Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Ideeën voor een iPad
De iPad is een handige en prettige tool met vele mogelijke toepassingen . U kunt surfen op internet , naar muziek luisteren , lezen al je favoriete boeken via diensten zoals iBooks , de Kindle en de Nook applicaties en zelfs abonneren op kranten en tijdschriften . Echter , er zijn een handvol van de toepassingen die je misschien niet hebben overwogen . Boeken voor kinderen

Terwijl de iPad heeft veel buzz over het feit dat een gladde e - reader , het is vooral effectief als een e - reader voor kinderboeken . De heldere , high - definition scherm is verleidelijk voor jonge kinderen , meer nog dan de grijswaarden e - ink readers . Kinderboeken op de e - reader kan geluiden , video's en interactieve elementen bieden om kinderen te helpen te leren , samen met hun boeken . Deze kunnen ook gebruik maken van puzzels en lees - langs -elementen om te helpen de betrokkenheid van uw kind in het lezen van boeken te verbeteren .
Autograph Collection munten

Handtekeningen
zijn een leuke collectible , een kleine herinnering van de tijd die je ontmoet schrijvers , sporters of acteurs . In oktober 2010 , een fan kreeg zelfs President Obama's handtekening met behulp van zijn iPad en een applicatie genaamd Adobe Ideas . Door middel van een service genaamd " autography , " auteurs kunnen hun e - books te ondertekenen bij signeersessies met behulp van hun iPad .
Cat Toy als met de handtekening van president Obama , kunt u elke app die tekenen of schrijven dat bespaart uw iPad ondersteunt gebruiken, je hoeft niet eens een gespecialiseerd programma nodig om een handtekening te verzamelen .

Friskies
lanceerde drie iPad games ontworpen speciaal voor uw kat . Niet alleen hebben ze thema- omgevingen voor uw kat te creëren om poot op , maar ze eigenlijk onderzocht welke kleuren en ontwerpen van uw kat meest verleidelijke zou vinden . Deze spellen zijn gratis web apps , gelegen op gamesforcats.com .
Nemen van Nota

U kunt notities nemen op de weg met behulp van uw iPad en bewaar ze veilig op uw apparaten of zelfs online . Toepassingen zoals Evernote gebruiken een virtueel QWERTY-toetsenbord . Andere toepassingen , zoals NotesPlus , zodat u eenvoudig handgeschreven notities te maken rechtstreeks op uw iPad . WritePad biedt eigenlijk handschriftherkenning voor het omzetten van uw handschrift naar tekst
Gaming

Meer dan de simplistische , eenvoudige games zoals " Angry Birds " - . , Die zijn ongelooflijk populair - er zijn meer diepgaande games beschikbaar voor de iPad . Deze spellen zijn onder andere iOS versies van " Mirror 's Edge " en " Dead Space ', een racespel genaamd " Real Racing 2 " dat de beweging van de iPad gebruikt om uw auto te sturen , de virtuele joystick bestuurd RPG - achtig' Infinity Blade ' en de shooter " Rage HD . " U kunt ook kopen docks zoals de iCade of Atari Arcade om klassieke arcade games met behulp van klassieke controls te spelen .

Previous: Next:
  iPad
·Hoe het nu iTunes University C…
·Hoe kan ik een iPad synchronis…
·Hoe je iPad Apps Bladeren in i…
·Heeft de iPad ondersteuning 4G…
·Hoe de overdracht van een iDis…
·Hoe maak je een iPad Stand te …
·Hoe je Keynote bestanden redde…
·Hoe kan ik een boek Verwijder …
·Hoe je Keynote Presentaties Tr…
  Related Articles
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
Hoe te Reboot of resetten Een iPad 
Hoe maak je een iPad Clean 
Hoe maak je een iPad Power Adapter kopen…
Hoe te Keer de kleuren op een iPad naar …
Hoe goed Stuur een e-mail op een iPad 
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe het opzetten van Microsoft Exchange …
  Hardware Articles
·Specs voor een Dell Inspiron 530 
·Het upgraden van een CPU 
·Hoe controleert de achtergrondverlichtin…
·De PCI-apparaat in mijn HP laptop werkt …
·Hoe herstel ik een Toshiba Qosmio op de …
·Hoe je documenten Overdracht van Iomega …
·Hoe maak je een ATI 2400 HD MediaPortal …
·HP 4215xi OfficeJet Gebruiksaanwijzing 
·Hoe te herstellen GeForce 7000M 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com