Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Hoe PowerPoint Uitvoeren vanaf een iPad
De iPad vraagt ​​om een ​​paar extra hulpmiddelen voordat je een PowerPoint-presentatie van de tablet kan draaien . Als u van plan bent om uw presentatie uit een extern scherm te delen , zal u de juiste adapter en video-ingangen nodig . Van de iPad inheemse software niet ondersteunt PowerPoint-presentaties , zodat je nodig hebt om een app te downloaden uit de App Store die PowerPoint ondersteunt . Je moet ook de presentatie van de computer te krijgen waar u het hebt gemaakt op de iPad , dus tenzij je het online opgeslagen , plan vooruit om ervoor te zorgen dat u alles wat u nodig hebt . Wat je nodig hebt
internetverbinding
iPad HDMI adapter
HDMI -kabel
monitor of TV met HDMI -ingang
Toon Meer Aanwijzingen

Blader 1 de App Store voor een PowerPoint - compatibele app waarmee u PowerPoint-presentaties bewerken en uitvoeren . Documents To Go Premium , Quickoffice Connect en Apple's Keynote bieden de meeste mogelijkheden voor het creëren , beheren en bewerken PowerPoint-presentaties op je iPad . Keynote zal uw presentatie te converteren naar een eigen formaat , maar kan openen en opslaan als PowerPoint-bestanden . Kopen van 2

Download en installeer de juiste app door te tikken op de prijs drukt, bevestigt de installatie en het invoeren van uw wachtwoord te accepteren de aankoopprijs . De apps variëren van $ 9,99 tot $ 16,99 op het moment van publicatie .
P E-mail 3 uw presentatie om jezelf van de computer waar het is opgeslagen . U kunt een cloud service voor het delen ook gebruiken als je er een beschikbaar is .
4

Tik op de PowerPoint- bestand als bijlage bij e-mail van uw iPad of cloud storage app om het te downloaden . Kies uw nieuwe PowerPoint - enabled app uit de " Open in " -opties die worden weergegeven.
5

Blader door de controles om de diashow of full screen weergave , die je nodig hebt voor de presentatie vinden . Dit verschilt afhankelijk van de programmering van de specifieke app .
6

Steek een iPad kit HDMI- adapter in uw iPad de poort opladen , sluit vervolgens een HDMI- kabel van de HDMI- out op de adapter aan op de HDMI op je monitor of TV .
7

Begin uw presentatie op de iPad zodra het signaal wordt weergegeven op uw monitor . Tik op elke dia vooruit of gebruik een andere methode controles van de specifieke app toestaan ​​. Sommige apps zullen de volledige presentatie automatisch af te spelen , terwijl anderen vereisen handmatige vooraf van dia naar dia .

Previous: Next:
  iPad
·Hoe krijg ik Optimum Online op…
·Que Vs . iPad 
·Hoe te Dim een iPad 
·Hoe te besparen op de iDisk Va…
·Hoe je afspeellijsten aanmaken…
·Hoe de iPad Sync van de ene Ma…
·Hoe je Applications Transfer n…
·Hoe lang om een iPad te active…
·Ik kan niet Get e-mails over m…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een Flashdrive Debug 
·Hoe de printkop reinigen op een Kodak ES…
·Hoe de Toshiba Satellite Cooling Fan Ver…
·Hoe kan ik een HP Deskjet 1280 Fix 
·Hoe maak je Typ een Superscript nummer 
·Hoe maak je een Compaq Armanda M700 Upgr…
·Hoe te Refill een Epson NX100 inktcartri…
·Soyo K7V Dragon Plus Specificaties 
·Hoe te Clock Uw Processor 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com