Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Hoe de iPad Clip Browser in Evernote
Evernote gebruiken is een web - based programma voor het herinneren van dingen , of het nu een to-do lijst of een grappige foto . De Web Clipper functie biedt een platform voor het opslaan en onthouden van alle interessante of nuttige dingen u vinden op het internet . Kortom, het creëert een bookmark van deze pagina of sectie dat u wilt opslaan . Om dit te gebruiken op je iPad , moet u eerst Instapaper , welke webpagina's bespaart voor u om later te lezen installeren . Dan kunt u besparen de Evernote Web Clipper bladwijzer en gebruik het wanneer je iets online wilt onthouden . Instructies
Install Instapaper
1

Open de Instellingen-app op je iPad . Tik op ' Safari '. Stel altijd Bladwijzers weergeven en JavaScript op "Aan " en stel Accept Cookies op "From bezocht . "

Open Safari 2 . Type " http://goo.gl/cFvWW " in de URL-balk en tik op ' Enter '.
3

Tik op de knop Delen , die eruit ziet als een pijl naar rechts die uit een doos . Tik op ' Voeg bladwijzer , " tik " Opslaan ", en tik vervolgens op ' Ok gedaan , volgende stap . "
4

Tik in het tekstvak om de code te selecteren in de pagina die verschijnt . Dan houdt u uw vinger op de tekst , en dan los . Tik op " Alles selecteren " in het menu dat verschijnt , tik vervolgens op 'Kopiëren'. Tik op ' Gereed ', tik op ' Ok gedaan , volgende stap . "
5

Tik op de knop Bladwijzer , die eruit ziet als een open boek . Tik op ' Bladwijzers Bar , " tik " Bewerken " en vervolgens op " Instapaper . " Tik op de URL-balk in het venster dat verschijnt. Tik op de " X " om de tekst te wissen , druk dan op , vasthouden en loslaten op de tekstbalk . Tik op "Plakken " in het menu dat verschijnt , tik op ' Gereed '.

Tap 6 " OK gedaan , volgende stap . " In je bladwijzerbalk , tikt " Instapaper : Read Later '. Een dialoogvenster verschijnt met de melding dat het programma correct is geïnstalleerd .
Installeer Evernote Web Clipper
7

Open dit artikel op uw iPad . kopieer deze
8

Tik op de knop Delen en tik op ' Voeg bladwijzer . " Kiezen om de bookmark toe te voegen aan de bladwijzerbalk en vervolgens op 'Opslaan'.
9

Tik op de knop Bladwijzers , tikt " bladwijzerbalk ' en tik vervolgens op ' Bewerken '. Selecteer de naamloze bladwijzer die u zojuist hebt gemaakt . Verander de naam in " Evernote Web Clipper " of soortgelijke tekst , verwijder vervolgens de URL en plak de code uit stap 1 . Tik op ' Gereed '.
10

Tik op uw Evernote bladwijzer in de bladwijzerbalk wanneer u maar wilt een hele pagina clip . Markeer een deel van de tekst of een afbeelding en tik op de Evernote bookmark als u wilt knippen alleen dat specifieke selectie .

Previous: Next:
  iPad
·Hoe Laat Cydia Beheer SHSH op …
·Hoe maak je een Screen Saver o…
·Hoe je foto's en video nemen v…
·Hoe PowerPoint Uitvoeren vanaf…
·Heeft de iPad hebben een Flash…
·Waarom is iTunes niet delen me…
·Hoe te Nook Books krijgen op d…
·Hoe een muis en toetsenbord op…
·Hoe te Downgrade een iPad 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Kodak Printer ESP 7 Issues 
·Hoe vindt u de beste aanbiedingen op een…
·Hoe u uw grafische kaart Identificeer 
·Hoe schakel ik mijn G4 Tower ? 
·Hoe te installeren Xyron 
·Hoe maak je een geluid Apparaat configur…
·Hoe kan ik zoeken & Fix Computer Problem…
·Hoe naar Berichten Problemen Op een Kind…
·Hoe de Blue functietoetsen uitschakelen …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com