Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Hoe kan ik een Apple iPad Preserve
Neem voorzichtige stappen om uw iPad te behouden en verlengen de levensduur van uw Apple- tablet . Lichtgewicht en draagbaar , kunt u in de verleiding om uw iPad overal mee naartoe nemen . Vergeet niet dat de iPad is een delicate stuk van computer apparatuur die gevoelig is voor water, warmte en koude . Het scherm iPad is ook bedekt met een oleofobe coating gevoelig voor de aanraking van uw vingers . Om het glazen scherm te behouden , zult u een andere reiniging en het behoud van techniek dan met andere computers en laptops te gebruiken . Instructies
1

Carry de iPad stevig vast met beide handen . De iPad -scherm glas kan breken of barsten als je drop je iPad . Bovendien bevat de iPad delicate computer componenten die kunnen breken impact. Om uw iPad te behouden , koop een case speciaal ontworpen om de iPad te beschermen tegen krassen en een val . Kies uit gevallen gemaakt van leer, stof en nylon in alle prijsklassen , van een paar dollar tot honderden dollars voor een designer - label iPad case . Om een grote selectie van iPad gevallen bekijken , ga naar uw lokale grote doos retailer . Kopen van 2

Vermijd het gebruik van de iPad rond water . Lees niet de iPad in een badkuip , een strand of een zwembad, waar water kan worden spatte op het scherm . Als de iPad nat wordt , schakel deze dan uit , trek de stekker , en laat ze drogen voor een paar dagen voordat u de stroom weer aan . Laat de iPad de lucht drogen , niet over een föhn of magnetron te versnellen het droogproces niet gebruiken . Controleer voor waterschade door te kijken naar uw iPad de hoofdtelefoonaansluiting . Als de binnenkant van het jack is roze van kleur , uw iPad is water - beschadigde .
3

Operate in gematigde temperaturen . Heeft de iPad buiten niet gebruiken bij temperaturen boven 95 graden of onder 32 graden . Als de iPad is warm aan de aanraking met de ventilator constant draait , zet de iPad af om oververhitting te voorkomen . Niet dragen van de iPad ingeschakeld tussen omgevingen met een groot verschil in temperatuur en vochtigheid . In deze gevallen kan er condensatie optreden onder glazen scherm van de iPad .
4

Reinig de achterkant van uw iPad met een zachte , droge doek . Wanneer niet wordt gebruikt , te voorkomen krassen door het plaatsen van uw iPad in een beschermhoes . Apple raadt het plaatsen van een plastic scherm detector op de iPad en bevat iPad screen protectors niet onderschrijven of te verkopen .
5

Reinig glazen scherm van de iPad met een zachte, licht vochtige doek om de olie uit te verwijderen je vingers van het scherm . Gebruik geen vensterglas of alcohol doekjes ontworpen voor computer schermen op uw iPad . Schoonmaakproducten verwijder de oleofoob coating en verminderen de levensduur van uw iPad .

Previous: Next:
  iPad
·Hoe te converteren naar QuickT…
·Hoe kan ik een iPad synchronis…
·Kan een iPad Run iCal ? 
·Hoe te Toevoegen Mijn boeken a…
·Hoe je iPad Apps Schik op genr…
·Heeft de iPhone Configuration …
·Hoe de iPad synchroniseren met…
·Hoe kan ik mijn Sync iPad & De…
·Wat maakt de Apple iPad Versch…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een interne harde schijf ver…
·Hoe kan ik meerdere dvd-branders install…
·Kan ik opnemen van een draaitafel op een…
·Hoe een computer te kopen voor CAD Desig…
·Hoe het lettertype van een PDF voor Kind…
·Soorten printservers 
·Wat is een video-controller ? 
·Hoe een HP OfficeJet 6310 Reset 
·Wat is een PCB Board ? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com