Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
De grootte van een SIM -kaart voor een iPad
Als je de " Wi - Fi plus 3G " variant van Apple 's iPad te kopen en kiest AT & T als uw 3G- service provider , moet u een SIM-kaart in het apparaat aan te schaffen en te installeren . In tegenstelling tot de meeste inrichtingen , de iPad biedt een " Micro SIM " die ongeveer half zo groot als een normale SIM -kaart . 3G vs WiFi

De iPad is verkrijgbaar in twee varianten met ingang van juli 2011: " . 3G Plus Wi - Fi " " Wi - Fi " en AT & T en Verizon Wireless zijn de twee maatschappijen die 3G mobiele data service , die apart wordt verkocht uit het apparaat te bieden . Hoewel 3G iPads zijn in staat om toegang te krijgen tot het internet via een draadloze verbinding net als Wi - Fi iPads zijn , moet u geabonneerd op een 3G- service plan om het internet te zijn "always on " - en als je kiest AT & T als uw vervoerder , wiens mobiele apparaten gebruiken GSM-technologie , deze 3G service vereist een SIM-kaart .
de Micro SIM

tegenstelling tot het merendeel van de apparaten AT & T verkoopt echter de iPad maakt geen gebruik van een standaard-gerangschikte SIM . Integendeel , het gebruik van een " Micro" SIM die ongeveer 50 procent van de grootte van een normale SIM -kaart . Functioneel oogpunt , een Micro SIM werkt precies hetzelfde als een gewone - en kleinbedrijf een. Het belangrijkste voordeel van de Micro SIM vanuit een ontwerp perspectief is dat de SIM lade kleiner en minder opvallend . De grootte van de SIM -kaart van een iPad is 0,5 bij 0,6 centimeter , in tegenstelling tot de traditionele SIM -kaart , dat is 0,6 x 1 cm .
IPhone 4 en iPad
< br >

Vanaf juli 2011 , de enige andere Apple- apparaat dat gebruik maakt van een Micro SIM is de iPhone 4 , een apparaat AT & T ook verkoopt en diensten . Hoewel het technisch mogelijk is om de iPhone 4's SIM-kaart in de iPad , daarmee is uiteraard niet duurzaam als u van plan om de iPhone 4 te gebruiken met enige regelmaat - als de Micro SIM wordt ingevoegd in de iPad , kunt u geen gebruik maken van de iPhone 4 voor iets anders dan Wi - Fi .
trimmen de SIM

Hoewel noch Apple noch AT & T aan te moedigen het op enigerlei wijze , het technisch mogelijk is om " trim van " bijvoorbeeld een SIM -kaart een micro formaat . Dit dankt aan het feit dat de vijf " bars " die bestaan ​​op een SIM chip worden slechts de middelste drie zijn essentieel voor zijn functie . Omdat de iPad niet wordt verkocht vergrendeld om elke vervoerder als een iPhone , is het theoretisch mogelijk om de SIM elke vervoerder trimmen naar beneden en steek deze in de iPad , zolang je de optie tot koop van een maandelijkse mobiele data-abonnement .

Previous: Next:
  iPad
·Hoe te Documenten op de iPad v…
·Hoe te Geselecteerde Apps Sync…
·Hoe je Firefox Software toe aa…
·De Maximale bestandsgrootte vo…
·Is de iPad -lichtnetadapter he…
·Hoe een bestand Put Van een iP…
·Hoe maak je een Storybook make…
·Outputting iPad Citrix op een …
·Het automatisch laden van de P…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·Hoe kan ik een dvd- rw-station gebruiken…
·Hoe je het moederbord voor een Presario …
·Hoe kan ik een document in Vista Scan 
·Hoe USB -poorten maken op een laptop Hig…
·Installatie-instructies voor een Seagate…
·Hoe je de scanner gebruiken op een Canon…
·Het upgraden van een Dell Inspiron grafi…
·Hoe een notebook terugzetten 
·Hoe om bestanden te synchroniseren naar …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com