Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Kan de iPad gebruikt worden als een Scratch Pad ?
De iPad 's touch-interface in combinatie met de grootte van de tablet maakt het een uitstekend hulpmiddel voor het maken van notities of schetsen ideeën , net zoals u zou doen met een papieren kladblok . De geïntegreerde virtuele toetsenbord kunt u getypte aantekeningen te maken in toepassingen die deze functie hebben , maar je kunt ook kladblok apps waarmee u uw vinger of een stylus gebruiken om gegevens in te voeren . De beste methode voor u hangt af van uw persoonlijk comfort met vinger - tekening , virtuele typen of een van de iPad - compatibele pennen op de markt . Het belangrijkste onderdeel van het gebruik van uw iPad als een kladblok is het vinden van de juiste app . Basic Scratchpad Apps

Als alles wat je nodig hebt is om te schetsen of te schrijven met de hand, Voorlaatste biedt een eenvoudige , responsieve interface die heeft bereikt hoogste rating in de App Store voor een langere periode . Met ingang van maart 2011 , het werkt alleen in landscape-modus , maar het biedt wel een aantal pen -opties , meerdere laptops voor het organiseren van bestanden en eenvoudige drag - and-drop pagina reorganisatie . Als de Voorlaatste prijskaartje is te hoog voor je , probeer neu.Notes , een gratis app met dezelfde eigenschappen als voorlaatste , maar een iets minder dynamische interface . Als handschrift is niet essentieel voor uw kladblok proces , de basis Notes app die bij uw iPad perfect voor het noteren van snelle notities , telefoonnummers of iets anders dat u kunt typen . U kunt ook proberen Notetaker HD , die houdt uw handgeschreven notities georganiseerd en nauwkeurig met een groot paneel op dat vervolgens krimpt uw inbreng , maar laat het in handgeschreven vorm .
Handschriftherkenning Conversie Apps < br >

Als je wilt schrijven notities inleveren maar moeten conversie naar tekst voor het delen van de notities met anderen , veel multi -featured notities apps toestaan ​​om dit . Kijk voor een app die een grote inbreng panel biedt voor handschriftherkenning , en dan krimpt uw geschreven tekst naar kleinere tekengrootte zodat u zich geen zorgen te maken over het aanpassen van uw handschrift op de iPad -interface tegemoet . Handschrift conversie apps zijn een zeer persoonlijke keuze , als wat het beste werkt voor handschrift van een persoon kan niet werken voor een ander . Wees bereid om een aantal voor het vinden van een die past bij uw behoeften te proberen . Schrijfblok en PhatPad zijn twee offers met deze functie dat hoge App Store ratings ontvangen.
Multifunctionele Scratchpad Apps

Voor ondernemers en studenten die een kladblok nodig voor het maken van notities , generatie idee of gewoon het bijhouden van dingen te doen , een multifunctionele scratchpad is waarschijnlijk de beste aanpak . Verscheidene zijn beschikbaar op de App Store, elk met zijn eigen kenmerken en nadelen . Sommige zijn handschrift conversie , terwijl anderen bieden meerdere achtergrond sjablonen en RTF- opmaak mogelijkheden . Voor geïntegreerde tekening en tekst samen met in - app takenlijsten en geluidsopnamen , kan PaperDesk uw kladblok rekening te passen . Als u nodig hebt om te brengen in web clips om mee te annoteren met uw notities , evenals voegen tekeningen , bullet lists en formattable typen , met een eenvoudige bewerking van zowel tekeningen en tekst , zal notabele bieden wat u nodig hebt . Notes Plus biedt ook een full-featured kladblok app , maar de interface is minder intuïtief dan veel andere apps , dus het duurt wel even wennen . Echter , kan de zoom details en vorm erkenning de leercurve moeite waard maken als u een ontwerper met behulp van de kladblok om gedetailleerde ideeën op te nemen . Een eenvoudiger multifunctionele app is iNapkin 2 , die in feite een handschrift /schetsen app , maar laat tekstblokken ook.
Bestandstypen

Bekijk uitvoer van de app , opslag en het delen van functies , zoals de vraag of u kunt e-mail uw kladblok of op te slaan in een cloud service . Sommige apps exporteren als JPG-bestanden , terwijl anderen gebruik maken van PDF- of andere formaten . Als u van plan bent om uw notities ergens anders dan in de app te bekijken , wordt dit een belangrijke overweging .
Cost

Scratchpad apps
kunnen variëren in prijs van gratis tot ongeveer $ 9,99 , of zelfs meer voor apps met hoge functionaliteit en meerdere functies . Lees de app beschrijvingen volledig alvorens een aankoop , en tik op de " Website van ontwikkelaar " knop voor meer informatie over de app maker te weten voordat je koopt . Apps zijn goedkoop in vergelijking met standaard software , dus het is niet een groot verlies voor een paar dollars te besteden aan een app die niet werkt voor jou . Ondanks dit , zal je minder gefrustreerd voelen als u een welbewuste en vind de juiste app op de eerste of tweede poging .

Previous: Next:
  iPad
·Hoe u Windows Media video's co…
·Hoe kan ik Google Sync Met een…
·Hoe je documenten op een iPad …
·Hoe te Attachments Stuur op ee…
·Het overzetten naar een iPad 
·Secret iPad functies 
·Hoe je G Docs synchroniseren m…
·Streaming films van een server…
·Beperkingen aan Multitasking o…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe je de harde schijf vervangen in een …
·Mijn Acer Aspire One zal geen verbinding…
·Hoe kan ik een laptop Get Out van een HP…
·Hoe een CPU Socket Vervang 
·Hoe te bepalen L1 en L2 cache 
·Zeven delen van een computer 
·HP Laser Printers Problemen met lade 1 
·Informatie over Laptop Computers 
·Lijst van de onderdelen op de Gateway MX…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com