Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Hoe te Electro Music maken op de iPad
Zorg electro muziek op je iPad door het downloaden en installeren van apps van derden die vintage sloeg machines en synthesizers te emuleren . Electro muziek werd vooral bekend om een sterke afhankelijkheid van de Roland TR - 808 drummachine , Roland TB -303 bas synthesizer , en de Akain MPC2000 sequencing sampler . Er zijn tal van electro muziekproductie apps dat deze zeer gewaardeerde machines emuleren online beschikbaar voor een vergoeding . Start sequencing patronen op de virtuele sequencers zodra de apps op uw iPad worden geïnstalleerd . Wat je nodig hebt
iPad electro productie app
Toon Meer Aanwijzingen
1

Download ofwel de Korg iElectribe , I808 of de wedergeboorte app en installeer het op uw iPad . Ga naar de iTunes- apps website , een zoekopdracht uitvoeren voor deze apps , en dan kopen en installeren zoals aangegeven door de aanwijzingen op het scherm en u wordt gevraagd . Kopen van 2

Start de Electro productie app zodra de installatie is voltooid , en dan vertrouwd te maken met het programma presets door ze te rollen en aan te raken transport knop " Play " van de virtuele sequencer . Kennis te nemen van de synth instellingen voor elk onderdeel door op elk onderdeel select knop als de app heeft een of door toezicht op de step sequencer die wordt weergegeven op het scherm in plaats .
3

Selecteer een lege patroon te gebruiken voor het rangschikken van uw eigen electro muziek . De meeste electro apps komen met multitrack sequencing voor het maken van analoog klinkende loops binnen de patronen in het geheugen opgeslagen .
4

Maak de kick drum spoor . Voeg verval aan je kickdrum door te draaien aan de " Decay " knop of schuifregelaar helemaal naar boven , en dan vallen de afstemming van de belangrijkste min drie halve tonen , indien mogelijk . Plaats een briefje in de step sequencer binnen de eerste stap van de 16 in de step sequencer . Plaats een ander op de zevende noot ook. Dit is de standaard " Break " kick volgorde, die gedurende elk patroon voor variatie kan worden aangepast .
5

Maak een snare drum spoor . Selecteer de snare geluid met uw vingertoppen en verminderen de instelling " Decay " om een minimale hoeveelheid voor korte snare geluiden en verhoogt u de instelling voor een langduriger snare geluid . Plaats een opmerking op de vijfde en de 13e sleuf in de 16 - step sequencer . Dit is de basis snare sequentie in een break -beat , die kan worden aangepast aan de laatste maatregelen van de volgorde voor variatie binnen je patronen .
6

Kies je hi-hat geluid en voer een elektro - klinkende verslaan in de step sequencer . Voer elk van de 16 noten in de sequencer om een 16 - noot roll te maken . Experimenteer door het verwijderen van willekeurige noten , totdat de rol heeft enige variatie in relatie tot de kick en snare ..
7

Maak een basgeluid binnen uw patroon . Klik op een synth geluid en neerzetten van de toonhoogte omlaag 12 halve tonen . Selecteer een sinus als uw eerste oscillator en experimenteren met de verschillende vormen die je in staat zijn om te kiezen binnen de app , naargelang van het ontwerp . Meng de twee oscillatoren samen , en dan ontstemmen de tweede oscillator drie halve tonen . Voer merkt het basgeluid 's in virtuele sequencer van de app naar wens en sla het patroon in het interne geheugen door op de knop "Opslaan" op de interface van de iPad 's .

Previous: Next:
  iPad
·Een lijst van iPad Games 
·Hoe aan te melden bij AT & T m…
·Hoeveel geheugen Mocht U krijg…
·Journalistiek en de iPad 
·Doet een muis werken met een i…
·Hoe te Dim een iPad 
·Hoe te SWF's spelen op een iPa…
·Hoe maak je een iPad Verbindin…
·Hoe maak je verbinding een Rel…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe de Top Cover Assembly verwijderen va…
·Problemen IBM ThinkPad Problemen met het…
·Toshiba A135 - S4427 BIOS Recovery 
·Hoe je Wireless Laptops & PC verbinding 
·Hoe u de HP Deskjet 5100 serie Lade Verw…
·Hoe maak je een foto-CD creëren 
·Hoe Set Up Your Mac laptop voor een nieu…
·Hoe te converteren analoog -naar-DVI - D…
·Instructies voor de Logitech M /N : M - …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com