Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Apple iPad Garantie Reparaties
De Apple iPad heeft een aantal aantrekkelijke kenmerken , van het touchscreen om de duizenden apps beschikbaar voor aankoop . Helaas, soms een van de functies van uw iPad werkt mogelijk niet de manier waarop het hoort . Als uw apparaat onder de garantie valt , zal het bedrijf het probleem te herstellen zonder kosten voor u , mits het probleem onder de garantie regels . Toegestaan ​​Beperkte Garantie Reparaties

Iedere klant die een iPad van Apple koopt wordt automatisch een eenjarige beperkte garantie van het bedrijf voor reparaties verleend . De garantie geldt voor Apple hardware in de iPad . Als uw Apple hardware niet binnen een jaar , zal Apple het probleem te herstellen zonder kosten voor u, als uw apparaat niet kan worden verholpen, kunt u ervoor kiezen om een nieuwe iPad of een terugbetaling krijgen
Uitgesloten Limited . garantie reparaties

beperkte garantie van uw iPad dekt geen reparaties voor problemen met de software die niet door Apple . Evenzo, als er hardware-accessoires op uw apparaat die niet zijn gemaakt door iPad , moet u de fabrikant van het accessoire te laten repareren raadplegen . De beperkte garantie dekt geen reparaties voor problemen veroorzaakt door ongelukken , cosmetische schade , onderdelen veranderd door iemand anders dan een Apple- vertegenwoordiger of natuurlijke slijtage .
Extended Warranty Dekking
< br >

het AppleCare Protection Plan biedt gebruikers de mogelijkheid om hun garantie te verlengen voor een extra jaar - in plaats van het hebben van Apple hardware voor een jaar gedekt , het apparaat gedekt voor twee jaar . Dezelfde reparatie beperkingen gelden , als uw iPad is betrokken bij een ongeval of wordt oppervlakkig krassen , zal Apple niet repareren gratis . De verlengde garantie geeft u twee volle jaren van telefonische ondersteuning , in tegenstelling tot de 90 dagen aangeboden met de standaard beperkte garantie .
Getting Reparaties

Als u in de buurt van een leven Apple winkel , neem uw ​​garantie - overdekte iPad naar de Genius Bar van een Apple store. Als je niet wonen in de buurt van een Apple store , bezoek de website van Apple en zoek naar de " online serviceassistent . " Geef het serienummer van uw iPad en het land waarin u woont en klik op "Doorgaan . " Apple zal u laten weten hoe lang je nog hebt op je garantie en instrueren hoe te sturen in uw product voor reparatie .

Previous: Next:
  iPad
·Hoe maak je een iPad Kom uit e…
·Hoe Mobile Maps Uitschakelen o…
·Instructies voor het gebruik v…
·Hoe te plakken op een iPad 
·Hoe je iPad Apps Zoek 
·Kunt u gebruik maken & Laad de…
·Hoe te uploaden naar een iPad 
·De grootte van een SIM -kaart …
·Zijn de iPad Games Compatibel …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Wat zijn de drie belangrijkste categorie…
·Hoe de Gateway CX210X videokaart Vervang…
·Hoe maak je een Small PC Build 
·Hoe kies ik welke computer te kopen 
·Hoe maak je een gecomprimeerde schijf he…
·Hoe Network Adapter Drivers Update 
·Dell Precision 380 Moederbord Specs 
·Tutorial over hoe u uw Typing Verbeter 
·Hoe maak je een gebruikte harde schijf n…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com