Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en een netbook
Apple weet zeker hoe om een ​​buzz te bouwen , maar het wachten is voorbij . De Ipad is onthuld . Nu moet je beslissingen te maken . Mocht u de nieuwe slanke Ipad kopen of moet je een omvangrijke netbook te kopen . Natuurlijk zijn er voordelen voor beide producten , dus hoe bepaal je tussen de twee producten ? Het antwoord is dat het afhankelijk is van uw computer raadplegen . Dit is een gids in lekentaal te helpen beslissen . Instructies
1

je wilt in staat zijn om video-chatten , zoals Skype ? Als u absoluut nodig om een webcam te hebben, want je wilt videochat of videoconferentie dan de netbook is de computer voor u . De iPad beschikt niet over een camera . Kopen van 2

Moet u volledige toegang tot het internet te hebben? De Ipad is zeer strak en heeft een snelle processor , maar het mist een belangrijke component . De Ipad kan geen flash- applicaties draaien . Er is gezegd dat de flitser is een vreselijke applicatie , maar er is een ton van de Flash-inhoud op het internet . Hulu een populaire website , draait op Flash . Facebook games draaien op flash . Je krijgt het beeld.
3

Wil je echt een USB-drive nodig ? De iPad beschikt niet over een USB-drive . Als u verbinding wilt maken van uw camera of een ander randapparaat dan de netbook is de computer voor u . U zult een Camera Connection Kit nodig om uw camera aan te sluiten op uw Ipad .
4

Heeft u behoefte aan media die zich op een cd te installeren ? Als u nodig hebt om media die zich op een cd te installeren , op een netbook kunt u eenvoudig aansluiten van een cd-station met behulp van een USB-kabel . De enige manier om de media te krijgen van de Ipad is om het te kopen bij iTunes of toepassingen op te slaan .
5

Heb je veel geheugen voor opslag nodig ? Noch de Ipad noch netbooks bieden veel geheugen voor het opslaan van data /muziek /video's etc. De Ipad komt in 16 GB , 32 GB en 64 GB . De meest elementaire netbook begint bij 160 GB . U kunt altijd een tweede schijf of upgraden van het geheugen voor de netbook . U kunt geen upgrade van de Ipad . Alles wat je kunt doen is kopen de 64 GB versie .
6

Heeft u behoefte aan een veel typwerk doen? Als je een grote typiste op je iPhone , dan zal je een snelle typiste op uw Ipad te zijn . Het toetsenbord is groter , dus het zou makkelijker zijn , maar niets te vergelijken met de ouderwetse toetsenborden van computers .
7

Heb je veel batterijduur nodig ? De iPad wordt geleverd met een 10 uur levensduur van de batterij . De meeste netbooks worden geleverd met een levensduur van 6 + uur batterij . Het voordeel van de netbooks is dat u uw batterij en carry en extra batterij uit te schakelen kan upgraden . U kunt niet overschakelen op de batterij in de iPad .
8

Heb je iets klein, dat ziet er indrukwekkend nodig ? Dan is de iPad is de computer voor u . Apple producten zijn stijlvol en zeer in de mode .
9

Heb je een kleine laptop die bijna alles wat een laptop of computer kan doen zal wel nodig ? Dan is de netbook is de computer voor u .

Previous: Next:
  iPad
·Ik kan niet zien Al de apps op…
·Kan ik spelen Zune muziek op m…
·iPad Touch Technology 
·Hoe de Hotmail App en de agend…
·Hoe krijg ik een Tai Chi Video…
·Hoe te converteren naar QuickT…
·Het uitleggen van de symbolen …
·Hoe naar Mount een 3D-printer …
·Hoe uw eigen iPad Ontwerp 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
Hoe te Reboot of resetten Een iPad 
  Hardware Articles
·Hoe maak je een Bluetooth-muis In Window…
·Hoe kan ik CMOS Clear op een P5K - VM ? 
·Hoe je Halloween Punch verdienen met dro…
·Hoe Laptop Computer schermen Meet 
·Hoe je fysiek geheugen upgraden of vermi…
·Hoe je afbeeldingen Rip Van een DVD Pict…
·Homemade Touchscreen 
·" D : " rijden op de meeste computers ve…
·Hoe u het register terugzetten in HP ink…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com