Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Hoe kan ik een laptop Cover Verwijder
Om behuizing van een laptop uit het chassis te verwijderen , moet u de interne onderdelen , zoals de harde schijf , RAM-modules en draadloze kaart , los van onder de laptop . Je hebt ook het beeldscherm te verwijderen met het LCD- scherm en het toetsenbord om toegang te krijgen tot het moederbord . De exacte procedure voor het verwijderen van onderdelen kan variëren, afhankelijk van de fabrikant en het model van het apparaat , maar de stappen zijn algemeen en gelden voor de meeste laptops . Voordat u begint met het demonteren van het apparaat , lees de gebruiksaanwijzing aandachtig door om architectuur van de laptop te begrijpen . Wat je nodig hebt
schroevendraaier
Productpas
Toon Meer Aanwijzingen
1

Schakel de computer uit en haal de stekker uit het stopcontact . Flip de laptop over , zodat u de bodem onder ogen zien en verwijder het plastic omhulsel die het batterijcompartiment . Ongedaan maken het slot door te schuiven een grendel of het vrijgeven van een clip om het deksel te verwijderen . Til de batterij van de ene kant en verwijder deze uit de dock . Kopen van 2

Verwijder de harde schijf . Maak de deksel door het verwijderen van een of meer kleine schroeven . Til het apparaat uit zijn kamer door een platte werktuig aan de rand van de kamer en het te gebruiken als een hefboom . Houd de rij en neem het zachtjes uit haar kamer , zorg ervoor dat u de aansluitkabels te breken . Koppel de kabels en maak de schijf volledig .
3

Verwijder eventuele cd - rom-of dvd - rom-stations uit de laptop . Zoek en verwijder de schroef waarmee de metalen beugel rondom de drive om het chassis van de laptop . Stevig vast te houden de twee uiteinden van het station met je middelvinger en duim en trek deze naar buiten . Ontkoppel kabels van de schijfeenheid aan te sluiten op het moederbord of de voeding .
4

Verwijder de draadloze kaart en RAM -modules . Ongedaan covers voor elk compartiment onder de laptop door het vrijgeven van sloten of het verwijderen van schroeven . Verwijder de draadloze kaart los door de kaart beugel en op twee verende vergrendelingen aan weerszijden van elkaar weg . Wanneer de kaart veren omhoog , houden van de uiteinden en trek het uit . Verwijder de kaart aansluitkabels . Maak de RAM-modules eveneens ; verwijder het deksel , dwingen de vergrendelingen en trek de module eruit als het naar buiten komt
5

Verwijder het toetsenbord. . Verwijder het toetsenbord houder --- de vlakke strook grenzend aan het paneel toetsenbord --- om toegang te schroeven eronder. Gebruik een platte gereedschap als hefboom te verhogen en verwijder het toetsenbord houder . Het toetsenbord houder kan worden verwijderd uit verschillende posities , afhankelijk van het model laptop . Raadpleeg de documentatie voor model - specifieke instructies . Met de bovenste laag af , draai het paneel van het chassis en verwijder hem van de laptop . Haal de stekker van de kabel van het toetsenbord paneel .
6

Verwijder het beeldscherm met zijn LCD-scherm . Lokaliseren en te verwijderen schroeven uit het plastic frame grenzend aan het scherm , die bekend staat als de ring , om de assemblage los te maken . Verwijder kleine rubberen lipjes met een puntig gereedschap om de bouten en dan scheiden de scherm van de ring door het splitsen van het frame . U zult het kale LCD scherm, omgeven door een metalen beugel te zien ; verwijder de omvormer geplakt is aan de onderkant van het scherm en trek de stekker uit en videokabels van de LCD . Volledig los van de montage door het naar buiten te trekken .
7

Verwijder de boven-en onderkant covers . Lokaliseren en ongedaan schroeven en andere vergrendeling om de bovenklep te maken van het chassis . Verwijder voorzichtig de plastic dop , draai de laptop over en ongedaan bevestigen van de onderkant van het chassis schroeven . Afhankelijk van het model , moet u wellicht ongedaan maken tot aan 20 schroeven en laat talrijke sluizen .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe kan ik een Inspiron 1200 D…
·Hoe kan ik veilig reinigen een…
·Hoe te Besturingssystemen Verw…
·Wat is de normale temperatuur …
·Asus 901 Specs 
·Hoe kan ik een laptop formatte…
·Hoe kan ik een laptop Monitor …
·Mijn draadloze netwerkkaart ni…
·Wat is het verschil in een Vos…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een Opstartpartitie zoeken 
·DIY Audio USB 
·Hoe te interpreteren Laptop Specs 
·Hoe maak je een toetsenbord vervangen op…
·Hoe je alle instellingen op een Epson Ve…
·Hoe de inktniveau uitschakelen 
·Hoe maak je een Memory Stick Duo -adapte…
·Mac Compatible Video Cams 
·Hoe Clean Up een computer naar Meer Clea…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com