Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Flash Drives >> Content
Mijn Linux Operating System herkent mijn Flash Drive
USB - interface van flash harde schijven zijn een handige en draagbare manier om gegevens op te slaan . Ze zijn compatibel met vrijwel elke computer en zijn relatief goedkoop . U kunt zelfs een draagbare versie van sommige besturingssystemen op een flash drive te installeren om dezelfde desktop gebruiken van de ene computer naar de volgende . Echter , kunt u problemen krijgen van uw besturingssysteem om sommige flash drives herkennen tegenkomen . Dit probleem komt vaak voor op computers waarop een Linux distributie . Onverenigbaar Drives

meeste USB flash drives werken
op elke computer met een USB-poort . Echter , sommige stations zijn extra software , zoals beveiligingsprogramma's of dossierbeheerders . Deze hogere - end drives zijn voornamelijk ontworpen om te werken met Windows-computers en kan niet worden weergegeven in Linux . Controleer de verpakking van uw flash-drive om te zien of het vereist Windows te werken . U kunt nog steeds gebruik maken van dit soort flash drive op een Linux - gebaseerde machine door helemaal opnieuw te formatteren , maar u zult het voordeel van de extra software te verliezen .
Late Indringende

in sommige gevallen , de computer probes voor een USB-stick laat in de boot-up sequence . Als je de stick in je USB -sleuf voordat de computer wordt opgestart stekker , kan het besturingssysteem niet herkent . Probeer het loskoppelen van de schijf tijdens het opstarten , steek deze in later . Deze techniek zal niet werken als je nodig hebt om op te starten vanaf de schijf , maar kunt u toegang geven tot bestanden voor overdracht of werk .
Bad USB -poort

Als uw USB -poort is mislukt , kan de computer niet in staat zijn om de schijf te zien op alle. Om te zien of de computer de drive herkent , open de " Terminal " utility in Linux en type " lsusb . " Als uw computer het apparaat heeft herkend , wordt het in een tekst lijst . Als u niet de genoemde apparaat te zien , de stekker en probeer een andere USB-poort .
Het niet naar Mount

Bij gelegenheid zal Linux - gebaseerde besturingssystemen niet te monteren een USB -apparaat volledig , terwijl de schijf verenigbaar moet zijn . In deze gevallen kunt u handmatig de drive mounten . Zorg ervoor dat de drive is aangesloten op een actieve USB -poort , dan is een terminal en log openen en in de root account . Bij gebruik van Ubuntu of Fedora , type " sudo " voor elke administratieve opdrachten . Controleer of de computer de drive herkend , voer dan "cd Desktop , " en " mkdir flash " om naar de Desktop directory en maak een flash- directory . Zoek het apparaat door het intikken van " dmesg | grep - i " SCSI -apparaat " , " voer dan de " pwd " commando , gevolgd door " mount - t vfat - o uid = ( uw gebruikersnaam ) , gid = users /dev /sda /home /(uw gebruikersnaam ) /Desktop /flash . "
BIOS Problemen

De BIOS van sommige oudere moederborden herkent geen flash drives bij het opstarten . Als u een beroep wilt doen op een live installatie van een ander besturingssysteem of als u nodig hebt om uw besturingssysteem te installeren vanaf de schijf , kan je in de problemen . Als uw BIOS de optie om je Linux-besturingssysteem op te starten vanaf de flash drive niet biedt , gebruik dan een boot manager programma op CD of floppy disk om deze optie toe te voegen .

Previous: Next:
  Flash Drives
·Hoe je verloren gegevens te he…
·Hoe te Stuff Overdracht van ee…
·Hoe maak je een map met een Fl…
·Wat is een USB Flash Drive Pen…
·Hoe te Stuff 
·Hoe te schrijven - Protect een…
·Hoe om afbeeldingen opslaan va…
·Hoe maak je een Portable App v…
·Hoe te Encryptie partitie verw…
  Related Articles
Mijn iPad Zal niet Lees PDF's 
Hoe maak je een verloren iPad met Find M…
Waarom wordt mijn iPad Say Niet opladen …
Waarom wordt mijn iPad Houd verliezen va…
Hoe te gebruiken mijn iPad op een vliegt…
How to Get My Kindle boeken op mijn iPad…
Kan ik kijken Hulu op mijn iPad ? 
Kan ik Schrijven op mijn iPad met Ever L…
Hoe te bewerken Word-documenten op mijn …
  Hardware Articles
·Hoe kan ik een CMOS Password Reset in ee…
·Verschil tussen een CAT 5 en CAT 6 Cross…
·Hoe maak je twee monitoren werken met ee…
·Hoe maak je Eject een MicroSD -kaart 
·Problemen met een Dell 944 
·U kunt notities maken op een iPad ? 
·Hoe maak je een MacBook Pro 17 Reset 
·Dell Intel Pentium T4200 Specs 
·Wat is Speciale Printer Head Cleaning? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com