Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Hoe te lezen Overdrive Boeken op een iPad
Apple's iPad is een tablet-computer met een 9,7 - inch backlit touch- gevoelige scherm , waardoor het geschikt is voor het lezen van e - books die u kunt downloaden van de openbare en universitaire bibliotheken via het internet met de OverDrive media Console app . De iPad toegang tot het internet via Wi - Fi , en de iPad Wi - Fi + 3G-model verbindt ook via mobiele datanetwerken . Sommige OverDrive e - books kunnen worden " geleend ", terwijl anderen rechtstreeks naar de iPad kunnen worden gedownload en bewaard voor altijd . U kunt gemakkelijk de vrije OverDrive Media Console app en beginnen met het in OverDrive boeken te lezen . Wat je nodig hebt
Adobe ID
Lenerspasnummer
Toon Meer Aanwijzingen
1

Druk op "Home " -knop van de iPad , die zich onder het aanraakgevoelige geven . kopen van 2

Tik op de " App Store " icoon op het beginscherm van de iPad . Tik op "Zoeken ", typ dan " OverDrive Media Console , " en vervolgens op "Zoeken ". Tik " OverDrive Media Console " uit de zoekresultaten . Tik op het woord " gratis " naast de naam van de app en tik vervolgens op ' Install ' en tik vervolgens op uw Apple ID bij de prompt . De OverDrive Media Console downloadt en installeert op uw iPad .
3

Druk op de "Home "-knop . Tik op de " Safari " app -pictogram op de iPad inheemse webbrowser te starten . Ga naar de website van Adobe op adobe.com en zich aanmelden voor een gratis Adobe-id als je niet al een hebt . Je moet een Adobe ID voor toegang tot boeken met de OverDrive Media Console app .

Druk 4 de "Home "-knop , en vervolgens op de " OverDrive " app icoon op het startscherm om het te lanceren . Tik op ' Get Books . " Tik op 'Instellingen'. Tik " autoriseren " onder " eBook -instellingen . " Typt u uw Adobe- id en wachtwoord bij de prompt . Tik " Machtig . " U kunt nu zoeken naar en downloaden boeken .

Tap 5 " Get Books . " Tik op ' Voeg een bibliotheek . " Typ een naam bibliotheek , postcode of stad in het veld ' Zoek ' en tik vervolgens op " Zoeken" of op " Bladeren " en blader naar een bibliotheek . Tik op de naam van een bibliotheek om deze toe te voegen aan je lijst met bibliotheek . Tik op de naam van een bibliotheek , en typ uw lenerspas ID-nummer bij de prompt . Bladeren of zoeken naar een e - book . Tik op de naam van een e - boek om het te selecteren . Tik op ' Afrekenen ' en tik vervolgens op het woord " Download " naast de naam van het e - book te downloaden.
6

Tap " Bookshelf , " en vervolgens op " Title " aan de onderkant van het scherm om een ​​lijst van je gedownloade OverDrive boeken te zien .
7

Tik op de naam van een boek om het te openen en beginnen te lezen
8

Tik rechts . kant van het scherm te wenden tot de volgende pagina . Tik op de linkerkant van het scherm om terug te keren van een pagina .
9

Tik op het midden van het scherm van de iPad om het e - book controles. Tik op het pictogram zon als je wilt om de helderheid aan te passen : . Sleept u de schuifregelaar naar rechts om de helderheid of naar links te verhogen om het display dimmen
10

Tik op de grote letter " A " te verhogen van de tekstgrootte . Tik op de kleine letter " A " om de tekst te verkleinen .

Previous: Next:
  iPad
·Kan een iPad Gebruik Office vo…
·Hoe te DataVault Password Mana…
·Wat is een jailbroken iPad ? 
·Hoe te Apps Return op een iPad…
·Hoe Achtergrond Apps Schakel o…
·Wat te doen wanneer uw iPad Fr…
·Welke Boek Formaat zal een iPa…
·Het toevoegen van uw eigen muz…
·Hoe maak je een iPad Voeg toe …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·EMachines T5048 Specs 
·Hoe kan ik een Dell Laptop Batterij opla…
·Wat er bij de Apple MacBook Pro 
·Wat is Dell PCI Serial Port ? 
·Hoe maak ik Overclock een NVIDIA GeForce…
·Hoe om uitschakeling een Kindle 
·Instructies voor back-up van een harde s…
·Heeft Linux Maak een Bootable Flash Driv…
·Dell Inspiron 1525 toetsenbord werken ni…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com