Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Welke toepassingen waren geïnstalleerd op de iPad ?
De iPad is een multi-touch tablet-computer ontwikkeld door Apple . Het toestel deelt veel van de functies en functionaliteit van de Apple iPhone inclusief het gebruik van het iOS -besturingssysteem . Veel van de software op een iPad is identiek aan de beschikking van de iPhone-applicaties en net als de iPhone , kan de iPad enige software die beschikbaar is en geïnstalleerd via de iTunes App Store is uitgevoerd . De iPad bevat een aantal vooraf geïnstalleerde toepassingen die de productiviteit , internet en multimedia- ondersteuning. Productiviteit

De iPad beschikt over een aantal productiviteit applicaties die zijn ontworpen om project management en e-mail functionaliteit . Kalender is een toepassing gebruikt om een kalender gebaseerde schema te beheren . Het is ontworpen om te synchroniseren met tal van web-en desktop kalender applicaties . Contacten is de iPad adresboek . Notes is een applicatie die een basis van aantekeningen interface biedt . Mail is de iPad e-mail client . Het ondersteunt een groot aantal e -protocollen en kan gebruikt worden in combinatie met populaire web - based e-mail applicaties en desktop- programma's als Apple Mail en Microsoft Outlook .
Internet

standaard web browser voor de iPad is de iOS- versie van Safari . Het heeft veel van dezelfde functies als de desktop versie van de software en kan worden gebruikt om het internet te surfen . De Maps applicatie is een internet mapping applicatie die kan worden gebruikt om bedrijven te vinden of om navigatie- routes tussen bestemmingen te creëren . De App Store is de software die wordt gebruikt om verbinding te maken met de iTunes App Store om extra iPad apps te downloaden en te installeren .
Multimedia

De iPad bevat software voor het beheren van multimedia-inhoud , inclusief foto's , muziek en video's . Video is de toepassing die wordt gebruikt om video-inhoud die op het apparaat is geladen via iTunes te bekijken . Foto's is de toepassing die wordt gebruikt om foto's te maken en beheren van uw fotobibliotheek . De iPad audioweergave programma is iPod , en zijn functionaliteit weerspiegelt iPod-apparaten . Muziek en video's kunnen worden aangeschaft via de iTunes applicatie . De iPad bevat ook een applicatie voor het browsen en het bekijken van YouTube- video's .

Previous: Next:
  iPad
·Toegang krijgen tot uw PC Desk…
·Hoe maak je een Stuck iPad 
·Hoe Laat Cydia Beheer SHSH op …
·Kan ik mijn iTouch Application…
·Hoe maak je een App Overdracht…
·Ik kan niet synchroniseren een…
·Notion Ink Adam Vs . iPad 
·Hoe je iPad Apps Bladeren in i…
·Hoe te openen een CHM op een i…
  Related Articles
Toepassingen die komen met de iPad 
Hoe je iPad Toepassingen Creëren 
Hoe te Toepassingen Schakel de iPad 
Hoe je Applications Transfer naar een iP…
Hoe te Applications tab Van mijn MacBook…
Hoe te Applications Krijg een iPad 
Kan ik mijn iTouch Applications in een i…
Welke apps Kom Standard op een iPad ? 
Welke iPad : 16 , 32 of 64 
  Hardware Articles
·Algemeen Fouten in de Epson 320 
·Hoe te Avery 8371 etiketten op een HP De…
·Tablet Laptop Computers 
·Definitie van Computer Hardware 
·Hoe Printers Feed Paper Through ? 
·Minimum Specificaties voor desktopcomput…
·Problemen bij de installatie van een Mic…
·Asus Eee PC 2Gb Specificaties 
·Hoe maak je een harde schijf van een Thi…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com