Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Desktop Computers >> Content
Upgrades voor de HP a600n
De a600n is een verouderde desktop computer in eerste instantie uitgebracht door Hewlett Packard in juni van 2004 . Deze computer is compatibel met AMD merk processors en maakt gebruik van een geïntegreerde grafische processor op de Via KM400A moederbord chipset . De harde schijf die bij de a600n is een 80 - gigabyte model met een schijf snelheid van 7200 RPM . De optische drive die bij de a600n is een combinatie cd-brander en DVD -lezer . Processor

De a600n ondersteunt AMD-processors die compatibel zijn met de processor socket A. De meest krachtige processor ondersteund door het moederbord van de a600n is de Athlon XP 3200 zijn . Deze single - core processor heeft een snelheid gewaardeerd op 2,2 gigahertz met een 400 - megahertz Front Side Bus . Hoewel de XP 3200 is de krachtigste processor beschikbaar voor deze computer , kan het gebruik maken van een processor compatibel met socket A.
Memory

Het moederbord van de a600n ondersteunt DDR Synchronous Dynamic RAM -modules gewaardeerd met snelheden tot PC2700 . Het moederbord biedt twee DIMM- geheugen sockets ontworpen voor 184 pins geheugenmodules . In deze voetjes ondersteunen maximaal twee gigabyte aan RAM met twee een - gigabyte geheugen modules .
Uitbreidingsslots

De a600n gebruikt een A7V8X - LA moederbord dat drie PCI- slots en een AGP 8x -uitbreidingsslot ondersteunt . De PCI-slots zijn ontworpen om een ​​breed scala aan computer hardware waaronder geluidskaarten , videokaarten en add - on kaarten tegemoet . De AGP 8x slot ondersteunt alleen oudere videokaarten en is niet compatibel met de meeste moderne videokaarten , die een PCI Express x16 uitbreidingsslot vereisen .
Disk Drives

De voorraad configuratie van de a600n bevat een harde schijf en een optische drive . Het moederbord bevat twee IDE- connectors en twee Serial ATA connectors die in totaal zes drives ondersteunen . Alhoewel het moederbord Aansluitingen voor zes schijven bij de a600n slechts voor vijf . De zaak is voorstander van een twee 5,25 inch en twee 3,5 -inch externe drive bays ontworpen voor optische en floppy drives tegemoet . Het geval beperkt de toevoeging van interne harde schijven , omdat het zorgt voor slechts een enkele interne 3,5 -inch drive bay .
Networking

De netwerkfuncties van de a600n onder andere een 56k dial - up modem en een geïntegreerde netwerkinterface Controller . De PCI K56flex data -en fax -modem is een aparte uitbreidingskaart die een van de drie drie PCI- uitbreidingssleuven inneemt , terwijl de geïntegreerde NIC ondersteunt 10 - en 100 - megabit - per - seconde verbindingen . De netwerkmogelijkheden van deze computer zijn gemakkelijk opgewaardeerd met een draadloze USB-adapter , een krachtiger modem of een netwerk kaart die 1000 Mbps -verbindingen ondersteunt .

Previous: Next:
  Desktop Computers
·Acer PC Pros & Cons 
·Hoe controleert de hoeveelheid…
·Delen van een computer 
·De factoren die de snelheid en…
·Hoe te openen een Dell Tower G…
·eMachines W2247 Specificaties 
·De specificaties van een Dell …
·Specificaties van een Gateway …
·Hoe het opzetten van een nieuw…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een RAM- Stick wijzigen in e…
·Hoe verander je de inkt op een MFC - 240…
·Hoe te openen . RAR bestanden op een Mac…
·Kleiner , stiller , koeler : De trend in…
·Hoe maak je een Yamatake Honeywell MX100…
·Hoe de energie Verminder uw computer Geb…
·Wat is de beste videokaart voor High Def…
·Waarom zou ik een inkt - jet Sealing Plu…
·Dell D600 Moederbord Specificaties 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com