Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Kunt u downloaden van muziek van een iPad ?
Als uw iPad is vol met muziek die u wilt bewaren of te delen , moet u uw collectie eerst te downloaden via iTunes . Zoals gebruikelijk , iTunes biedt u verschillende genuanceerde manieren om hetzelfde te bereiken . Naar muziek op je eigen computer te downloaden , kunt u uw iPad synchroniseren of overdracht van zijn aankopen . Om muziek op andere gemachtigde computers te downloaden , kunt u aankopen , huis - aandeel of import muziek van een back-up CD . Sync Muziek

Synchroniseer je iPhone in iTunes een reservekopie van haar nieuwe muziek aankopen . Lanceren iTunes op uw computer en sluit vervolgens uw iPad . Lanceren iTunes en sluit uw iPad . Vervolgens klikt u op "Bestand " in de menubalk en kies ' Zet aankopen van ( naam van uw toestel ) . " ITunes kopieert alle liedjes van je iPad naar de Muziekbibliotheek , met uitzondering van de muziek die je kreeg van non - iTunes -bronnen , zoals CD's of andere retailers en bibliotheken .
Machtig Computers

met behulp van de ' Zet aankopen over ' methode , kunt u muziek van uw iPad downloaden naar vier andere computers . Om dit te doen , moet u eerst toestemming deze computers om de media van uw iPad te spelen . Om een ​​computer te machtigen , klikt u op " Store" in iTunes ' menubalk en selecteer ' Machtig computer . " Vervolgens voert u uw Apple ID en wachtwoord in als daarom wordt gevraagd en klik op de " Machtig " knop . Als u hier niet langer naar muziek van uw iPad op een geautoriseerde computer te delen , de- machtigen . Ga naar " Store " en kies " Trek machtiging Deze Computer . "
Share Muziek

Als al uw gemachtigde computers delen een netwerk , kunt u Thuisdeling gebruiken te streamen en kopiëren van muziek van uw iPad onder hen . Na het downloaden van muziek van de iPad op uw eigen computer , klikt u op "Advanced " in de menubalk en selecteer " Turn On Home Sharing . " Voer uw Apple ID en wachtwoord in als daarom wordt gevraagd en klik vervolgens op "Create Thuis delen . " Herhaal dit proces op elke geautoriseerde computer met dezelfde Apple ID en wachtwoord in . Muziek van uw iPad geeft vervolgens , onder Shared , aan de linker zijbalk . Om elk nummer binnen het naar bibliotheek is een geautoriseerde computer te kopiëren , klikt u op het nummer gevolgd door de knop "Import" of sleep het item uit uw gedeelde bibliotheek muziekbibliotheek van de gemachtigde computer .
Back Up muziek

om nummers van uw iPad na het downloaden naar uw computer te bewaren , een back-up op CD's . Als bonus kunt u uw back-up cd's te plaatsen op andere computers en importeer je muziek in hun bibliotheken. Kies "Bestand " in de menubalk in de linkerbovenhoek , gevolgd door " Bibliotheek " en vervolgens " back-up op schijf . " Kies vervolgens op " Back -up hele iTunes-bibliotheek en afspeellijsten " of " Back -up alleen iTunes Store-aankopen . " Als u een back-up vóór , kies " Alleen back -up items toegevoegd of gewijzigd sinds de laatste back-up " om tijd te besparen . Plaats de eerste van een aantal blanco cd's die u bij de hand hebt en volg de aanwijzingen om de back -up proces te voltooien .

Previous: Next:
  iPad
·Toepassingen voor de Apple iPa…
·Hoe je dvd's op een iPad 
·Wat Formaat van eBooks Kan ik …
·Hoe maak je een iPad Calendar …
·Hoe je ePub documenten Transfe…
·Het substitutie-effect op Appl…
·Hoe maak je een iPad te zetten…
·Heeft iPad Gebruik Affect Slee…
·Kunt u een PowerPoint op een i…
  Related Articles
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe te boeken op de iPad downloaden 
Kun je meer dan een applicatie Open op e…
Hoe kan ik opnemen op een iPad ? 
Hoeveel geheugen Mocht U krijgt op een i…
Kan de iPad Lees PDF's ? 
Hoe om eBooks te downloaden op een iPad 
Kan ik Excel gebruiken met een iPad ? 
Hoe te Apps downloaden op een iPad 
  Hardware Articles
·DDR DIMM Vs . DDR SDRAM 
·Hoe maak je een Flip maken op een toetse…
·Hoe om beelden te verwijderen van een Sa…
·Problemen met de Merc Stealth toetsenbor…
·Upgrades voor de HP a600n 
·Hoe om te controleren een harde schijf v…
·VFD Vs . LCD 
·Mijn HP Deskjet printer Zal niet Scan 
·Wat wordt bedoeld met Cold Boot 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com