Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
U kunt luisteren naar muziek terwijl u lezen op de iPad
Je leest een hoop op je iPad - ? Van boeken tot berichten , documenten en webpagina's . Om deze lezing avonturen verbeteren, kunt u muziek afspelen op de achtergrond met behulp van de iPad fabriek geïnstalleerde iPod app en multitasking mogelijkheden . Tussen uw iTunes- muziekbibliotheek en het rijke aanbod van internet radio , bent u zeker om de perfecte afspeellijst om uw ervaring van een roman te intensiveren vinden , het verbeteren van je begrijpend lezen of zelfs bezielen plezier in verplichte of routine lezen . iTunes Music

Uw iTunes Music Library of bevat waarschijnlijk uw lekkerste muziek - de nummers die je geld hebt uitgegeven aan of tijd downloaden naar uw computer vanaf een cd , de iTunes Store of andere muziekbron . Na het synchroniseren van deze muziek naar uw iPad , tik dan gewoon op " iPod" op je startscherm , gevolgd door " Music " op de linker zijbalk . Bekijk uw collectie door het nummer, artiest , album , genre of componist . Tik op een nummer in een categorie om de muziek te gaan . Tik vervolgens op de app die je krijgt om het boek , e-mail , document of webpagina die u wilt lezen , terwijl de muziek speelt .
Internet Radio

streamen
Web muziek met een app waarmee je verbinding maakt met een lokale, nationale of internationale radiozender . De App Store bevat veel gratis en betaalde internet radio apps aanbieden van een breed scala aan muziek en functies . TuneIn Radio , Spark Radio , Wunder Radio en ooTunes Radio consequent positief beoordeeld door consumenten en experts . Verreweg de meest populaire van allemaal is Pandora Radio , een gratis app . Pandora bouwt een afspeellijst rond een favoriete nummer, de artiest , componist of genre dat u invoert . Slechts onderbroken door af en toe een advertentie , Pandora afspeellijsten kunt u lange stukken alsook vertrouwd verse muziek genieten - . Een uitstekende metgezel te lezen voor werk, studie of vrije tijd
Music Controls

U kunt het afspelen voor de achtergrond muziek in het algemeen toegang zonder het verlaten van uw leesmateriaal Dubbelklik op de "Home " knop om uw iPad multitasking bar , waar je recent gebruikte apps toont onthullen . Flick naar links om iPod 's volumeregelaar en afspelen, pauzeren en vooruit- en achteruit -knoppen te vinden . U kunt dezelfde knoppen gebruiken voor de muziek gestreamd door de meeste radio- apps ; hun pictogrammen verschijnen aan de rechterkant van de volumeregelaar van uw iPod . Als ze dat niet , dubbelklik op de "Home " knop om uw multitasking bar roepen en tik op de radio app toegang tot de verschillende controles daarna . Roepen de multitasking- balk weer naar de app die u terug naar uw leesmateriaal tikken .
Accessoires

Als u nodig hebt om uw muziek ongestoord naar muziek luisteren terwijl u leest , zoals wanneer je in een openbare plaats , stekker van de hoofdtelefoon in de 3,5 mm aansluiting op de top - linkerrand van je iPad . Als alternatief , bevestig USB-adapter een iPad Camera Connection Kit om uw apparaat aan te sluiten op een USB-headset . U kunt ook uw muziek draadloos beluisteren door het koppelen van uw toestel met Bluetooth- hoofdtelefoons en luidsprekers . Tik op ' Instellingen ', gevolgd door " Algemeen" en vervolgens " Bluetooth " op te zetten pairing .

Previous: Next:
  iPad
·Hoe maak je een BlackBerry syn…
·Hoe om afbeeldingen opnieuw or…
·Hoe kan ik muziek op een iPad …
·Apple iPad Features 
·Dingen die sync met de iPad 
·Hoe je iPad bestanden synchron…
·iPad & Radiologie 
·iPad Screen Duurzaamheid 
·Hoe maak je een iPad aansluite…
  Related Articles
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Kun je meer dan een applicatie Open op e…
Hoe kan ik opnemen op een iPad ? 
Hoeveel geheugen Mocht U krijgt op een i…
Kan de iPad Lees PDF's ? 
Kan ik Excel gebruiken met een iPad ? 
Kunt u Dingen Opslaan om de iPad ? 
Kunt u Skype op een iPad ? 
Kan de iPad gebruikt worden als een Scra…
  Hardware Articles
·Hoe de Lexmark 2500 Series Reset 
·Hoe kan ik een interne webcam installere…
·Hoe de juiste ATI Driver Upgrade Zoek 
·Seagate External Drive maakt geen verbin…
·Hoe belangrijk is Processor Speed ​​
·Hoe afdrukken 4x6 Foto's op een Brother …
·Kan een iPad worden aangesloten op een s…
·Hoe te verwijderen DVD Firmware 
·Wat Hiermee kan de processor te communic…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com