Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
iPad Vs . Android Tablet
De oprichting van de iPad maakte het mogelijk voor gebruikers om te genieten van multimedia content , web surfen en vele andere functies op een scherm groter dan een mobiele telefoon . Met het Android -systeem , hebben veel andere concurrenten begonnen om uit te komen met tabletten die vergelijkbaar zijn met de iPad zijn . Als u in de markt voor een tablet , zal je onvermijdelijk eindigen vergelijken iPad naar de andere opties op de markt . Scherm

De iPad is gekend voor het hebben van een eenvoudig te gebruiken touchscreen . Op het moment van publicatie , Android tablet gewoon niet het soort responsiviteit hebben in het scherm dat de Apple iPad doet . Als het gaat om de helderheid van de beelden op het scherm , wordt de iPad niet per se de beste . Bijvoorbeeld de Motorola Xoom heeft een hogere schermresolutie dan de iPad . Voor zover functionaliteit gaat , de iPad scherm is beter , maar het beeld is niet zo duidelijk als mogelijk .
Toepassingen

Een ander verschil tussen het gebruik van de iPad en Android- tablets is de apps die u kunt gebruiken . Applicaties verbeteren van de gebruikerservaring die wordt geleverd met de tablet . Met een iPad , heb je toegang tot de Apple App Store hebben met honderdduizenden applicaties . Met andere tablets , kunt u apps downloaden , maar de grote hoeveelheid applicaties is er gewoon niet . Dit verlaagt het algemene niveau van de mogelijke functies die je kunt krijgen met Android tablets .
Apps Vs . Widgets

Een gebied
waarop Android besturingssysteem tablets uitblinken is met het gebruik van widgets . In plaats van rijen van apps die je apart moet selecteren en te openen , kunt u widgets te gebruiken om toegang te krijgen tot informatie . Bijvoorbeeld , kunt u via uw e-mail inbox , kalender of ochtendnieuws scrollen zonder een programma daadwerkelijk openen . Dit stelt u in staat om tijd te besparen en geeft u sneller toegang tot verschillende soorten informatie in plaats van te gaan van het ene programma naar het volgende .
Multitasking

Een andere factor voor u om overwegen bij de keuze tussen een iPad en een Android-tablet is de mogelijkheid om te multitasken . Terwijl technisch kunt u multitasken met de iPad , wordt versie van multitasking de iPad eenvoudig overschakelen van de ene toepassing naar de andere . Met een Android besturingssysteem , kun je eigenlijk multitasken zoals je dat zou doen op een desktop computer . Bijvoorbeeld , kunt u surfen op het internet en laat meerdere tabbladen geopend in uw browser . U kunt meerdere apps draaien op hetzelfde moment .

Previous: Next:
  iPad
·Gids voor een iPad 
·Hoe maak je een iPad Startsche…
·Apple iPad Specificaties en fu…
·Het toevoegen van uw eigen muz…
·Hoe maak je een iPad bijwerken…
·Hoe te installeren de Make It …
·Hoe wordt een toetsenbord kunn…
·Kan een iPad worden aangeslote…
·iPad Video File Maten 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·HP dv7 Bronze Specs 
·Hoe je SD-geheugenkaarten Defragmenteren…
·Hoe maak je een reguliere USB- drive mak…
·XP herkent mijn digitale fotolijst 
·Hoe kan ik de SNES -station op een USB 
·Hoe je de harde schijf wijzigen in een T…
·Hoe maak je Blader met behulp van een To…
·Hoe kan ik een HP 1200 serie printer Pro…
·Hoe te FLAC converteren naar WAV op een …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com