Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
iPad 16 Vs . iPad 32
Apple opnieuw uitgevonden de tablet- computer met de iPad , die voor het eerst publiekelijk werd gelanceerd in 2010 . De iPad 2 is de tweede generatie van het draagbare apparaat , verkrijgbaar in drie opslagcapaciteit modellen voor zowel Wi -Fi en Wi - Fi + 3G . U kunt besluiten om de 16GB , 32GB of 64GB model te kopen in een van beide connectiviteit voorkeur . De functionaliteit is hetzelfde voor alle modellen , behalve dat u moet kiezen hoe groot u de interne harde schijf wilt . Opslagcapaciteit

Bij de aankoop van een iPad , moet u kiezen uit drie verschillende opslagcapaciteiten : de 16GB , 32GB of 64GB . Een 16GB iPad kan houden naar schatting 3.500 MP3 liedjes . De 32GB en 64GB modellen hebben 7.000 en 14.000 nummers , respectievelijk .
IPad Gebruik

Bij de beslissing welke iPad -model te kopen , moet u bepalen hoe u wilt het gebruiken tablet-apparaat . Als u van plan bent om veel te spelen , dan wil je de 32GB of 64GB model te kiezen . De hogere opslagcapaciteit geeft je genoeg ruimte om je favoriete games te downloaden en op te slaan . Daarnaast is de iPad 2 heeft twee ingebouwde camera's . Als u van plan om de iPad te gebruiken om video op te nemen op een regelmatige basis , dan kunt u ook wilt gaan met een model met een hogere capaciteit .
Denksnelheid

De verwerkingssnelheid voor elk model is identiek . De iPad 2 maakt gebruik van een op maat ontworpen , high -performance 1GHz dual - core Apple A5-chip . Video's en snel en glitches in de afspeelervaring films proces zelden optreden .
Mobile Office

Als u een zakelijke professional en van plan om de iPad te gebruiken als mobiel kantoor , dan heb je een paar opties die u kunt opslaan interne schijfruimte . Gratis apps zoals Box.net , SugarSync en Dropbox kun je je documenten en media opslaan in de Cloud . U kunt ze op elk gewenst moment , zolang je een internetverbinding hebt . Als u ervoor kiest om de Keynote app ( $ 9,99 in de App Store ) te gebruiken voor presentaties , kunt u een aanzienlijke hoeveelheid schijfruimte gebruiken , dus het kiezen van een 32GB-model zou waarschijnlijk het beste zijn.
Casual gebruikers < br >

Eerste keer en occasionele gebruikers
kunnen profiteren van het kiezen van een lagere opslag- model , net als de 16GB iPad . Hiermee kunt u gebruik naar het mobiele apparaat , terwijl het ervaren van de volledige functionaliteit van de Apple iOS -platform . Indien op een later tijdstip u besluit dat u meer opslagruimte nodig hebt , kunt u verkoopt uw oude model en upgraden naar een nieuwe iPad met meer schijfruimte .

Previous: Next:
  iPad
·Kan de iPad gebruikt worden al…
·Hoe maak je een iPad aansluite…
·Hoe kan ik een Apple Remote ge…
·Kan de iPad Run SketchUp ? 
·Hoe te tekenen op een iPad 
·Hoe je tekstbestanden Get op e…
·Hoe kan ik zien of mijn iPad i…
·Zeven alternatieven voor de iP…
·Kan ik gebruik van een webcam …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Wat doet Intel Dual Core Quad Technologi…
·Hoe maak je een Home Internet Gateway in…
·Hoe te uploaden naar een Flash Drive 
·Kan niet uitschakelen Tikken om te klikk…
·SD Card Indeling 
·Hoe u uw feed op Amazon Kindle Publicere…
·Lijst van Gigabyte CrossFireX Moederbord…
·Hoe kan ik een Dell Heatsink Gebruik Met…
·Hoe maak je een NVIDIA GeForce 512MB vid…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com