Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Ik ben mijn iPad Passcode
toegangscode in functie van de iPad is een methode van wachtwoordbeveiliging voor het apparaat . Uw wachtwoord moet geheim van andere mensen die niet zijn bedoeld om te worden met behulp van de iPad worden bewaard . Maak altijd een toegangscode die u denkt dat u gemakkelijk kunt onthouden , als het wachtwoord is vergeten , zal het herstel proces resulteren in een verlies van gegevens . Toegangscode Vraagt ​​

Standaard wordt uw iPad niet een toegangscode nodig . Als het eenmaal is ingesteld , maar u bent altijd verplicht om de code die u hebt gekozen als uw wilt uw iPad op te zetten of opnieuw starten , wekken de iPad of ontgrendelen het scherm te gaan . Als u de wis -functie veilig mogelijk te maken, het apparaat kunt u alleen 10 mislukte pogingen toegangscode voordat de gegevens op de iPad wordt gewist , waaronder applicaties .
Eenvoudige code

standaard toegangscode voor een iPad , ook wel simpel wachtwoord , bestaat uit een vier - cijferige code . U kunt eenvoudig toegangscode te schakelen en voer een langere code die ook letters en symbolen - het langer en complexer je wachtwoord is echter , hoe moeilijker het zal zijn om te onthouden . Vasthouden aan de eenvoudige toegangscode en nummers gebruiken die persoonlijke betekenis voor de kans dat u uw wachtwoord vergeet verminderen .
Restore

Als je absoluut niet kan herinneren uw toegangscode , de enige optie is om het apparaat met behulp van iTunes te herstellen . Apple heeft geen verslag van de toegangscode en kan niet halen het voor u , als het wachtwoord wordt slechts opgeslagen op het apparaat en niet een groter netwerk . Open iTunes op uw computer thuis en sluit je iPad . Klik op de iPad in de navigatiekolom van iTunes en selecteer de tab ' Samenvatting ' . Klik op " Check for Updates " en vervolgens " Restore " om uw iPad terug te sturen naar de fabrieksinstellingen.
Overwegingen

Als u een kopie van uw wachtwoord opslaan ergens gewoon in het geval u het vergeet , zorg ervoor dat je het ergens verstoppen andere mensen kan het niet vinden , of niet bestempelen het als de iPad toegangscode . Als uw toepassingen worden opgeslagen op de iTunes op een andere computer , kunt u snel opnieuw te downloaden naar de iPad na een restore . Overige informatie is echter zoals bestanden aangemaakt op het apparaat dat nooit een back-up , zal verloren gaan .

Previous: Next:
  iPad
·Kan een iPad Gebruik Office vo…
·Hoe je alle apps tonen in een …
·Hoe je dvd's op een iPad 
·De voordelen van een iPad 
·Hoe maak je een camera aanslui…
·Hoe corrupt iPad Firmware Fix 
·Hoe maak je een fototubus Albu…
·Hoe te verbinden van een camco…
·Hoe om bestanden in iPad verbe…
  Related Articles
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Mijn iPad Zal niet Lees PDF's 
Hoe kan ik opnemen op een iPad ? 
Hoe maak je een verloren iPad met Find M…
Waarom wordt mijn iPad Say Niet opladen …
Waarom wordt mijn iPad Houd verliezen va…
Kan ik Excel gebruiken met een iPad ? 
Hoe te gebruiken mijn iPad op een vliegt…
How to Get My Kindle boeken op mijn iPad…
  Hardware Articles
·Wat is het verschil tussen een DVD-ROM d…
·Hoe maak je een harde schijf verwijderen…
·Hoe te formatteren van de Samsung U600 4…
·Asus Eee Netwerkverbindingsproblemen 
·Hoe kan ik een Antec USB Bedraad 
·Wat zijn de functies van een microproces…
·Hoe te printen Fix Met Microsoft Windows…
·Hoe te Sluit een elektrische gitaar op e…
·De A215 - S5818 Toshiba Satellite is een…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com