Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Aanbevolen Apps voor de iPad
De Apple iPad is een langverwachte tablet-computer , voor het eerst uitgebracht door Apple in 2010 . Het omvat internettoegang via WiFi , de mogelijkheid om e-mails te downloaden , films kijken , boeken lezen en kranten , bevat een touchscreen en een toetsenbord op het touchscreen , waardoor het een zeer nuttig hulpmiddel voor de persoon die is zeer mobiel . Gebruikers hebben ook toegang tot de Apple Application Store en de duizenden beschikbare applicaties . Deze toepassingen verschillen nut en een grote verscheidenheid beschikbaar . iBooks

iBooks
is de Apple eBook store , opslag duizenden titels beschikbaar voor aankoop en downloaden . De gedownloade boeken kan dan worden gelezen door de eBook-lezer op de iPad . Dit neemt de noodzaak voor de gebruiker om mee te nemen van grote hoeveelheden boeken bij het reizen , met boeken opgeslagen op de harde schijf en gemakkelijk leesbaar op het grote scherm van de iPad .
Netflix

Overwegende kijken en downloaden van tv-programma's via de iTunes slaat het een van de duurste manieren om tv te kijken kunnen maken , downloaden van de Netflix applicatie is gratis . Vervolgens , om onbeperkt shows en films te downloaden kost u slechts $ 8,99 per maand . Grote scherm van de iPad kan het te maken in een handige draagbare tv .
ABC Player

gratis te downloaden , ABC speler verandert je iPad in een TV , het leveren een aantal populaire ABC- programma's direct op uw iPad . Gebruikers zijn in staat om een schema te bekijken in portret modus en kijken naar shows in landscape-modus met een goede kwaliteit video en beperkte commercials .
Bloomberg

De Bloomberg iPad applicatie
is voor het bedrijfsleven gebruikers , het verstrekken van een snel laden hardcore financiën terminal . Gebruikers hebben toegang tot marktinformatie en nieuws en hebben hun eigen voorraad informatie weergegeven op hetzelfde moment . Voor wie op zoek is om voortdurend bewaken van zaken , kan dit een must - have voor hun iPads .
Scrabble

Gebruik makend touchscreen van de iPad om goed effect te zijn , de Scrabble toepassing geprijsd op $ 9,99 geeft een interactieve ervaring van het populaire bordspel . Het biedt snelle boord animaties , multi - player modes , de mogelijkheid om online te spelen via Facebook en zelfs een bevredigende ervaring voor gebruikers van het spelen van de computer . Voor mensen op zoek naar ontspanning op hun iPads , kan dit een goede plek om te beginnen .
Zinio

Zinio
doet voor tijdschriften wat iBook doet voor boeken . Gratis te downloaden , de Zinio applicatie stelt gebruikers in staat om toegang te krijgen , lezen en archiveren kwesties van top tijdschrifttitels digitaal . Op een vergelijkbare manier om iBooks , het elimineert de noodzaak om veel publicaties dragen en ook is milieuvriendelijk , zonder papier verspild In magazine productie .

Previous: Next:
  iPad
·Zal Adobe Photoshop draaien op…
·Hoe je Safari Erase in een iPa…
·Specs van de Apple iPad 2 
·Google Android Tablet PC Vs . …
·Hoe de Wi - Fi- Fix op een iPa…
·Hoe kan ik iTunes Sync naar iP…
·iPad HD Vs . SD 
·Hoe te VLC streamen naar een i…
·iPad 16 Vs . iPad 32 
  Related Articles
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe je iPad Weer Apps kopen 
Hoe je iPad Apps krijgen 
Hoe kan ik meer apps in de Apple iPad La…
Hoe om video te converteren naar Apple i…
Hoe u Windows Media video's converteren …
Hoe je Aanmelden voor een Apple -account…
De beste Stylus Pennen voor de iPad 
  Hardware Articles
·Hoe kan ik op een Printable CD 
·Canon MP210 : Error Code E3 
·Hoe kan ik een Remote Workstation 
·Hoe maak je een Apple iMac -netwerk om e…
·Verbinding maken met Kindle op een Mac 
·Hoe te Voeding van de pc wijzigen 
·Hoe te vermijden extreme hitte voor comp…
·Specificaties voor de eMachine T6212 
·Hoe te CRT's Recycle 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com