Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Hoe de agenda functie gebruiken op de Apple iPad tablet-pc
De Apple iPad tablet -pc biedt een kalender functie waarmee iPad gebruikers bijhouden van data , gebeurtenissen en afspraken . De kalender -functie op deze tablet laptop computer kunt u agenda-items afzonderlijk bekijken en sorteren van gebeurtenissen per dag, week of maand . U kunt ook agenda's synchroniseren en te abonneren op Google agenda van een Apple iPad . Met behulp van de kalender -functie , kunt u eenvoudig toevoegen en bijhouden van de gebeurtenissen op de iPad tablet-pc . Instructies
Evenement toevoegen

Tap 1 op de kalender icoontje op de iPad touchscreen . Dit zal de toepassing te openen . Kopen van 2

Selecteer een datum . Om dit te doen , tikt u op de datum .
3

Voer gegevens van het evenement. Typ de titel en de locatie van het evenement , en voer vervolgens de begin-en eindtijden voor dit evenement . Als alternatief kunt u gewoon kiezen de " All - daagse evenement " optie als het van toepassing is .
4

Voeg een waarschuwing tijd en een herhaling tijd als je wilt. Wanneer u een waarschuwing te selecteren , hebt u de mogelijkheid van het toevoegen van een tweede waarschuwing . Je hebt ook de mogelijkheid om een korte notitie over uw afspraak of gebeurtenis toe te voegen .
5

Bewerk uw evenement of afspraak . Om informatie te bewerken , het evenement op de iPad touchscreen selecteert u gewoon op en tik op "Edit . " Om een event te verwijderen , tikt u op de gebeurtenis , selecteert u ' Bewerken ', scroll naar beneden door met uw vinger omlaag over het scherm en kies dan "Delete Event . "
Browse evenementen en Benoemingen
6

Weergave van al uw geplande gebeurtenissen en afspraken als een lijst . Om dit te doen , selecteert u de weergave "Lijst" . Elke vermelding in de lijst wordt het evenement naast de geselecteerde dag weer te geven . Als u een andere dag wilt bekijken , gaat u naar de tijdlijn onder de agenda en selecteer een andere dag .
7

Blader door uw gebeurtenissen van dag tot dag . Selecteer " Day" view en schuif met uw vinger omhoog en omlaag van de iPad scherm om door gebeurtenissen van de dag te bladeren . U kunt ook de gebeurtenissen een andere dag bladeren door op de dag van de tijdslijn .
8

Bekijk gebeurtenis per week of maand . Selecteer de " Week" om alle geplande evenementen en geplande afspraken zien voor de week . Selecteer de " Maand " oog om uw gebeurtenissen en afspraken te bekijken door de maand .
9

Zoeken naar locaties en evenementen . Om dit te doen , tikt u op ' Zoeken naar evenementen , "en dan voer de gezochte trefwoorden in het tekstveld . De zoekresultaten worden weergegeven in een lijst . Tik gewoon op een resultaat om het evenement te bekijken .

Previous: Next:
  iPad
·Hoe je MPEG's afspelen op een …
·Hoe je iPad Snelkoppelingen ma…
·Hoe maak je een iPad Stylus ve…
·Wat is het verschil tussen een…
·Werkt Microsoft Exchange Werk …
·Hoe je Safari Erase in een iPa…
·Hoe kan ik Wallpaper op een iP…
·Hoe maak je een Android- table…
·Hoe de achtergrondverlichting …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·32 Bit Vs . 64 Bit Intel 
·Hoe te controleren of USB-poorten werken…
·Hoe de BIOS Password Reset op een Omnibo…
·Hoe een eMachine BIOS Reset 
·Hoe je bepaalde programma's maken op mij…
·Hoe maak je verbinding een MacBook op ee…
·IT Operating Procedures 
·Hoe de processor verwijderen op een Dell…
·Sound Blaster X- Fi installatie 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com