Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Het uploaden van foto's naar externe harde schijf een iPad 's
Apple ontwierp de iPad om te voorkomen dat u rechtstreeks aansluiten van een externe schijf aan. Echter, als u foto's wilt opslaan op een fysieke of virtuele schijf of opslag apparaat dat niet is aangesloten op uw iPad en gebruik ze op je iPad , je kunt. Er zijn verschillende oplossingen die effectief geven u onbeperkte opslag van foto's op uw iPad . iPad Camera Connection Kit

De iPad Camera Connection Kit is een accessoire verkocht door Apple , dat twee dongles bevat . Men heeft een Secure Digital card reader die aansluit op de Lightning of dockconnector op je iPad , terwijl de andere heeft een USB -poort . Deze apparaten worden verkocht als instrumenten om u te laten uw camera op uw iPad . In werkelijkheid , ze laten je SD- kaarten of USB flash drives gebruiken als extra opslag van foto's voor uw iPad . Alles wat je hoeft te doen is om de foto's die u wilt openen in een map met de naam ' DCIM ' op de kaart of schijf te zetten , en de Camera Connection Kit kan ze lezen .
NAS Drives < br >

populair in bedrijven , network-attached storage drives zijn ook delen van de vele thuisnetwerken . In reactie op de populariteit van iOS-apparaten , sommige NAS fabrikanten bieden apps die u toelaten om toegang te krijgen tot de NAS- schijf uit je iPad via het internet . Als u een NAS-apparaat en uw foto's worden niet uitgewist die is opgeslagen , kopieert u de bestanden van uw harde schijf aan. Om foto's bekijken die zijn opgeslagen op de NAS- schijf , zowel uw thuisnetwerk en uw iPad te worden aangesloten op het internet .
Cloud Storage

Cloud storage-diensten zoals Dropbox , kan Google Drive en SugarSync dienen als externe schijven voor internet verbonden iPads . Ze verschijnen meestal als mappen op de harde schijf van uw computer waarop u uw foto's te kopiëren . Nadat de computer klaar is met het uploaden van de foto's om de service , ze zijn toegankelijk vanaf de iPad via de app voor de cloud service die u kiest .
Foto Services

Veel gewijd online foto -diensten , zoals Flickr , Instagram , SmugMug en Shutterfly kan dienen als internet aangesloten opslagapparaten . De foto's die u uploadt naar deze diensten zijn beschikbaar op je iPad via uw webbrowser of via elke service 's iOS-app . Wat dat betreft , kunt u ook social networking platforms zoals Facebook en Twitter te gebruiken als foto- opslagmedia voor uw iPad .
Versie informatie

Informatie
in dit artikel van toepassing is iPads iOS -versies 4 tot en met 6 . Het kan enigszins of aanzienlijk verschillen met andere versies of producten .

Previous: Next:
  iPad
·Hoe werkt de stylus voor een i…
·Hoe maak je een faxnummer voor…
·Hoe informatie over de ePub bo…
·Hoe lang om een iPad te active…
·Aanbevolen Apps voor de iPad 
·Geen geluid Probleem met een D…
·Ik kan niet synchroniseren een…
·Hoe maak je een nieuwe Apple i…
·Hoe te Downgrade een iPad tot …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·VLC Streaming op een Mac 
·Hoe te installeren USB- audioapparaten 
·Kunt u de stekker van een externe schijf…
·Hoe maak je een Epson 1280 Counter Reset…
·PC Mouse Vergelijking 
·HP DeskJet 970C Specs 
·Hoe maak je een USB-stick formatteren in…
·Hoe maak je een TI - 89 wilt zien in Rad…
·Toshiba Satellite Keyboard Verwijdering 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com