Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Hoe te gebruiken mijn iPad op een vliegtuig
Of uw iPad is een enkel -of Wi - Fi - plus - 3G Wi - Fi-model , het onophoudelijk ontvangt en zendt draadloze signalen die kunnen interfereren met gevoelige apparatuur in vliegtuigen . Om deze reden , personeel van luchtvaartmaatschappijen vragen u om uw apparaat voordat uitschakelt aan start en laat deze gedurende een vlucht . Maar iPad geeft u een manier om alleen de potentieel ontwrichtende draadloze functies uit te schakelen . Met een eenvoudige schakelaar , kunt u blijven werken en spelen met je iPad op een vliegtuig zonder afbreuk veiligheid . Instructies
1

Tik op 'Instellingen' op het startscherm . Dit brengt je naar een scherm met alle instellingen van uw iPad . Kopen van 2

Schakel alle draadloze verbindingen en ontvangers van uw iPad , inclusief mobiele service , Wi - Fi , GPS en Bluetooth . Om dit te doen op een iPad 3G , schakelt uw switch " Airplane Mode " op "On " , het is de allereerste punt op het linkerpaneel van het scherm uw instellingen . Op een - alleen Wi - Fi iPad , tikt u de instelling " Wi - Fi " op het linkerpaneel en dan schakelen de Wi - Fi- schakelaar "Off " op het rechter paneel . De - enige Wi - Fi iPad niet over een instelling voor vliegtuig .
3

Geniet van uw vlucht door het kijken naar een film , een boek lezen , luisteren naar muziek of een audioboek , schrijven van notities , het bewerken van documenten , het bekijken van foto's of het spelen van games op je iPad . Met " Airplane Mode" geactiveerd en " Wi - Fi " gedeactiveerd , kunt u blijven spelen of werken met gedownloade inhoud en gebruik geen app die is niet draadloos - afhankelijk. Dit zou te maken voor alle dingen die je niet kunt doen met uw iPad op een vliegtuig , waaronder surfen op het web , toegang tot documenten die zijn opgeslagen in de cloud , verzenden of ontvangen van e-mail , contacten of agenda's synchroniseren , krijg weersomstandigheden of kaartinformatie , live streaming muziek of video , aankopen of online games spelen .
4

Bewijs aan een onderzoekende stewardess die u gebruikt uw iPad veilig en inschikkelijk . Op een iPad 3G , wijs het kleine vliegtuig pictogram in de linkerbovenhoek van uw scherm dat uw gebruikelijke signaalsterkte en netwerk pictogrammen heeft vervangen . Op een - alleen Wi - Fi iPad , tikt u op " Settings " en vervolgens " Wi - Fi " om aan te tonen dat uw Wi - Fi is ingeschakeld " Off".

Previous: Next:
  iPad
·Hoe te Electro Music maken op …
·Hoe kan ik een Apple Remote ge…
·Hoe maak je een iPad app opnie…
·Hoe je documenten kopiëren op…
·Hoe maak je een iPad Web Kiosk…
·Hoe je IM op Facebook op een i…
·Toepassingen voor de Apple iPa…
·Hoe een ongeldige IPA Fix op e…
·How to Get My Kindle boeken op…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe te Kindle Collecties organiseren op …
·Hoe maak je een Omega Lexicon Reset 
·Hoe de RAM Upgrade voor de Compaq NC6000…
·Hoe maak je een CPU upgrade Met een 478 …
·Specificaties van een Full Size Antec P1…
·Hoe u de DMA op de computer 
·Hoe het nu uw laptop Terwijl It's On 
·Hoe de SuperDisk Drive gebruiken Met DOS…
·Kunt u gebruik maken Word op de Ipad ? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com