Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
16gb iPad Vs . 32gb iPad
De iPad 2 is de meest recente versie van de populaire tablet-computer en is verkrijgbaar in twee modellen en zes versies , op het moment van publicatie . De iPad Wi - Fi en iPad Wi - Fi plus 3G-modellen komen in 16GB , 32GB en 64GB versies , die , anders dan hun capaciteiten , geen verschillen tussen hen hebben . De iPad 2 wordt geleverd met een verscheidenheid aan functies , waaronder een ingebouwde GPS -systeem en een paar digitale camera's . Modellen en versies

De iPad 2 Wi - Fi-model als zodanig is aangewezen vanwege zijn vermogen om draadloos verbinding te maken met het internet via Wi - Fi-technologie . De Wi - Fi plus 3G-model is in staat om verbinding met het internet via Wi - Fi of draadloze providers ' 3G-netwerken , die meestal wordt gebruikt door mobiele telefoons . De 16GB , 32GB en 64GB versies van elk model zijn staat van het bedrijf verschillende hoeveelheden gegevens . In tegenstelling tot andere tablets op de markt , de iPad 2 doet zijn voorzien van een kaartsleuf voor meer geheugen .
Interne Features

Gebouwd op de Apple iOS 4 besturingssysteem, de iPad 2 modellen, waaronder de 16GB en 32GB versies , gebruik een 900 MHz dual -core ARM Cortex - A9 proccessor , een PowerVR SGX543MP2 graphics processing unit en een Apple A5 -chipset . Alle versies worden geleverd met 512 MB RAM , dat is waar de gegevens , zodra opgehaald uit het hoofdgeheugen van het apparaat , wordt later opgeslagen voor snellere verwerking . De iPad beschikt over een primaire 0,7 megapixel digitale camera die in staat is het opnemen van high - definition video . Een secundaire front-facing 0,3 - megapixel camera geeft het apparaat videoconferencing functionaliteit .
GPS Eigenschappen

De iPad 2 modellen en uitvoeringen zijn uitgerust met een geassisteerde - GPS- systeem, dat een combinatie van satelliet- en cellulaire toren signalen gebruikt voor navigatie functionaliteit . Van de A - GPS -systeem location-based services functie contact informatie voor nabijgelegen commerciële -en hulpdiensten , zoals ziekenhuizen , politiebureaus , benzinestations en restaurants . LBS kan de iPad worden bijgehouden door derden , zoals een ouder het volgen van de verblijfplaats van een tiener of een werkgever controle vloot operaties . A - GPS -technologie is nauwkeuriger dan standalone GPS -systemen .
Allerlei

Voor interfacing met een personal computer , de iPad 2 is compatibel met de Mac OS X v10 . 5.8 of hoger en Windows 7 , Vista , of XP Home of Professional met Service Pack 3 of hoger besturingssystemen . De iPad 2 beschikt over een verscheidenheid van pre-loaded toepassingen , waaronder iTunes . AirPlay toepassing van het apparaat kunt u video's en muziek draadloos af te spelen op een high - definition TV die is voorzien van Wi - Fi of Apple TV . Evenzo AirPrint -functie van de iPad geeft je de mogelijkheid om afdrukken van documenten , e-mail en foto's met behulp van Wi - Fi-verbinding van de computer .

Previous: Next:
  iPad
·Welke impact heeft de iPad heb…
·Hoe maak je een PDF- bestand n…
·Hoe maak je een kookboek App M…
·Hoe maak je een Facebook-foto …
·Hoeveel kost de 16Gb iPad Hold…
·Hoe maak je een iPad activeren…
·Hoe je ePub boeken Kopiëren n…
·Hoe Inhoud Get op een iPad 
·Hoe maak je een pagina toe aan…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe te achterhalen waarom een Windows- p…
·Hoe te VMware Fusion installeren op een …
·Hoe je PCI - E Speed ​​Verander 
·Hoe maak je een HP Refill Ink Tank 
·Hoe te controleren of een grafische kaar…
·Hoe te Stuck Keys Repair op een toetsenb…
·Waar wordt de CPU ligt aan een computer?…
·Hoe maak je opnieuw installeren Apple Ma…
·Hoe kunt u uw RAM-geheugen te upgraden m…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com