Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Kun je Spreadsheets op een iPad ?
Verschillende apps toestaan ​​om spreadsheets gebruiken op een iPad . U kunt gebruik maken van apps die kun je lezen, maken en bewerken van bekende types spreadsheetprogramma zoals Microsoft Excel of Apple 's Numbers , of u kunt kiezen voor apps die hun eigen spreadsheet- functies die al dan niet verenigbaar is met de gemeenschappelijke spreadsheets te bieden . De beste optie is afhankelijk van welke functies je nodig hebt van uw spreadsheets en hoe je gebruiken en delen . Aantallen

Numbers
is het enige spreadsheet programma dat is ontworpen door Apple speciaal voor de iPad . Als u Numbers op je Mac gebruiken en wil soortgelijke functies op je iPad , is Apple's Numbers app speciaal ontworpen om de overgang naar iPad gemakkelijk te maken . De app werkt vergelijkbaar met de computersoftware , maar niet alle kenmerken heeft . De iPad -versie van getallen kan werken met Numbers en Excel-bestanden , en is voorzien van verschillende sjablonen voor het maken van snelle spreadsheets . De app beschikt ook over een gemakkelijk te volgen handleiding gebouwd binnen Numbers zelf, zodat u kunt zien hoe het programma functioneert als je leert om het te gebruiken .
Excel - compatibele apps

Microsoft Excel-gebruikers die vinden Numbers te beperkt of die willen delen spreadsheets met hun pc's zonder enige file conversie problemen zal het beste doen met Documents To Go of Quickoffice Connect . Beide apps werken rechtstreeks in het . Xls of . Xlsx bestandsformaten , zodat geen conversie nodig is. Beide bieden de mogelijkheid om bestaande spreadsheets openen en bewerken of nieuwe vellen direct op de iPad , en beide synchroniseren met populaire cloud storage diensten voor het krijgen van spreadsheets en naar uw iPad . Kenmerken omvatten data formatteren en sorteren , het toevoegen van formules , toevoegen en verwijderen van kolommen en het werken met meerdere vellen werkboeken . Documents To Go maakt schakelen werkbladen een beetje ingewikkelder dan de simpele tabs van Quickoffice Connect , maar DTG biedt multi- level spreadsheet soorten en een aantal extra functies voor tekstverwerking dat Quickoffice Connect ontbreekt , zoals het aantal woorden . Beide ontbreken de mogelijkheid om grafieken van uw spreadsheets maken , en als je wilt werken met een sjabloon , moet u deze eerst downloaden naar uw computer , dan is het aandeel van de plaat met uw iPad .
andere Apps

Nieuwe apps
verschijnen in de App Store elke dag , dus als u op zoek bent naar een gratis app of een die minder dan de full-featured apps kost , lees de specificaties zorgvuldig . Kijk voor apps die op meerdere niveaus sorteert , tekstopmaak , multiple - cel selectie , en alle andere functies die voor u belangrijk zijn mogelijk . Belangrijkste kenmerken zijn vermeld op pagina van de app in de App Store , en je kunt ook op de " Website van ontwikkelaar " knop voor elke app in de App Store voor meer informatie over dat specifieke spreadsheet app . Apps wiens ontwikkelaars geven periodieke updates en beantwoorden vragen van gebruikers op een snelle , duidelijke manier hebben meer kans om upgrades te bieden aan hun mogelijkheden en de ondersteuning van de gebruikers die u nodig hebt om het meeste uit uw mobiele spreadsheets maken . Apps die exporteren naar gangbare bestandstypen , zoals CSV zal u toelaten om de meeste van de gegevens die u op uw iPad te maken .
Gebruikt

Naast het bekijken van uw werk - gerelateerde spreadsheets op de gaan , een spreadsheet app op je iPad kunt u toestaan ​​om reiskosten bijhouden , beheren van uw financiën en zelfs een mobiele controle te houden register , zodat u geen zorgen te maken over het dragen van een papieren register met u waar u ook gaat .

Previous: Next:
  iPad
·Hoe kan ik mijn iPad Get naar …
·Wat te doen wanneer uw iPad Fr…
·Hoe maak je een gitaar Hook om…
·Hoe maak je een iPad Detect me…
·IPad Vs . Zune 
·Hoe maak je een iPad werkt zee…
·Mijn iPad Zal niet Lees PDF's 
·Hoe te Fotoalbums krijgen op h…
·How to Get Things Done op iPad…
  Related Articles
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Kun je meer dan een applicatie Open op e…
Hoe kan ik opnemen op een iPad ? 
Hoeveel geheugen Mocht U krijgt op een i…
Kan de iPad Lees PDF's ? 
Hoe maak je een harde reset op je iPad 
Kan ik Excel gebruiken met een iPad ? 
Kunt u Dingen Opslaan om de iPad ? 
Kunt u Skype op een iPad ? 
  Hardware Articles
·Hoe te Field of View berekenen voor een …
·Hoe maak je Color inktgebruik uitschakel…
·Hoe Computer Logs wissen 
·Hoe maak je een ATX voeding te laten wer…
·Hoe kan ik een Dell Laptop Batterij opla…
·System Information voor een Dell Dimensi…
·Hoe maak je een Screenshot op een MacBoo…
·Hoe je het systeem-BIOS Toegang Met een …
·Hoe maak je een Mac naar monitors splitt…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com