Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Hoe informatie over de ePub boek formaat dat wordt gebruikt door de iPad
Apple Inc is nu met behulp van het ePub formaat , de meest populaire boek -formaat in de wereld , voor haar iPad app iBooks zoeken . Volgens de website van Apple , kunt u gratis ePub- titels toe te voegen aan iTunes op je Mac of pc en ze synchroniseert uw iPad . Misschien bent u benieuwd over het ePub -formaat , die verantwoordelijk is voor het en wat werkgroep is het toezicht op het onderhoud en de verdere ontwikkeling . Instructies
1

vindt u informatie over de vroege geschiedenis van het ePub -formaat in het werk van het International Digital Publishing Forum ( IDPF ) , een non-profit digitale trade publishing en normen organisatie. In 1999 , IDPF produceerde een Open eBook Publication Structure norm die uiteindelijk uitgegroeid tot de Open Publication Structure . De huidige ePub formaat dat wordt gebruikt voor e-boeken is samengesteld uit drie open publishing standaarden allemaal geproduceerd door de IDPF : . De Open Publication Structure , Open Packaging Format en Open Container Format

International Digital Publishing ForumP.O
. Box 215Toronto , M3C Ontario 2S2Canada905 - 235 - 4373idpf.org kopen van 2

Ontdek hoe flexibel deze vrij beschikbaar formaat kan worden . Bestanden hebben de extensie . Epub . De indeling die intern wordt gebruikt XHTML of DAISY Digitaal Gesproken Boek ( DTBook ) om de tekst en de structuur van de inhoud van het document vertegenwoordigen . Ontwikkeld door het DAISY Consortium , de DTBook is een toegankelijk bestandsformaat vergelijkbaar met HTML , met bijzondere aandacht voor de behoeften van blinden en slechtzienden . De ePub kun je de inhoud worden aangepast voor weergave op een verscheidenheid van het lezen van apparaten met schermen variërend van telefoon -size tot grote computer scherm - formaat . Het biedt een aanvaardbaar formaat dat evenals grote kleine uitgevers kunnen gebruiken voor de distributie en verkoop van digitale versies van hun boeken .
3

Leer meer over de IDPF en recente ontwikkelingen ePub gebruik. Vandaag de IDPF lidmaatschap bestaat uit vertegenwoordigers van meer dan 120 bedrijven en organisaties die betrokken zijn bij digitaal publiceren . Commerciële en universitaire persen wereldwijd gebruiken nu het epub-formaat voor de digitale versies van hun boeken . Op 26 augustus 2009 , Google Books aangekondigd was het aanbieden van gratis downloads van meer dan een miljoen publieke domein boeken in het ePub formaat . Apple volgde in 2010 met een aankondiging van haar keuze van het epub-formaat voor de iBooks -app voor de iPad .
4

Raadpleeg de IDPF website ongeveer voor meer informatie over wijzigingen en verbeteringen aan het ePub formaat . Op 16 augustus 2009 , de IDPF kondigde de oprichting van de ePub standaard onderhoud werkgroep , met de DAISY Consortium biedt aan middelen en personeel te voorzien om te helpen . Bedrijven die deelnemen aan de werkgroep zijn Adobe , Barnes & Noble , BookNet Canada , Bowker , Cambridge University Press , Digital Divide gegevens , EasyPress Technologies , eBook Technologies , Educational Testing Service , EPUB Users Group ( UK ) , Follett , Hachette , HarperCollins , Ingram Digital , Innodata Isogen , John Wiley & Sons , LibreDigital , McGraw - Hill Professional , O'Reilly Media , OverDrive , Pearson , Penguin , Random House , TexTech , The Publishers Association , Universiteit van Montreal , Vision Australia , Wiley /Blackwell en de World Health Organization . De werkgroep zal een vitale rol in de toekomst van de ePub-structuur binnen digitale publicatie te spelen .

Previous: Next:
  iPad
·Hoe uw eigen iPad Ontwerp 
·Hoe een PDF voor iPad Creëren…
·Hoe te installeren de Make It …
·Apple iPad Anti - Glare Screen…
·Hoe maak je een iPad Veeg 
·Hoe om te gaan naar Airplane M…
·Hoe te lezen PDF Boeken op een…
·Hoe Tethering werkt voor AT & …
·Hoe Hook Up -mail op de iPad 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe kan ik een HP Officejet 6500 Problem…
·HP m7360n Problemen 
·Hoe schoon de Sticky Side in Invisible S…
·Hoe de batterij in uw HP Mini Verander 
·Hoe printer drivers te installeren bij h…
·Hoe partitie een MyBook Essential 
·Hoe de Canon MF Toolbox Problemen 
·HP Pavilion A6330F Specificaties 
·Mijn MacBook Pro laadt niet op 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com