Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Asus 901 Specs
Asus Eee PC 901 ultra - portable netbook computer sportieve functies die de meeste van haar slanke ontwerp maken , maar het mist de kracht , de opslag en het prestatiepotentieel van de meeste full size laptops . In tegenstelling tot vele voorgebouwde laptop systemen , de 901 biedt klanten een keuze uit twee besturingssystemen , en het packs een paar niet-standaard componenten die make-up voor zijn prestaties tekortkomingen . Specs Basic

De Asus 901 's chipset en CPU zijn beide gedekt door de Intel Atom N270 . Deze single-core toestel draait op een snelheid van 1,6 Ghz en heeft een L2-cache van 412 KB . De netbook draagt ​​ook 1 GB DDR2 RAM . Het systeem weegt £ 2,4 , en heeft een scherm van 8,9 inch diagonaal .
Besturingssysteem

Kopers van de Eee PC 901
hebben de keuze tussen Windows XP Home of een GNU Linux besturingssysteem. De Windows-versie wordt geleverd met een sample -versie van Microsoft Office 2010 , in aanvulling op de standaard set van vooraf geïnstalleerde software Windows , zoals Internet Explorer en Windows Media Player . De Linux- versie loopt de Xandros distributie , en wordt geleverd met eenvoudige software utility zoals de OpenOffice productiviteit suite en de Firefox- webbrowser .
Storage

Asus 901 computers gebruiken solid state harde schijven . Deze stations hebben niet de bewegende delen van een traditionele harde schijf , en zorgen voor stillere , koelere werking met een grotere betrouwbaarheid en een langere levensduur . Helaas is de opslagruimte die door de netbook blijft klein , met 12GB en 16GB opties voor de Windows XP -versie en een 20GB drive voor Linux . Nieuwe klanten krijgen ook 20 GB online opslag via Asus Eee Storage -service , gratis voor de eerste 18 maanden .
Connections

Hoewel het systeem heeft minder poorten en aansluitmogelijkheden dan de meeste grotere computers , de 901 pakjes de zijkanten van de netbook met opties voor de meest elementaire informatica behoeften . Het heeft drie USB 2.0-poorten en een SD-kaartslot voor de aansluiting van externe apparaten en opslag . Het kan verbinding maken met netwerken via een ingebouwde Ethernet-poort of via de 802.11 Wi - Fi-mogelijkheden . Het bevat ook audio-aansluitingen voor hoofdtelefoon en microfoon en een VGA- uitgang voor ondersteuning externe monitor . De 901 beschikt niet over een optische drive .
Batterij voor

Asus
schattingen een acculading voor het laatst rond 8 uur op het Windows -model en 7,2 uur op de Linux- editie . Het vermogen komt van omvatte zes -cel lithium-ion accu 's van het systeem . Asus bevat software die op het systeem met een verscheidenheid aan prestatie-opties voor het verhogen van rendement van de batterij .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe kan ik Laad een Compaq CQ6…
·The Longest Batterijen voor No…
·Hoe je de batterij van mijn De…
·HP Compaq 6730b Specs 
·Hoe te Laptops verbinding naar…
·Hoe maak je een Losse scherm o…
·Hoe maak je een Sierra 595 con…
·Hoe de Screen Verwijderen uit …
·Hoe te Overclock een EEE PC 
  Related Articles
iPad Tech Specs 
De specificaties van de iPad 
Specs van de Apple iPad 2 
Video Specificatie voor de iPad 
iPad CPU Specs 
Specs voor een 16GB iPad 
IPad Vs . Asus Eee 
Sun Ultra Enterprise 450 Specs 
Sun Blade 2500 Specs 
  Hardware Articles
·Serial Vs . Parallelle bus 
·Hoe een HP OfficeJet 7300 Reparatie 
·Hoe vindt u waar de CPU & Fan Is in een …
·HP Office Jet 6210 Routebeschrijving 
·Twinhead A5000 Specificaties 
·Hoe te nemen met externe geluidskaarten 
·Computer Hulpmiddelen voor de Sight - Li…
·Hoe om afbeeldingen te uploaden vanaf ee…
·Hoe je Speed ​​mijn laptop 's Test 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com