Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Is de iPad -lichtnetadapter hetzelfde als de iPhone ?
De iPad -en iPhone- adapters kunnen op elkaar lijken , maar ze verschillend vermogen bedraagt ​​leveren aan uw Apple-apparaten . Als u eigenaar bent zowel een iPhone en een iPad , kun je blijven georganiseerd door het labelen van de adapters , zodat je niet verwarren de twee . Inpluggen ofwel adapter in het verkeerde apparaat kan problemen veroorzaken , afhankelijk van uw iPhone-model en welke kabel je probeert te gebruiken . Adapter Anatomie

Uw iPad adapter heeft een kabel en een plastic vierkant die stekkers in de muur . De sync- kabel heeft een 30 - pins connector aan het ene uiteinde en een USB- connector aan het andere . De sync -kabel delen van de adapters zijn uitwisselbaar tussen de iPhone en iPad . Het vierkante deel van de adapter herbergt een transformator en een kleinere verwijderbaar gedeelte met de stekker . De transformator zet uw huishoudelijke elektrische stroom in de juiste hoeveelheid stroom voor de iPad of iPhone . De iPad maakt gebruik van 10 watt aan elektrisch vermogen , dus dat is wat zijn snoer levert . De iPhone voorafgaand aan versie 4 gebruikt slechts 5 watt , net als vele iPod-modellen .
Praktische Verschillen

Het leveren van uw iPad met minder dan het vereiste vermogen niet zal beschadigen de apparaat, maar kan aanzienlijk toenemen oplaadtijd , als uw iPad kosten helemaal . Wanneer aangesloten op een 5 watt iPhone-lader , zal de iPad alleen worden opgeladen in de slaapstand , voor het laden in de actieve modus kost te veel energie . Het inpluggen van een iPhone voorafgaand aan het vierde model in uw iPad adapter te veel stroom naar het apparaat en kunnen de circuits beschadigen .
Versions

Als je hebben een 10 - watt adapter voor een iPhone 4 , je iPad voedingsadapter is hetzelfde . Deze toestellen hebben dezelfde macht eisen , zodat de transformator voor het snoer zet uw huishouden elektriciteit aan het juiste wattage voor beide apparaten . Eerder iPhone- adapters zijn compatibel met verschillende iPod -en iPod touch -apparaten , maar niet de iPad of de iPhone 4 .
Overwegingen

Als u niet weet welke kracht adapter je hebt , controleer dan de kant van de transformator deel . Een iPad of iPhone 4 -adapter is het label " 10 USB-lichtnetadapter . " Als het iets anders dan zegt: " 10w , " het is niet bedoeld voor de iPad . Als het gedeelte stekker van een kabel beschadigd is , kunt u de sectie stekker uit van de transformator glijden en plug je iPhone adapter . De transformator is het enige deel dat specifiek is voor de iPhone of de iPad .

Previous: Next:
  iPad
·Hoe maak je een iPad gebruiken…
·Hoe je berichten op Facebook M…
·Hoe maak je een Facebook-foto …
·Hoe kan ik een video afspelen …
·Hoe om bestanden toe aan een i…
·Het toevoegen van uw eigen muz…
·Hoe download ik Rental Films n…
·Hoe je Java installeren op een…
·Hoe je iPad Apps overbrengen n…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe de Low Ink Pop uitschakelen Up op HP…
·Hoe kan ik een laptop scherm Overschilde…
·Hoe Memory in Tecra Vervang A6 - Ez411 
·Hoe maak je een laptop met Recovery Medi…
·Hoe muziek Kopiëren naar een externe ha…
·Hoe de Gehele Web Bladeren op een tv 
·Hoe te bekijken grafische kaart Informat…
·Hoe maak je een programma op iBook Unins…
·De snelste Asus gaming laptops 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com