Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Kan ik Excel gebruiken met een iPad ?
De iPad heeft zijn nut voor zakelijke toepassingen gedemonstreerd . Veel bedrijven overwegen het toevoegen van iPads aan de flexibiliteit en mobiliteit van hun personeel te verhogen . De iPad heeft wel een aantal beperkende factoren die een traditionele laptop niet : Er is geen media schijf of fysiek toetsenbord en de iPad is gebaseerd op een netwerkverbinding om bestanden te verplaatsen . Deze hindernissen zijn gemakkelijk overwonnen door het gebruik van Wi - Fi , compatibele Office productiviteit software en cloud computing-oplossingen . Excel software en alternatieven

Excel
is een spreadsheet programma geschreven door Microsoft , dat is een deel van zijn Office- suite van producten . In zijn meest recente vorm , het programma stelt de gebruiker in grootboeken , spreadsheets , grafieken en draaitabellen maken . Microsoft heeft ook een editie voor Apple computers , maar is nog niet vrijgegeven een versie die u kunt gebruiken op de iPad . Echter , er zijn een paar alternatieven beschikbaar voor aankoop en downloaden van de iPad App Store , waaronder Nummers en DocumentsToGo Office Suite . Elk van de alternatieven zal toelaten om te openen , bewerken en opslaan in Excel -bestanden .
Compatibiliteit

Diverse iPad apps bieden vergelijkbare functionaliteit als Excel . Een van de beste is eigen Numbers van Apple voor de iPad . Het programma is veel goedkoper dan Excel en biedt een naadloze interoperabiliteit , waardoor de gebruiker op te slaan en te lezen bestanden in Numbers of Excel . DocumentsToGo Office Suite biedt een soortgelijke ervaring met Numbers en Excel en kan de gebruiker bestanden voor Excel .
Met behulp van de Cloud met een iPad
lezen , opslaan en bewerken

Apple levert bijna naadloze integratie van zijn cloud computing-systeem , iCloud , waarmee u de bewerkte Excel- bestanden op te slaan via het internet . Het voordeel van dit systeem is dat het houdt beperkte harde schijf van de iPad 's van het krijgen rommelig met oude bestanden en het maakt het gemakkelijk om toegang te krijgen tot deze bestanden vanaf elke computer met een internetverbinding . U kunt Apple Numbers programma koppelen met iCloud en Excel -bestanden tussen de iPad en een Windows-werkstation gemakkelijk delen .
Office iPad app ?

Met ingang van begin 2012 , Microsoft had niet vrijgegeven een Office app voor de iPad , en een aantal technologie-experts twijfelden het bedrijf ooit zou doen vanwege haar inspanningen om haar eigen Microsoft - driven tablets te ontwikkelen . Echter, er was ook veel speculatie in de tech pers dat een dergelijke Office app was inderdaad in ontwikkeling .

Previous: Next:
  iPad
·De externe luidspreker op mijn…
·Hoe je Cydia te downloaden op …
·iMac Vs . iPad 
·Aanbevolen Video formaat voor …
·Hoe te lezen PDF -bestanden in…
·Hoe je Aanmelden voor een Appl…
·Hoe kan ik een Apple iPad Rese…
·Heeft een iPad vereist Wi - Fi…
·Hoe maak je een iPad gebruiken…
  Related Articles
Hoe te gebruiken iWork op de iPad 
Hoe maak je de iPad gebruiken als een di…
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe de agenda functie gebruiken op de Ap…
Hoe de Map functie gebruiken op de Apple…
Hoe de kalender gebruiken op de Apple iP…
Hoe te gebruiken Bluetooth met de iPad 
Kun je meer dan een applicatie Open op e…
Hoe maak je een iPad Cover Gebruik 
  Hardware Articles
·Hoe de Galvanische Actie in een Computer…
·Hoe maak je van een Lexmark printer en s…
·RAM Upgrades voor de Compaq Presario 123…
·Hoe maak je verbinding een Lenovo netboo…
·Worden Powercords Verwisselbare Onder la…
·Informatie over Computer All - in - One …
·Hoe volledig gegevens van een Thumb Driv…
·Hoe gaat u naar BIOS op eMachine 
·Hoe je DDR geheugen installeren in een C…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com