Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Kan ik spelen Zune muziek op mijn iPad ?
Zune is Microsoft 's toetreding tot de draagbare mediaspeler markt . De Zune aandelen Microsoft veel overeenkomsten met Apple's iPod touch en iPad platforms , waaronder een touch- screen interface , de mogelijkheid om muziek te streamen en video en het opnemen van een online winkel . Zoals Apple's iPod en iPad , wordt de muziek gekocht via de Zune Pass -service in eerste instantie opgeslagen op uw Zune-speler en vervolgens op uw computer wanneer u het systeem synchroniseren . Het afspelen van muziek gedownload door de Zune kan verschillende problemen bij het afspelen van de bestanden op een ander platform , zoals een iPad of iPod te presenteren . Digital Rights Management

Digital Rights Management
is de terminologie die wordt gebruikt bij het bespreken van software waarmee de eigenaren van een intellectueel eigendomsrecht te bepalen hoe die eigenschap wordt gebruikt . DRM- technologie gebruikt het vaakst software - gebaseerde encryptie , zodat alleen degenen met een gebruikersnaam en wachtwoord voor toegang tot de media .
Zune Pass

De Zune pas is een digitaal - audio streaming service die u toelaat om afspeellijsten te maken en af te spelen op Zune en andere Zune - compatibele apparaten, zoals een Xbox 360 . De Zune Pass is eigendom van de Zune -platform en kunnen niet worden afgespeeld op een iPad .
Zune DRM

Zune Pass implementeert een vorm van DRM die voorkomt dat muziek die is gedownload op de Zune uit op een ander media-apparaat , zoals de iPad wordt afgespeeld . De DRM - beveiligde bestanden worden toegewezen aan het apparaat dat downloads hen en eventuele gesynchroniseerde mediaspelers zoals Windows Media Player . Muziek downloaden van de Zune- winkel met DRM geactiveerde is niet afspeelbaar op een ander apparaat .
DMR - Free Downloads

Selected mediagroepen zijn begonnen met het produceren van muziek- bestanden zonder DRM code op Apple's iTunes store en via de Zune Pass 'top - tiered lidmaatschap . Deze bestanden meer kosten dan de DRM - enabled -bestanden, maar kan gebruikt worden op meerdere apparaten , waaronder de iPad . De Zune Pass heeft opgenomen een functie om zijn lidmaatschap waarmee je 10 DRM - vrije nummers per maand downloaden in aanvulling op het streamen van muziek abonnement .

Previous: Next:
  iPad
·Wat te doen wanneer uw iPad Fr…
·Hoe je documenten kopiëren op…
·Hoe werkt de iPad werken? 
·Hoe naar Exit Mail on iPad 
·Hoe kan ik een video op de iPa…
·Welke maat Microchip heeft mij…
·Hoe kan ik foto's uit een came…
·U kunt importeren PDF's op een…
·Kunt u gebruik Bluetooth met d…
  Related Articles
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Kun je meer dan een applicatie Open op e…
Hoe te SWF's spelen op een iPad 
Hoe kan ik opnemen op een iPad ? 
Kan de iPad Lees PDF's ? 
Kan ik Excel gebruiken met een iPad ? 
Kunt u Dingen Opslaan om de iPad ? 
Kunt u Skype op een iPad ? 
  Hardware Articles
·Hoe kan ik een Toshiba Satellite Moederb…
·Toshiba Satellite U300 Specs 
·Hoe om te controleren uw videokaart driv…
·Hoe maak je een toetsenbord wijzigen naa…
·Hoe maak je verbinding een Nokia om een …
·Hoe de IR-afstandsbediening resetten voo…
·De rol en doel van Clustering 
·Fout 1706 in HP Scanners 
·Hoe maak je een Lexar Multi-use 4GB Prob…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com