Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Hoe de Map functie gebruiken op de Apple iPad tablet-pc
De Apple iPad tablet -pc wordt geleverd met de Map feature , die gebruikers in staat stelt om kaarten te bekijken in hybride , satelliet- , terrein -en klassieke modes op deze tablet laptop . Bijvoorbeeld , kunnen iPad -gebruikers de zoekfunctie gebruiken om gedetailleerde informatie te krijgen over het openbaar vervoer , rijden en lopen richtingen . Instructies
1

Routebeschrijvingen naar een gewenste locatie op uw Apple iPad . Selecteer het veld "Zoeken " , die zal leiden tot het toetsenbord op het scherm . Typ het adres dat u wilt zoeken en tik op de knop Search om verder te gaan . Kopen van 2

Kennisnemen van de lijst van locaties die wordt weergegeven op de Apple iPad scherm , wordt elk gekenmerkt door een pen . Selecteer een pin voor een routebeschrijving naar de locatie of het verkrijgen van specifieke informatie over die locatie .
3 p E-mail de gewenste locatie op Google Maps als je zou willen om een visuele weergave via een kaart hebben . U kunt ook de locatie aan uw lijst met contactpersonen op de iPad tablet-pc toe te voegen .
4

Gebruik de Inzoomen optie door het maken van een ' knijpen ' beweging met je vingers terwijl het aanraken van de iPad touchscreen . Als alternatief , gewoon dubbelklikken tik op de plek die u wilt inzoomen op . U kunt dubbel tikken zo vaak als nodig is . Om uit te zoomen , tikt u op de kaart met twee vingers .
5

Blader omhoog , omlaag of over het scherm gewoon door het aanraken van de kaart en te slepen in de richting waarin u wilt dat de kaart te scrollen op het tablet PC-scherm . Gebruik de iPad digitaal kompas door te tikken op het scherm een tweede keer . Als het kalibreren symbool verschijnt , moet u uw tablet -pc te verplaatsen in een " cijfer acht " .
6

Krijg uw lagers voor uw huidige locatie met behulp van de iPad Map feature . Dit kan een snelle tik , die een digitaal kompas weergegeven . Het digitale kompas zal dan aangeven om u de richting die je op dit moment worden geconfronteerd . Gebruik de iPad digitaal kompas door te tikken op het scherm een tweede keer . Als het kalibreren symbool weer verschijnt, moet u uw tablet -pc te verplaatsen in een " cijfer acht " .
7

Bepaal je exacte locatie op het moment . Selecteer de statusbalk boven in het scherm . Na dit te doen , zal een blauwe markering uw exacte locatie te tonen . Als uw iPad uw exacte locatie niet kan bepalen , wordt een blauwe cirkel verschijnen rond de marker .
8

Bookmark een gewenste locatie door het selecteren van de pen tikken en vervolgens op naast de naam . Daarna selecteert u de optie label " Aan mijn favorieten toevoegen . " Als u een gemarkeerde locatie te bekijken , raakt de bovenkant van het scherm en selecteer Bladwijzers of 'Recent' . U kunt de lijst wissen door op Clear .

Previous: Next:
  iPad
·Hoe maak je een iPad aansluite…
·iPad Interface Builder Tutoria…
·Hoe maak je een toetsenbord sy…
·Hoe te verbinden uw iPad Wi - …
·Hoe maak je een iPad te werken…
·Hoe maak je een iPad Battery 
·Hoe te Apps downloaden naar ee…
·Hoe Set Up Your iBooks op een …
·Kunt u downloaden van muziek v…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·De voordelen van Electronic Communicatio…
·Hoe een herstel-cd maken voor een Gatewa…
·Hoe kan ik veilig reinigen een Netbook S…
·Hoe maak je een printserver Uit een oude…
·Hoe te verbinden Mac G4 naar Windows Net…
·Hoe de inktniveaus Reset voor de inktcar…
·Hoe maak je een USB Joystick Configurere…
·Hoe maak je een MobileMe Photo Gallery 
·Elektrische vereisten voor Computer Serv…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com