Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Hoe maak je een laptop met Recovery Media Restore
Wanneer u problemen met uw laptop te ervaren , kans groot dat u in staat om deze problemen op te lossen zonder dat het herstel van de eenheid naar zijn fabrieksinstellingen zal zijn . Maar dit kan de enige optie zijn als het besturingssysteem beschadigd raakt of uw computer een virus krijgt dat belangrijke systeembestanden vernietigt . Het proces vereist herstel media, maar geen technische kennis . Wanneer u een nieuwe computer of laptop te kopen , het wordt geleverd met herstel media, die een herstel schijf die de computer voor de restauratie en een cd met het besturingssysteem dat herstelt het besturingssysteem in zijn oorspronkelijke staat bereidt omvat . Het verkrijgen van de Media

Wanneer u uw laptop aangeschaft , moet u een herstel -of herstel-cd met het apparaat hebt ontvangen . Deze cd had moeten worden opgenomen met de handleiding en andere documentatie die u heeft ontvangen . Als u hem niet ontvangen hebt of deze niet kunt vinden , contact opnemen met de laptop fabrikant om een vervanging te bestellen . In sommige gevallen zal de herstel-cd worden gratis verstrekt . In anderen , kan je een kleine vergoeding betalen .
Back up van uw bestanden

Wanneer u het herstelproces te voeren op uw laptop , zult u alle gegevens te vernietigen op de harde schijf . Als uw laptop is nog steeds bruikbaar , een back- up van al uw gebruikersbestanden voordat u de herstelmedia . Gebruik een externe harde schijf of een USB-stick om uw persoonlijke bestanden op te slaan voordat de restauratie proces begint .
Voer het Recovery

Om het herstelproces te starten , gewoon de herstelmedia te voegen in je laptop , dan afsluiten en opnieuw opstarten van de unit . De laptop moet automatisch de bootable CD herkennen en starten vanaf het. Controleer of u de harde schijf formatteren en herstellen van uw systeem te blijven . Nadat u de recovery cd start , wordt u gevraagd om de cd met het besturingssysteem dat oorspronkelijk geleverd met uw laptop te plaatsen.
Update Your besturingssysteem

Hardlopen de herstel-cd brengt je laptop terug naar de toestand waarin deze verkeerde toen hij de fabriek verliet . Afhankelijk van de leeftijd van uw laptop , dat vele jaren geleden had kunnen zijn , zodat de kans groot dat uw besturingssysteem wordt nu serieus verouderd . Zodra u uw laptop te herstellen en verbinding met het internet , gaat u naar de website Windows Update en download alle beschikbare service packs en updates . Ook, update uw anti - virus en anti - spyware software meteen.

Previous: Next:
  laptops
·Hoe de PC Card -adapter op mij…
·Hoe maak je een Synaptics Touc…
·Toshiba Satellite 1100 Z3 Spec…
·Specificaties van de Satellite…
·Thinkpad 2611 Specs 
·Hoe kan ik een Acer laptop her…
·Hoe maak je een Lenovo laptop …
·Hoe kan ik een laptop Cover Ve…
·Hardware Specificaties voor Co…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een Core 2 Duo PC Build 
·Hoe maak Ink Stand Out 
·Microsoft Optical Mouse 3000 Problemen m…
·Hoe de Cooling Upgrade op een laptop 
·Hoe je HP inktcartridges Fix 
·Hoe maak je een Mini SD Krijg Erkend op …
·Wat is het verschil tussen een Dell Insp…
·Hoe maak je een opstartbare USB Flash Dr…
·Wat is de slit op de rechterhoek van de …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com