Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Kan ik kijken Hulu op mijn iPad ?
U kunt geen video's direct af te spelen vanaf de Hulu website op uw iPad , maar Hulu biedt wel een iPad - specifieke app voor Hulu Plus , zijn uitgebreide abonnementsdienst . Er zijn verschillende redenen waarom je niet kunt gebruik maken van de website , met inbegrip van de manier waarop video's worden gecodeerd voor online spelen . U kunt een paar juridische cheats gebruiken om standaard web - based Hulu bekijken op uw iPad , maar ze vereisen een computer die samenwerken met de iPad en eventueel geavanceerde netwerkvaardigheden . Encoding Issues website

Hulu 's
en online video speler is gebaseerd op Flash- video- encoding -technologie . In april 2010 een brief van Apple CEO Steve Jobs geplaatst op de website van Apple , Jobs legt uit waarom de iPad geen Flash ondersteunt , zegt het introduceert veiligheidsrisico's , batterijverbruik , en heeft geen touch - interface . Echter , kan de iPad behandelen verschillende andere soorten video- encoding , met inbegrip van de H.264 Web norm , dat is wat de Hulu Plus app gebruikt .
Hulu Plus

Hulu Plus is een abonnement - gebaseerde dienst die een maandelijkse vergoeding vereist , maar geeft u toegang tot meer video's dan de website biedt aan niet - leden . Video's beschikken ook over minder advertenties dan de gratis versie , maar zijn over het algemeen niet ad - free . U kunt de Hulu Plus app te downloaden op je iPad gratis , maar je kunt het niet gebruiken totdat u zich heeft aangemeld voor de dienst . Uw Hulu Plus-account geeft u toegang tot de uitgebreide videotheek zowel op je iPad en van de website , met dezelfde login en paswoord . Echter , er zijn een aantal video's die alleen web - , hoogstwaarschijnlijk als gevolg van hun codering .
Hulu Cheats

Verschillende iPad webbrowsers beweren dat je kunt gebruiken hen om Flash- video af te spelen op de iPad . Echter , zijn deze apps niet gegarandeerd op alle sites , en velen niet over Hulu . Een andere manier om Hulu Web video's bekijken op uw iPad is een remote desktop app te downloaden uit de App Store . Via extra software gedownload op uw computer , kunt u Hulu afspelen op de browser van uw bureaublad , maar bekijken en horen op je iPad . Lees de gegevens op remote desktop software zorgvuldig , zoals sommige soorten alleen overdracht screen beelden zonder geluid , en andere moet u zich op hetzelfde netwerk als uw computer , tenzij u de configuratie van uw router . Dit vereist ook een high - speed internetverbinding met een uitstekende kracht voor een succesvolle bekijken .
Overwegingen

Als remote viewing Hulu is de voornaamste reden dat je een mobiele computer nodig , overwegen het krijgen van een laptop in plaats van een iPad . Echter, als het is slechts een aspect van uw mobiele behoeften apparaat , kunt u gebruik maken van Hulu Plus of zoek een andere bron voor uw video's .

Previous: Next:
  iPad
·Hoe maak je een iPad Session K…
·Hoe E-mail verwijderen op de i…
·Hoe te Sync mijn iPad met mijn…
·Hoe te Tether een iPad 3G 
·Hoe te uploaden naar een iPad 
·Hoe maak je een iPad Beveilig 
·Het uploaden van foto's naar e…
·Hoe naar Mount een 3D-printer …
·Hoe kan ik kijken Netflix op m…
  Related Articles
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Kun je meer dan een applicatie Open op e…
Hoe je dvd's op een iPad 
Hoe kan ik opnemen op een iPad ? 
Kan de iPad Lees PDF's ? 
Kan ik Excel gebruiken met een iPad ? 
Kunt u Dingen Opslaan om de iPad ? 
Kunt u Skype op een iPad ? 
Kan de iPad gebruikt worden als een Scra…
  Hardware Articles
·Hoe te reizen met een iPad Met Domestic …
·Hoe om te Geheugen Van Een Computer & In…
·Hoe maak je een Broken MicroSD Slot Fix 
·Hoe kan ik Windows Media Player Run in R…
·Informatie over de iPAQ 5450 
·Verschil tussen Digitizer & Scanner in G…
·Hoe maak Surround Sound koptelefoon 
·Apple Vs . PC Processors 
·Hoe je harde schijven in de T42 Thinkpad…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com