Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Welke iPad : 16 , 32 of 64
De beste iPad opslagcapaciteit voor u hangt af van hoe je het gebruikt ? . Vraag jezelf af of de iPad de primaire computer-apparaat of meer van een mobiel verlengstuk van uw computer zal zijn . De bestandstypen die u werken met en uw bereidheid om bestanden heen en weer te sturen tussen apparaten beïnvloeden ook de beste opslagcapaciteit keuze voor uw behoeften . Primaire Bepaling

Overweeg welke bestanden op uw computer die u wilt delen met uw iPad . Tel de grootte van elk bestand in totaal , dit is gemakkelijker wanneer alle bestanden in een map . Controleer de map grootte door te kijken naar de gedetailleerde lijst met bestanden in de Finder op een Mac of op de "Eigenschappen " view door met de rechtermuisknop te klikken in Windows . Als u van plan bent om uw iTunes-muziek -en video -bibliotheken te delen , naar de map " iTunes Media ' op de computer , in de Muziek ( Mac ) of Mijn muziek ( Windows ) map. Bestandsgrootte van de media- map zal je de totale bestandsgrootte van uw iTunes-bibliotheek , waaronder muziek , video's en andere soorten bestanden opgeslagen in iTunes te vertellen. Zodra u al uw bestanden hebt toegevoegd , te bepalen welke maat iPad aan uw behoeften voldoet . Als u meer dan 64 GB van bestanden , moet u selecteren wat af te laten de iPad .
Verwachte Usage

In het algemeen zal high - definition films te nemen de meeste ruimte op uw iPad . Standaard - definition video's , zal grote presentaties met ingesloten audio en video en grote aantallen hoge - resolutie foto's ook nemen grote hoeveelheden van de ruimte . Als je verwacht om regelmatig nodig deze items toegankelijk op uw iPad , kiest de 64 GB grootte. De 32G grootte is voldoende voor matige foto bibliotheken en een paar seizoenen van standaard - definition tv-programma's of films . Als u verwacht dat de iPad vooral gebruiken voor tekst gebaseerde documenten , spreadsheets , matige resolutie foto's , muziek en boeken , de 16G variëteit is het meest waarschijnlijk alles wat je nodig hebt .
Extended Storage < br >

Verschillende bedrijven
bieden online opslag is goed voor alle soorten bestanden , en vele bieden gratis iPad apps . Dropbox , SugarSync en Box kunt al uw documenten online op te slaan , waar u ze kunt laden op uw iPad wanneer u ze nodig hebt , dan is ze te verwijderen uit de tijdelijke opslag als u klaar bent . Hiermee kunt u alleen de ruimte die je nodig hebt op dit moment op de iPad , terwijl het houden van de documenten toegankelijk vanaf elke locatie met een internetverbinding te gebruiken . Door gebruik te maken van een van deze accounts , kunt u in staat om uw iPad opslagcapaciteit behoeften te verminderen en kies een kleinere capaciteit iPad .
Overwegingen

opslag De iPad is niet upgradeable , dus zelfs als je denkt dat de 16G versie zal genoeg zijn , overweeg dan een 32G iPad te garanderen dat het geschikt is voor uw behoeften voor een lange tijd , zelfs als deze behoeften te verhogen . Als je geld wilt besparen en bereid zijn te voorzien in extra inspanning , kies dan een lagere capaciteit iPad en jongleren uw grote bestanden heen en weer naar uw computer via iTunes . Bijvoorbeeld , als je een 16G iPad en diverse 2G films op uw computer , stel je je iTunes -account om alleen geselecteerde video's synchroniseren , dan laadt twee of drie op uw iPad . Wanneer u besluit dat u wilt dat uw andere films toegankelijk , schakelt u uw momenteel gedeeld films en selecteer een nieuwe partij , dan opnieuw synchroniseren van de iPad naar uw computer . Als je twijfelt over uw wensen , krijgen de grootste capaciteit je kunt veroorloven.

Previous: Next:
  iPad
·Hoe te Downgrade een iPad tot …
·Hoe de iPad Backgrounder App S…
·Kan ik spelen Zune muziek op m…
·Het instellen en Toegangscode …
·Hoe te Pages op de iPad afdruk…
·Hoe maak je een iPad verbindin…
·Welke bestandsformaten worden …
·Secret iPad functies 
·iPad Concurrenten 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe Processors Worden Gemeten 
·Hoe maak je een Multi Card Reader Gebrui…
·Top Gaming Notebooks 
·Hoe maak je een Wired USB converteren na…
·Hoe om uw boek Market for Kindle 
·Hoe te Toner Voeg een TN550 
·Hoe je het geheugen in een eMachine 
·Hoe de batterij in een Apple iMac G3 CMO…
·Hoe te Fireworks Shoot 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com