Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Hoe je ePub boeken Kopiëren naar mijn iPad
De iPad heeft een aantal e - book lezen applicaties beschikbaar in de iTunes App Store die compatibel zijn met verschillende soorten e - book bestandsformaten zijn . Om uw bestaande bibliotheek van e - boeken die in het ePub formaat te lezen , een compatibel e - reader applicatie moet eerst worden op de iPad geïnstalleerd . EPub bestanden worden aangegeven met de bestandsextensie " . EPUB " en kunnen worden overgedragen naar uw iPad vanaf een computer via de iTunes multimedia - management software . Instructies
Applicaties van derden E - reader
1

Start de App Store applicatie op de iPad door te tikken op het pictogram op het startscherm . Zoek een ePub - compatibele e - reader applicatie , zoals Stanza , QuickReader , Tomes of Kobo door te bladeren van de App Store categorieën of zoeken naar een specifieke toepassing . Eenmaal gevestigd , tikt u op de knop "Free " om het te installeren . Kopen van 2

Download en installeer de nieuwste versie van iTunes op uw computer als je niet al hebt , volgens de installatie-instructies op de Apple website . Als u iTunes hebt geïnstalleerd , updaten naar de laatste versie door te klikken op de " Help" knop in het menu aan de bovenkant van het venster en klik op " Controleren op updates . " Als er updates beschikbaar zijn , zodat iTunes om ze te installeren voordat u verder gaat .
3

Sluit de iPad op de computer via de USB -kabel . ITunes voegt de iPad aan de " toestellen" in de linkerkolom . Open het tabblad ' Apps ' in het hoofdvenster van iTunes , en scroll omlaag naar het gedeelte ' Bestandsdeling ' .
4

Selecteer uw e - reader applicatie van de " apps " lijst . Sleep uw ePub bestanden in het vak " Documenten " , en klik vervolgens op de "Sync "-knop in de rechterbenedenhoek van het iTunes-venster . De ePub bestanden overzetten naar de iPad , waar ze toegankelijk vanuit uw e - reader library app .
IBooks
5

downloaden zal zijn en installeer de nieuwste versie van iTunes op uw computer , of werk uw bestaande installatie van iTunes naar de nieuwste versie . Lancering iTunes eenmaal installeren of updaten is voltooid .

Drag 6 en drop je ePub bestanden in de paragraaf "Bibliotheek" aan de bovenkant van de linkerkolom in iTunes .
7

Sluit de iPad op de computer via de USB -kabel . ITunes voegt de iPad aan de " toestellen" in de linkerkolom . Open het tabblad ' Boeken ' in het hoofdvenster van iTunes , en vink het vakje " Sync Books " .
8

Klik op de "Sync "-knop in de rechterbenedenhoek van het iTunes-venster om het te sturen ePub bestanden naar de iPad , waar ze toegankelijk vanuit de iBooks applicatie zal zijn .

Previous: Next:
  iPad
·Hoe om afbeeldingen te importe…
·Welke toepassingen waren geïn…
·Gids voor een iPad 
·Hoe de Dock aanpassen op een i…
·Met behulp van uw iPad als Twe…
·Hoe kan ik iTunes Vanuit een T…
·Redenen van de iPad is beter d…
·Hoe maak je een Citrix Receive…
·Wat is een iPad Tablet ? 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe kan ik een externe ATM Machine insta…
·Hoe maak je verbinding een Xbox 360 -afs…
·Wat is DDR3 SDRAM ? 
·Intel 3.2 GHz processor Specs 
·Specificaties voor een Compaq Presario S…
·Hoe een BIOS -bestand Flash met een USB-…
·Hoe kan ik een prive- harde schijf herst…
·Sprekers die werken met Dell-pc's 
·Hoe maak je een Hiragana keyboard Gebrui…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com