Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Streaming films van een server naar een iPad afstand
De iPad zou de perfecte persoonlijke film kijker , behalve een ding : beperkte opslagcapaciteit . Gezien het feit dat HD-films gigabytes aan ruimte kan consumeren en , met ingang van begin 2013 , de meest volumineuze iPad wordt geleverd met een 128 GB geheugen , gaat u niet in staat zijn om een uitgebreide filmbibliotheek met je mee . Een oplossing voor dit probleem is om uw films op te slaan thuis en streamen naar uw iPad via een internetverbinding . iTunes Home Sharing

Afhankelijk van hoe ver je wilt zijn van uw belangrijkste server , kan iTunes Thuisdeling een adequaat hulpmiddel voor u voor het streamen van films te zijn . Thuisdeling is ingebouwd in iTunes en in elke iPad en andere iOS-apparaat . Het laat de apparaten een van de stream media op de server waarop iTunes , zolang ze op hetzelfde draadloze netwerk als de iTunes- server . Met andere woorden , zal het niet in het hele land werken, maar , als je een goede draadloze signaal hebt , zou het moeten werken aan de overkant .
DLNA streaming

Digitale
Living Network Alliance is een technologie die bepaalt hoe de media over een netwerk te delen . Ingebouwd in vele computerprogramma's , waaronder Windows Media Player , kan het worden gebruikt voor het streamen van video via een thuisnetwerk of op afstand . Door het installeren van een iOS DLNA toepassing op uw iPad , kunt u tikken in een bestaand DLNA -netwerk en toegang krijgen tot de films daar opgeslagen van overal .
Streaming Apps

Als u niet wilt dat DLNA -technologie gebruiken, kunt u een streaming app die een eigen server software maakt gebruik downloaden . Apps zoals VLC Streamer , AirVideo en StreamToMe werken in overleg met een programma op uw computer om uw films beschikbaar om uw iPad waar u ook bent te maken. In veel gevallen kunnen ze ook films transcoderen van incompatibele formaten, zodat je ze kunt bekijken op je iPad .
NAS

Je hoeft niet eens te laat uw computer met alle van de tijd als je niet wilt . Sommige Network-Attached Storage -apparaten hebben metgezel apps die draaien op iOS die je laat streamen van films rechtstreeks van hen . Sinds de NAS verbindt via uw router met het internet , kan het direct streamen . Het te laten werken , moet u enkel uw films in plaats van het op te slaan op het op de harde schijf van uw computer .

Previous: Next:
  iPad
·U kunt streamen van video op d…
·De verschillen in de iPad & iP…
·Redenen van de iPad is beter d…
·Ideeën voor een iPad 
·Hoe kan ik muziek uploaden naa…
·Hoe je documenten bewerken op …
·Aanbevolen Video formaat voor …
·Hoe de Dual Cradle Desktop Lad…
·Waarom kan ik mijn iPad Charge…
  Related Articles
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe het nu iTunes University Cursussen v…
Hoe u Microsoft Office- bestanden naar e…
Hoe de overdracht van een Xilisoft iPad …
Hoe kan ik iTunes Vanuit een Tiger 's kr…
Hoe te Apps verwijderen van een iPad 
Hoe te Netflix films Get On An iPad 
Hoe aan bladwijzers importeren van Windo…
Hoe afdrukken vanaf uw iPad 
  Hardware Articles
·Hoe te converteren 35mm naar digitaal 
·Hoe maak je een Epson 1200 scanner op Wi…
·Zal het initialiseren van een schijf Vee…
·Hoe maak je een computer scannen op Ontd…
·Een beschrijving van Memory Chips 
·Hoe het toetsenbord te vervangen op een …
·Print Instructies voor een Ampad 
·Hoe kan ik een schijf formatteren in OS …
·Hoe te Zet de Input Panel op een Tablet …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com