Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Que Vs . iPad
Plastic Logica eerst aangekondigd de Que proReader , een digitale reader met een touchscreen , terug in 2008 . Twee jaren gingen voorbij totdat het bedrijf zei dat het zou de scheepvaart eenheden beginnen , maar een paar van de vertragingen in de verzending later Plastic Logica kondigde aan dat de Que dood was . Het bedrijf zou niet uitdrukkelijk de reden , maar columnisten uit de hele web tussen de regels lezen : de iPad was gekomen . De iPad

De iPad was een snel succes - binnen een paar maanden na de release , had Apple meer dan 3 miljoen stuks verkocht . Het apparaat is voorzien van touchscreen- technologie die een volledige on - screen toetsenbord , tekstverwerking en productiviteit software en volledige toegang tot de toepassing bibliotheek van Apple via iTunes bevat . De iPad is meer dan een elektronische lezer en is geclassificeerd als een tablet-computer . U kunt het gebruiken voor video's en muziek.
The Que proReader , in theorie

De Que proReader was niet van plan om een tablet-computer te zijn om hetzelfde mate als de iPad . Het was een touchscreen lezer , in eerste instantie ontworpen als een krantenlezer . Voordat instorting van de Que , had Plastic Logic opgesteld exclusieve Que - alleen online kranten uit belangrijke publicaties , waaronder de Los Angeles Times en de Chicago Tribune . Het werd ontworpen om PDF-documenten en een hoop andere gangbare formaten ondersteunt , inclusief JPEG- afbeeldingen en andere elektronische reader formaten zoals ePub . Het heeft een enorm touchscreen interface - 8,5 x 11 inch. Het had ook e-mail en web - browsing-mogelijkheden .
Side-by - Side Vergelijking

De proReader en de iPad zijn niet ontworpen voor hetzelfde doel doel. De iPad is een tablet-computer , met dezelfde software en toepassingen als in een laptop , de Que was meer een pure reader met een aantal bonus -functionaliteit . Het Que was groter , die kan worden beschouwd als een positief of negatief . De iPad heeft meer functies - . En heeft het beslist in het voordeel van de daadwerkelijk op de markt bestaande , op de datum van publicatie
De toekomst van Que

Wanneer Plastic logica van de productie van de Que proReader afgeblazen , deed het dit met het oog op de toekomst van de markt . De eerste versie van de Que mislukt , zei Plastic Logic , omdat de markt in hoofdzaak in de periode tussen begin Que en de release was veranderd . Het bedrijf zei in een 2010 persberichten dat het zal " de nodige tijd die nodig is om weer in de markt als we heroriënteren , herontwerpen en opnieuw uitrusten voor onze volgende generatie proReader product . "
< Br >

Previous: Next:
  iPad
·Hoe maak je een Google Calenda…
·Hoe maak je een Security Code …
·Hoe de batterij van uw Apple i…
·Que Vs . iPad 
·Hoe maak je een iPad aansluite…
·Hoe maak je een iPad Simulator…
·Hoe te bekijken iPad Apps 
·Hoe de achtergrondverlichting …
·Hoe maak je een iPad Macht Shu…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een Innovera tonercartridge …
·Hoe de Password Reset op My Passport 
·Hoe maak je een vingerafdruk Build herke…
·Welke processors kan ik in een Alienware…
·Hoe de BIOS resetten op een Toshiba Sate…
·Goedkoop Tech Opties om Pump Up Your Set…
·Hoe de macht resetten van de HP 6310 pri…
·Wat doet een Tablet PC doen? 
·Vergelijking van GeForce 8800 GTS ET en …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com