Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Flash Drives >> Content
Hoe maak je een BenQ Drive Met behulp DosFlash 32
Flashing is het proces van de firmware van een apparaat te vervangen door het apparaat op een pc en met behulp van software Flash . Knipperende firmware van een BenQ drive gaat vervangen of een upgrade van de bestaande firmware , interne codering van de schijf , die verschillende functies van het apparaat , zoals regionale codering controleert . Knipperen de aandrijving kan de manier waarop deze taken van het apparaat volgen wijzigen . DosFlash 32 , een programma dat is ontworpen om flash dvd-stations , kan worden gebruikt om een ​​BenQ rijden knipperen . Wat je nodig hebt
SATA kabel
Computer
Toon Meer Aanwijzingen
1

Sluit uw BenQ -station aan op uw computer via het gebruik van een SATA- kabel . De SATA- kabel moet een poort op het moederbord hebben als SATA- verbindingen ondersteund . Sluit ook uw BenQ drive om de voeding van de computer met de bijbehorende aansluitingen .

Draai 2 op uw computer en voer de BIOS-instellingen . Om dit te doen , drukt u op F2 of F10 direct na het aanzetten van de computer . Kijk voor instructies op het scherm van de BIOS -instellingen van uw computer in te voeren voordat het besturingssysteem wordt geladen als de eerder genoemde functietoetsen werken niet .
3

CD - rom boot optie in het BIOS uitschakelen . Kies "Save and Exit Setup " na te doen .

Turn 4 op de computer en laat het volledig opstarten . Open lade van de drive en open houden . Schakel de computer uit met de schijf nog open , en zo probeert te sluiten , gebruik lichte kracht open te houden . Gebruik net genoeg kracht om de drive te houden van zichzelf gekeerd raakt . Als te veel kracht wordt gebruikt , kan het verplaatsen mechanismen de lade te breken .
5

Duw lade van de drive halverwege in terwijl de computer is uitgeschakeld . Dit zal de schijf zetten in " Vendor Mode" en krijgt u toegang tot de firmware van de drive met DosFlash32 .
6

Zet de computer aan . Wanneer het systeem volledig is opgestart , klik met de rechtermuisknop in DosFlash32.exe en zorg ervoor om het programma uit te voeren in de administrator -modus .
7

Kies de poort waarop de BenQ drive is aangesloten op . De " Device Properties " lijst moet het merk BenQ na de " Names" label .
8

Kies om de firmware van de drive te lezen voordat u het wist of het schrijven ervan . Dit is een fail -safe ervoor zorgen dat DosFlash32 kunnen de firmware wissen en schrijven is. Sla het bestand dat is gemaakt als " orig.bin " en sla het ergens waar je niet kunt verliezen , want het is een belangrijk bestand .
9

Gebruik een firmware modificeren programma zoals JungleFlasher of Maximus Firmware Toolbox om uit te vinden uw BenQ drives sleutel , een reeks cijfers en letters die specifiek overeenkomt met uw schijf . Dit wordt gedaan door het openen van het bestand " orig.bin ", die werd gered door DosFlash32 . Ergens Kopieer deze toets , zoals u zult het nodig hebben in de toekomst .
10

Open het nieuwe firmware bestand dat u zal schrijven op uw schijf . Wis de generieke sleutel ( een reeks van het nummer zeven ) en plak de sleutel van " orig.bin " die je eerder gekopieerd . Klik op " Opslaan Key " als je eenmaal klaar bent .

Change DosFlash32 's knipperen taak 11 op " schrijven . " Kies de firmware die je de originele firmware zal overschrijven met . DosFlash32 zal de originele firmware

wissen en te vervangen met uw eigen , knippert de BenQ drive.

Previous: Next:
  Flash Drives
·Hoe maak je een Bootable flash…
·Hoe maak je een Flash Drive ge…
·Hoe te Write - Protection verw…
·Hoe om Flash Video kopiëren v…
·Hoe te Games Installeren om Fl…
·Hoe te testen My Flash Drive 
·Hoe te GradeQuick stoppen op e…
·Het verschil tussen een Flash …
·Hoe maak je een Flash Drive ge…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe je computer hardware upgraden 
·Hoe maak je een besturingssysteem te ins…
·Hoe maak je een Microsoft Keyboard Probl…
·Wat is het verschil in een Vostro V13 & …
·Mijn Linux Operating System herkent mijn…
·Hoe maak je een CF -kaart formatteren 
·Hoe maak je een harde schijf Kies 
·Hoe maak je een diode gebruiken in een C…
·Lithium Polymer Vs . Ion batterij 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com