Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Kan een Pages- bestand van een iPad converteren naar Microsoft Word ?
Pages voor de iPad kan je tekstdocumenten te converteren naar een aantal indelingen , zoals Microsoft Word . Het kan ook Word-documenten te openen die je op je iPad en deze omzetten in Pages -formaat voor het lezen en bewerken . Er zijn een aantal overwegingen bij het gebruik van Pages voor Word -bestanden op je iPad , vooral voor documenten met zware opmaak of gedetailleerd ontwerp . Beperkingen

Pages
voor iPad is een verkleinde back tekstverwerker , dus het heeft beperkte opmaakopties . Bij het converteren tussen Pages native formaat en Word-bestanden , kan je verliest een deel van de opmaak en lay-out van het originele document . Basisformattering zoals regelafstand en standaard inkepingen , vet en cursief stijlen moeten zetten , maar fonts kan veranderen afhankelijk van de beschikbare lettertypen wanneer u later het document te openen in Word .
Werken met Word

Pages
slaat de documenten die u werken in zijn eigen formaat op uw iPad . De manier om documenten te krijgen in Word is om ze te exporteren , met een van de uitvoer of aandeel functies ingebouwd in de iPad -versie van de pagina's . Tik op de " Verzenden naar " of " Share" -knop om te selecteren waar u het geëxporteerde bestand , zoals het als een e-mailbijlage te voegen of op te slaan op iDisk , iTunes of een ander ondersteund file sharing dienst sturen . Selecteer " Woord " van de export -opties en volg de aanwijzingen op het scherm om uw document op te slaan en te delen in MS Word-formaat . Als je niet ziet de share /stuur pictogram om uw document te exporteren , sluit het document en terug te keren naar de basis documentbibliotheek layout . Veeg naar het document dat u wilt exporteren in het gemarkeerde gedeelte van het scherm en het pictogram breng verschijnt onder het document . Het ziet eruit als een rechthoek met een licht gebogen pijl naar buiten wijst naar rechts .
Ontvangen Pages documenten

Als u een document van de iPad -versie hebben ontvangen van Pages en willen om het te openen in Microsoft Word , maar het was niet in MS Word-formaat geëxporteerd , kan je in de problemen . De beste manier om het te krijgen in Word is om de persoon die je stuurde het document exporteren in Word-formaat en opnieuw te verzenden . U kunt ook proberen de rechtermuisknop op het document op uw computer en te kiezen voor " Openen met 'en selecteer Woord uit de opties die verschijnen of blader naar het Word- programma op uw computer . Dit kan leiden tot verlies van opmaak en verminkte tekens echter , dus gebruik het woord export methode van pagina's waar mogelijk .
Overwegingen

Telkens wanneer u een document opent in pagina's , zal het te converteren naar de pagina's eigen formaat . U moet het exporteren elke keer dat u het document wilt opslaan of verzenden als een Word-bestand gebruiken .

Previous: Next:
  iPad
·Hoe te openen Yahoo! Mail op e…
·Kan de iPad gebruikt worden al…
·Kan u een upgrade van de harde…
·Wat kan een iPad Do That My ne…
·Hoe je bestanden naar een iPad…
·Zal werken op een iPad Livescr…
·Ik kan niet Apps Sync naar mij…
·Hoe je iCal synchroniseren met…
·Hoe te lezen Overdrive Boeken …
  Related Articles
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
Hoe maak je een tijdschrift lezen op iPa…
Hoe maak je de iPad gebruiken als een di…
Hoe maak je een GROOT iPad Screen Protec…
Hoe te Pages Bookmark op de iPad 
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
  Hardware Articles
·Hoe om foto's te downloaden naar de Asus…
·Hoe kan ik een Dell printer resetten van…
·Hoe te Schakel Bluetooth in op een Toshi…
·Hoe te Surround Sound Speakers aansluite…
·De Radeon tv-tuner is een videokaart die…
·Geheugen compatibiliteit voor Asus P5ND2…
·Hoe maak je een Vista Bootable Flash Dri…
·Een lijst van wat de iPad doet 
·Hoe maak je een Kindle Format Make 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com