Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Wat te doen wanneer uw iPad Freezes
De iPad , net als elk elektronisch apparaat , af en toe ervaart glitches . Dit kan onder meer het bevriezen wanneer het proberen om een bepaalde app te laden , of het blokkeren van het hele systeem . Als u herhaaldelijk ervaren bevriezen met een specifieke app , maar niet in andere situaties op je iPad , is de app waarschijnlijk het probleem veroorzaken. Als het de iPad zelf en niet een specifieke app , zal rebooten meestal het probleem oplossen . Hard Reboot

De beste manier om eruit te komen van een systeem van bevriezing van de iPad is een harde reboot . Om dit te doen , drukt u op de slaap /waak- knop op de iPad bovenrand en de home-knop aan de onderkant van het scherm . Een lichte druk en de vrijlating van deze twee knoppen neemt gewoon een screenshot , en als uw systeem bevroren is , heb je waarschijnlijk gezien dat scherm voldoende . Om te voorkomen dat de iPad dat je probeert om dit te doen , houdt u beide knoppen ingedrukt totdat de stroom volledig uitgeschakeld . Laat de iPad blijven uit gedurende minstens 30 seconden , en druk vervolgens op de slaap /waak- knop om deze weer in te schakelen .
Soft Reboot

U kunt het risico te verminderen van het systeem vastloopt door het afsluiten van uw iPad van tijd tot tijd . Instant- wakker -functie van de iPad kan het gemakkelijk om het toestel te verlaten op de hele tijd te maken , maar een soft reboot helpt uw ​​iPad te resetten zijn systeem . Voor een soft reboot , houdt u de slaap /waak- knop ingedrukt totdat het iPad -scherm geeft je een "Slide aan de macht off " -bericht . Raak de rode en witte pijl en schuif deze naar rechts met je vinger . U ziet wellicht een witte cirkelen icoon voor een korte periode , en dan zal het systeem uitgeschakeld . Begin met het uitvoeren van een soft reboot keer per week . Pas je frequentie omhoog of omlaag , afhankelijk van hoe het systeem van uw iPad gedraagt ​​.
App Issues

Als uw iPad bevriest pas bij het openen van een bepaalde app , dubbel - klik op de home-knop om te zien of het zal u naar het deelvenster multitasken . Als dat zo is , houdt u de app die bevriest en raak vervolgens de rode en witte minteken om te sluiten . Als u geen toegang tot de app op deze manier , doe een harde reboot . Vanuit het startscherm , houdt u een app totdat je app iconen beginnen te wiebelen . Raak de "X" om de app die wordt veroorzaakt door het bevriezen verwijderen . Doe een soft reboot na de app te verwijderen , en dan terug naar de App Store en download het opnieuw . Je moet nog steeds in staat zijn om betaalde apps gratis downloaden omdat de App Store houdt een register bij van uw aankopen . Echter , zullen alle gegevens die zijn opgeslagen in de app verloren gaan als het niet elders wordt ondersteund .
Overwegingen

Als uw iPad bevriest regelmatig , zelfs als je een regelmatige zachte reboot , probeer synchroniseren het aan iTunes . Je mag ontbreken een belangrijke update voor het besturingssysteem , die u kunt downloaden en installeren via iTunes op uw computer . Als dit niet werkt , kunt u ook een back -up van uw gegevens naar iTunes en vervolgens volledig te verwijderen en opnieuw installeren van het besturingssysteem op de iPad te herstellen naar de out-of - box staat . Uw gegevens kunnen terug naar de iPad te synchroniseren , maar je moet opnieuw in te voeren persoonlijke instellingen , zoals uw e-mail en agenda- accountgegevens .

Previous: Next:
  iPad
·Video Bestandstypen voor de iP…
·Hoe te Events op een iPad Kale…
·Hoe maak je een iPad aansluite…
·Hoe om tekst te selecteren op …
·iPad Vs . Android Tablet 
·Hoe maak ik een eBook converte…
·Kun je Spreadsheets op een iPa…
·Technologie in de Apple iPad 
·Mijn iPad Zal niet Blijf op de…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe controleer ik de inktniveau in een H…
·Hoe kan ik een disc met uitwerpen van ee…
·Hoe kan ik een Dell laptop pc Latitude D…
·Inkjet Vs . Bubble Jet 
·Hoe Hook Up een monitor aansluiten op ee…
·Hoe om te beslissen of een iPad kopen 
·Hoe kan ik zien hoeveel stroom een lapto…
·Hoe Computer Memory Recycle 
·PowerBook G4 Titanium Plastic Materiaal …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com