Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Apple iPad Anti - Glare Screen Protector
Als je wilt bezuinigen op hinderlijke schittering en vingerafdrukken tijdens het gebruik van uw Apple iPad , kunt u overwegen het gebruik van een anti - glare scherm . U kunt kiezen uit veel verschillende merken van de schermen , maar ze delen dezelfde basisfuncties . Als u overweegt de aankoop van een scherm voor uw apparaat , vertrouwd te maken met hoe het werkt voordat u probeert om het toe te passen . Functies

meeste Apple iPad anti - glare screen protectors
doen meer dan alleen maar bezuinigen op verblinding . De meeste merken claimen om te bezuinigen op de zichtbaarheid van vingerafdrukken , alsmede bieden een applicatie proces dat luchtbellen voorkomt de vorming onder de film . Dit laatste is een belangrijk kenmerk , omdat bellen niet alleen lelijk , kunnen ze interfereren met de iPad om de bewegingen van de vingers te detecteren op het eerste gezicht . Sommige anti - glare schermen komen ook met microfiber doeken die je kunt gebruiken om snel schoon te maken .
Hoe het werkt

Deze schermen zijn opgebouwd uit grote moleculen, de zogenaamde " polymeren . "De meest voorkomende vormen van polymeren die u waarschijnlijk tegenkomt zijn kunststoffen , maar deze films zijn veel dunner en flexibeler dan elke plastic . Wanneer u het scherm passen , polymeren gaan werken verminderen van schittering door verstrooiing licht als het weerkaatsen van de iPad . Het licht dat zou hebben weerspiegeld direct off van het scherm stuitert nu uit in alle richtingen . Het resultaat is dat het licht dat de iPad produceert is altijd helderder dan elke schittering van omgevingslicht .
Application

Toepassing van een iPad anti - glare scherm is simpel , maar je moet het langzaam en voorzichtig doen . Eerste , veeg glazen scherm van de iPad met een microfiber stolsel om deeltjes en stof te verwijderen . Lijn vervolgens de anti - glare scherm met de knoppen aan de onderkant van de iPad . Haal voorzichtig de achterkant van het scherm weg van de film , en druk op de folie op het glas . Schraap de film met een neerwaartse beweging met de meegeleverde kaart om eventuele luchtbellen te plat uit als ze vormen . Het proces is in principe hetzelfde voor alle merken , maar uw Apple iPad anti - glare scherm wordt geleverd met zijn eigen set van gedetailleerde instructies .
Cost

Apple anti - glare
iPad -schermen variëren in prijs van ongeveer $ 6 tot $ 25. De hogere - end schermen meestal geleverd met negatief geladen stof afstotende eigenschappen , een schoonmaak oplossing die u kunt gebruiken op glas van uw iPad voordat u het scherm en een microfiber doekje , dat speciaal is ontworpen voor het toe te passen . Een van de belangrijkste factoren om te overwegen bij de keuze tussen twee verschillende merken is of het scherm van de iPad precies zal passen . Bij sommige minder dure merken , moet u het scherm aan beide kanten trimmen om een ​​exacte fit te krijgen .

Previous: Next:
  iPad
·Hoe Transfer Van een iPad tot …
·Hoe kan ik Google Contacts imp…
·Hoe te installeren de Make It …
·Wat kan ik gebruiken als een m…
·Een back-up van een iPad naar …
·Hoe maak je een camera aanslui…
·Hoe maak je een iPad Lock Van …
·Kan een Pages- bestand van een…
·Het overzetten van een Photo V…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een videokaart installeren i…
·Hoe kan ik een HP C4480 Sluit een router…
·Helpen met het uploaden van een SD-kaart…
·Refill Instructies voor een Lexmark Z130…
·Can You Get een Wireless HDMI ? 
·Hoe het opzetten van de HP Compaq NX6125…
·Hoe je het OS opnieuw laden van de Dell …
·Z2300 Lexmark probleemoplossing 
·Hoe afdrukken naar een Zebra TLP 2824 Vi…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com