Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> RAM , kaarten en moederborden >> Content
Wat doet Intel Dual Core Quad Technologie Mean ?
Intel Corporation is een van de grootste fabrikanten van high - end computer componenten zoals processors in de wereld . Een van de grootste ontwikkelingen in Intel's truc zak is de overstap naar een 45 nanometer ( nm ) productieproces . De Core 2 Duo- lijn maakt gebruik van een verwisselbare meerdere modulesysteem ( MMS ) om twee of meer processors koppelen op een enkele chip . Echter , met het 45 nm proces , Intel plaatst twee processoren op een enkele dobbelsteen en dan paren met de MMS u vier ( quad ) kernen te geven . Geschiedenis

In het begin van 2003 , Intel begon te significante terrein verliezen aan Advanced Micro Devices ( AMD ) te wijten aan het feit AMD had een geavanceerd productieproces beheerst om meer circuits in een kleinere oppervlakte per chip gezet . Het duurde bijna twee jaar voordat Intel de Pentium 4 lijn en een 65 nanometer productieproces zouden uitvoeren . Helaas het zou nog twee jaar duren voordat ze de kosten kunnen omlaag te brengen om te concurreren met AMD .
Belang

Vóór de komst van parallelle verwerking , slechts een computer applicatie kan gebruik een processor instructies berekenen . Met de ontwikkeling van hyper - threading -technologie ( HTT ) , verwerkers konden splitsen programma-instructies tussen meerdere processors compliceren . Met deze verbeterde HTT -technologie , werd het belangrijk om meerdere kernen in een enkele machine om te profiteren van deze .
Overwegingen

De geavanceerde proces betrokken zijn bij het plaatsen van meerdere cores op een enkele gegoten verhoogt de hoeveelheid elektriciteit zo goed gebruikt als warmte opgewekt . Deze verhoogde warmteontwikkeling uitgesloten vroege multiple core processoren van wordt overklokt , die hun snelheid aanzienlijk verminderd .
Speculatie

Intel
naar verwachting in staat om de Pentium 4 lijn goed te nemen in de 9 en 10 gigahertz ( GHz ) bereik grotendeels te danken aan hun GTL + technologie . Helaas is ongeveer 3,8 GHz , Intel raakte een frequentie plafond dat een aanzienlijke lekkage van gegevens en verhoogde warmte veroorzaakt . Dit was een van de belangrijkste redenen dat Intel een aanzienlijk marktaandeel zou verliezen om AMD totdat zij hun eigen 65 nanometer procede ontwikkeld .
Potentieel

HTT technologie steeds geavanceerder en fundamentele computer programmeren structuren profiteren van deze , wordt het belangrijker om meerdere processors dan een enkele hoge snelheid kern hebben . Intel heeft momenteel maximaal acht cores beschikbaar zijn op een enkele gegoten , met plannen om deze parallel met de Wet van Moore ( technologie toeneemt bij een constante snelheid ) te verhogen . In 2011 zijn er plannen om fit16 en 32 cores op elk gegoten , met behulp van een 32 nanometer en 22 nanometer proces resp .

Previous: Next:
  RAM , kaarten en moederborden
·Wat zijn de verschillende soor…
·Hoe te kiezen DVR PCI Cards 
·Verschillende soorten van Rand…
·Hoe te Circuit Boards reinigen…
·Een uitleg van Computer RAM Wa…
·Hoe maak je een Moederbord Chi…
·Wat zijn SM Buschauffeurs in I…
·Hoe te Lyrics Zet op een SanDi…
·Hoe je RAM toe aan een Noteboo…
  Related Articles
Hoe maak je een iPad , dat maakt geen ve…
Wat is een jailbroken iPad ? 
Waarom wordt mijn iPad Say Niet opladen …
Heeft de iPad werken met Clearwire ? 
Heeft de iPad hebben Woord ? 
Heeft iPad vereist AT & T Service? 
Waarom wordt mijn iPad Houd verliezen va…
Heeft de iPad werken op Windows ? 
Heeft een iPad synchroniseren met een iM…
  Hardware Articles
·Hoe de Cursor Pijl Stop Van Wandering op…
·Hoe maak je een Phoenix BIOS 
·Hoe een printer te installeren op een dr…
·SATA Vs . IDE DVD Drives 
·Een Logitech G15 Keyboard Zal niet tonen…
·Hoe maak je een Compaq Internet- toetsen…
·Hoe te FRM -bestanden converteren naar I…
·Hoe maak je een Gebruik Koreaanse Keyboa…
·Hoe de Hard Drive maken voor een netbook…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com