Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Journalistiek en de iPad
Al snel na Apple's iPad , een tablet-computer , werd uitgebracht in april 2010 , mediaorganisaties begon te wegen hoe het apparaat te gebruiken . Het heeft bewezen een natuurlijke pasvorm voor het leveren van de inhoud van nieuwsberichten zijn, omdat zijn slanke pakket en touch screen bootsen de ervaring lezers met kranten en tijdschriften , met uitzondering van de iPad heeft ook multimedia mogelijkheden , zoals video en interactieve functies , en de toegang tot het internet . Media Gebruik

Veel vooraanstaande nieuwsorganisaties
ontwikkelde applicaties , of apps , speciaal ontworpen voor het bekijken van hun content op de iPad . Deze apps , die doorgaans worden verkocht voor een inschrijvingsprijs of een individuele uitgifteprijs , laat nieuwsorganisaties naar een manier om hun content te leveren aan het publiek op een manier die de iPad -formaat past ontwerpen . In een 2010 Universiteit van Missouri enquête , 93 procent van de iPad gebruikers die nieuws over het apparaat verbruikt zei dat ze op zijn minst enigszins waarschijnlijk kiezen om toegang te krijgen tot hun nieuws via een app in plaats van via het internet , met omzet die publicaties niet ontvangen via hun websites , die typisch zijn gratis .
Populariteit

Volgens de Universiteit van Missouri enquête , het bekijken van de inhoud van nieuwsberichten was het meest populaire gebruik van de iPad door de eigenaren . Uit de enquête bleek dat bijna 80 procent van de iPad gebruikers besteden een minimum van 30 minuten per dag toegang tot het nieuws met het apparaat , en bijna de helft zei dat ze meer uitgeven dan een uur lezen van nieuws over de iPad . De " New York Times " meldde in april 2011 dat haar app voor de iPhone en de iPad had 7,8 miljoen keer gedownload .
Impact

Het uiteindelijke effect op de opkomst van de iPad op de journalistiek blijft een voortdurende speculatie . De iPad -abonnementen bieden een nieuwe bron van inkomsten voor mediabedrijven . Echter , de iPad lijkt ook waarschijnlijk gewoon abonnees te brengen van de gedrukte versies van de publicaties . De 2010 Universiteit van Missouri enquête bleek dat 10 procent van de gebruikers krant abonnementen had geannuleerd in het voordeel van het bekijken van nieuws over de iPad en dat 58 procent zei dat ze waren waarschijnlijk hun gedrukte abonnementen in de komende zes maanden te annuleren , wetende dat ze konden hun nieuws te krijgen van de iPad .
The Daily

News Corp geloofde genoeg in het potentieel van de iPad voor journalistiek dat het gelanceerd The Daily , de eerste nieuwsbulletin uitsluitend bestemd voor de iPad , in februari 2011 . Hoewel andere media publicaties ontwikkeld applicaties voor de iPad , The Daily betekende een vertrek omdat zijn product is ergens niet beschikbaar, behalve de iPad . De iPad app gestart met een prijs van $ 0,99 per week en $ 39,99 per jaar met een optie voor toegang tot het gratis voor twee weken .

Previous: Next:
  iPad
·Hoe kan ik een Apple iPad Pres…
·Hoe te downloaden van de OverD…
·Hoe te Screen Rotation Lock op…
·Hoe maak je een draadloze sync…
·Hoe te Graphics voor de iPad o…
·Hoe zet je de homepage voor ee…
·Heeft de iPad werken met Linux…
·Soorten iPad Styluses 
·Hoe te Apps op de iPad bijwerk…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·Hoe te Processor Speed ​​Verminder 
·Hoe kan ik Hook Up My HP Officejet J4680…
·Hoe te Scroll Met een Toshiba Laptop Tou…
·SD-kaarten : Photo Recovery Met Freeware…
·Mijn geluid is niet gesynchroniseerd wan…
·Hoe maak je een Video Card Driver Fix 
·Hoe maak je een boot image voor een Flas…
·CPU RAM en moederbord probleemoplossing 
·Hoe maak je Color Toner Gebruik 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com