Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Heeft een iPad synchroniseren met een iMac ?
Een iPad synchroniseert met elke computer die de nieuwste versie van iTunes loopt en heeft een USB -poort . Dit omvat moderne iMac-computers . Als u een oudere iMac , moet het voldoen aan de minimumvereisten voor iTunes , plus je gratis opslagruimte op uw harde schijf een back- up van alle bestanden op uw iPad nodig genoeg . iTunes Download Specificaties

iMac moet 200 MB vrij op de harde schijf en 1 GB RAM-geheugen aan iTunes te downloaden . Een high - speed Internet -verbinding is het beste voor het uitvoeren van het downloaden , zodat u een AirPort -kaart of een Ethernet-poort en kabel evenals een breedband internetverbinding nodig . De iMac moet draaien OS X 10.5 of een nieuwere versie en gebruik een PowerPC G5 of G6 -processor , of de Intel -of AMD-equivalent .
Extra software en hardware

de iMac heeft de webbrowser Safari en QuickTime , zowel beschikbaar als gratis downloads als ze niet al op uw computer is geïnstalleerd . Om uw iPad aansluiten op uw iMac voor het synchroniseren , u een toegankelijke USB -poort en het netsnoer die bij de iPad kwam nodig . Om ervoor te zorgen u ruimte voor al uw gegevens hebben , zorg ervoor dat je ruim 16 G van vrije harde schijf ruimte als u een 16 G iPad , of 32 G of 64 G voor de grotere capaciteit iPads , respectievelijk .
< br >
Hoe Sync

Download
en installeer iTunes als je dat nog niet hebt gedaan , en vervolgens start het programma . In de toekomst moet iTunes automatisch wordt gestart wanneer u uw iPad aansluit . Sluit uw iPad in de iMac en wacht tot het apparaat te herkennen . Als dat zo is, zal uw iPad verschijnen in de categorie " Devices " in de linker kolom van het iTunes-venster . Klik op de iPad titel om uw opties te bekijken . Het synchronisatieproces kan automatisch start . Zo niet, dan klikt u op de "Sync " -knop om te beginnen met het synchroniseren van uw iPad . U moet de iPad via iTunes gesynchroniseerd moeten worden wanneer u eerst een nieuwe iPad , daarna , synchroniseren regelmatig een back-up en uw iPad gegevens te beschermen
overwegingen

De combinatie . van een iMac en een iPad werkt goed voor iedereen die werkt met foto's , video's of andere creatieve projecten . De grote iMac scherm op nieuwere modellen kunt u uw creatieve werk gemakkelijk doen , terwijl de iPad biedt u een draagbaar apparaat , zodat u uw foto's , video's en presentaties kunt pronken zonder dat enige zwaar materieel . Veel programma's die je op je iMac hebben mobiele equivalenten op de tweede generatie iPad , zoals Garage Band en iMovie , zodat u uw werk bewerken op de gaan als u een iPad 2 .
< br >

Previous: Next:
  iPad
·Het overzetten naar een iPad 
·Hoe je het Landschap vergrende…
·Hoe te kopiëren van een iPad …
·Waarom heeft de iPad gebruik z…
·Wat kan ik iPad tablet compute…
·Kan ik Download Flash om de iP…
·Hoe te actualiseren en te hers…
·Hoe de iPad Clip Browser in Ev…
·Het instellen en Toegangscode …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe te Kindle toepassingen Sync 
·Hoe te WRT350N Antennes Verwijder 
·Hoe te U3 Programma voor Geek Squad Flas…
·Asus PK5 - E moederbord Specificaties 
·Hoe maak je een webcam Vervang in een In…
·Hoe te bespoedigen een Dell Inspiron 260…
·Hoe stel ik mijn laptop draadloos wilt a…
·Hoe RAR bestanden te compileren op een M…
·Sociale Betrokkenheid van Laptops 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com