Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Muizen en toetsenborden >> Content
TrackPoint vs Touchpad
Een touchpad is een apparaat dat wordt gebruikt om te wijzen, scrollen en selecteer items op een computer . Het compacte formaat van de touchpad maakt het een gemeenschappelijk kenmerk op laptops , in plaats van de externe muis gecombineerd met de meeste desktop computers . Terwijl touchpads en hun bijbehorende drivers worden gemaakt door verschillende fabrikanten , TrackPoint verwijst specifiek naar de kleine , button - achtige wijzende stok gevonden op IBM -computers . Hoewel je over het algemeen niet krijgen om te kiezen welk type aanwijsapparaat op de computer is geïnstalleerd - touchpad of aanwijspen - gebruikers vaak debat dat formaat is meer comfortabel of makkelijk te manoeuvreren . Functie

Trackpads en TrackPoint
worden meestal ingebouwd in de laptop toetsenborden om ruimte te besparen en zorgen voor eenvoudige draagbaarheid . Beide apparaten bestaan ​​in externe indeling ; touchpads worden onafhankelijk van een toetsenbord verkocht , terwijl IBM beschikt over een muis met TrackPoint is geïnstalleerd tussen de linker - en rechtermuisknop op knoppen . Touchpads , ook wel bekend als een trackpad , bevatten elektrisch geleidende sensoren die de positie en beweging van je vingers te detecteren . TrackPoint heeft een mechanische structuur , bestaande uit een roterende joystick dat de cursor bij druk uitoefenen . Voortdurende verbeteringen in de informatica -technologie hebben toegestaan ​​fabrikanten om multitouch -functies te integreren in beide typen aanwijsapparaten . Bijvoorbeeld , kan touchpads worden gebruikt om te klikken , slepen of in-en uitzoomen . Met behulp van verschillende click en druk bewegingen , TrackPoint is in staat om te selecteren en te slepen .
Voordelen

TrackPoint en touchpads bieden beide voordelen in design en functionaliteit
. Zo zal het platte vlak en de inzet plaatsing van touchpads niet het scherm beschadigen of verstoren het sluiten van het deksel van de computer . Touchpads ook geschikt voor een verscheidenheid van handposities , je kunt gemakkelijk aanpassen om kramp te voorkomen of spanning op de pols tijdens lange perioden van gebruik . Het TrackPoint -knop bevindt zich meestal in de buurt van het centrum van het huis rij op een toetsenbord , waardoor u de overgang snel tussen scrollen en te typen . Aangezien deze pointers functie als een joystick , ze zijn ook vrij van dode zones of gebieden waar drukgevoeligheid wordt onderbroken .
Nadelen

Ondanks het gemak van de TrackPoint en touchpads , deze apparaten hebben beperkingen in verband met hun respectieve technologieën . TrackPoint is een mechanisch apparaat met bewegende delen die kunnen breken en vervangen moeten worden . Als je over het algemeen beperkt tot het gebruik van uw wijsvinger in een wijzende stok , hand werken en belasting van de pols is gebruikelijk wanneer u het apparaat gebruikt voor uren op een moment . Anderzijds kan de gevoeligheid van een touchpad worden verzwakt of belemmerd in bepaalde gebieden . Als de driver bestanden geïnstalleerd met uw touchpad beschadigd zijn , kan het apparaat defect of niet meer reageert op uw vingers . Ook het touchpad reageert op menselijke geleidend vermogen , zal dus het dragen van handschoenen te voorkomen dat u in gebruik te nemen .
Overwegingen

Uw langdurige comfort met TrackPoint of touchpads afhankelijk hoe je je computer gebruikt . TrackPoint is nuttig voor frequente en snelle typers , die de cursor kan bedienen zonder onderbreking . Gebruikers met prostethic ledematen zijn meestal niet in staat om te werken met capacitieve touchpads , TrackPoint is ook de betere optie in dit geval. Als u surfen voor langere tijd , touchpads gemakkelijk toelaten om je hand tijdens het scrollen rusten . Hoewel er vele factoren die bijdragen aan het kiezen van de juiste computer , kunt u verschillende typen aanwijsapparaten op de vloer modellen alvorens een aankoop bij een brick - and-mortar winkel te testen ( natuurlijk , je kunt dit niet doen als het kopen van online ) .

Previous: Next:
  Muizen en toetsenborden
·Waarom is mijn toetsenbord te …
·De Mapping werkt niet in XP 
·Hoe te verbinden de PS2 Toetse…
·Hoe kan ik een Dell 640M Touch…
·Lachesis Problemen met de muis…
·Hoe Uitleg Mouse DPI 
·Wat is de Apple Command Button…
·Hoe Dell Sneltoetsen Fix 
·Speed ​​Tests voor keyboards 
  Related Articles
iPad 16 Vs . iPad 32 
De voordelen van een iPad Vs . Laptop 
Google Android Tablet PC Vs . iPad 
Que Vs . iPad 
16gb iPad Vs . 32gb iPad 
Android Pads Vs . de iPad 
HP TouchSmart tm2t Vs . Apple iPad 
iPad Vs . HP TC1100 
iPad Vs . Android Tablet 
  Hardware Articles
·How to Get enveloppen te printen Hetero 
·Hoe maak je een Epson Cx7400 Continuous …
·Waarom wordt mijn AGP-kaart Crash bij he…
·Mijn laptop Gestopt Aansluiten op Comcas…
·Hoe te MIDI code installeren op een Mac 
·Dell Inspiron 13 Mini - kaartsleuf Speci…
·Waarom is mijn computer zo Luide Nadat i…
·Hoe maak je een computer scanner te kope…
·Hoe je in het BIOS Backdoor 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com