Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Flash Drives >> Content
Heeft Linux Maak een Bootable Flash Drive ?
Linux is een besturingssysteem kernel , en is verkrijgbaar met veel verschillende user interfaces , afhankelijk van uw voorkeuren en behoeften . Sommige Linux- distributies , zoals Fedora Linux of Ubuntu Linux , kan op een flash drive worden gemonteerd , CD of DVD als een bootable schijf . Flash drives zijn niet beschikbaar vanaf Linux -distributeurs , maar sommige distributies zijn beschikbaar op bootable schijven. Flash Drives

Twee van de belangrijkste voordelen van een flash drive is dat het biedt voldoende opbergruimte en dat een flash drive is zeer draagbaar . Een USB stick heeft de capaciteit om een compleet besturingssysteem te houden, en de mogelijkheid om te worden gebruikt als de primaire boot disk . Om een ​​bootable flash drive te maken , zal je een programma dat een disk image kan schrijven , riep een . Iso -bestand en een . Iso -versie van de Linux-distributie die u wilt gebruiken nodig . De flash drive werkt als een verwijderbare harde schijf , zelfs rekening houdend met de gebruiker te maken en wijzigingen op te slaan voor toekomstig gebruik . De single grootste klacht met flash drives is de snelheid , volgens Robert Elisberg van The Huffington Post.
Linux Operating Systems

De website WebUpD8 biedt vier alternatieve methoden te creëren een "live" CD met behulp van een flash drive . U kunt zelfs een bootable Linux flash drive met Windows , met behulp van een programma zoals Nero of Unetbootin om het beeld . Iso schrijven . Het beeldbestand herschrijft de bootsector van de flash drive , de Linux kernel installeren en het schrijven van een kant-en -klare besturingssysteem op de schijf. U kunt een beeld bootable . Iso gebruiken om de flash-schijf te maken , waaronder Windows en een groot assortiment van Linux distributies .
Portable Operating Systems

Het voordeel van het opslaan van je Linux OS op een bootable flash drive is dat je de mogelijkheid van het nemen van uw persoonlijke desktop computer waar u ook gaat . Als u wilt uw Fedora bureaublad te starten , plaatst u de bootable flash drive die je Linux Fedora installatie in een USB-poort van een computer , en reboot bevat . Het kan zijn dat de boot prioriteit te wijzigen , in het programma om te scannen op externe apparaten , maar het is niet ongebruikelijk dat de schijf automatisch opstarten zonder veranderingen op alle .
Linux distributies
< br >

Een meerderheid van de Linux- distributies zijn gratis beschikbaar . Download de versie die u wilt , en "branden" het om uw flash drive precies zoals je zou een cd of dvd . Als u niet zeker weet welke Linux -versie voor u geschikt is , de Live CD List houdt een lijst bij van bootable Linux- distributies . Een Live CD is synoniem voor een bootable schijf , en je kunt zelfs een bootable kopie van uw aangepaste Linux-versie maken .

Previous: Next:
  Flash Drives
·Hoe te eRecovery software opsl…
·Hoe een Boot CD Kopiëren naar…
·Flash Drive Routebeschrijving 
·Hoe maak je een Flash Drive ge…
·Hoe maak je een BenQ Drive Met…
·Step - by - Step Flash Drive I…
·Hoe te Expand My Computer Memo…
·Hoe maak je een MP3 afspelen V…
·Hoe te Zet Windows XP installe…
  Related Articles
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
Hoe maak je een iPad , dat maakt geen ve…
Waarom wordt mijn iPad Say Niet opladen …
Heeft de iPad werken met Clearwire ? 
Heeft de iPad hebben Woord ? 
Heeft iPad vereist AT & T Service? 
Waarom wordt mijn iPad Houd verliezen va…
Hoe maak je een FaceTime gesprek op een …
Heeft de iPad werken op Windows ? 
  Hardware Articles
·Wat is een Quad Processor 
·Wat is Virtual PBX 
·Hoe kan ik een vergeten in een Dell 1501…
·Hoe je SD -kaart in HP Laptop 
·Hoe de ITSX95C Backlight Vervang 
·De beste All - in - One PC's 
·De verschillen tussen BrightView & Brigh…
·Hoe te verkopen of Doneer een computer 
·GeForce 5700 PCI Vs . GeForce 6200 AGP 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com