Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> werkstations >> Content
Sun Ultra Enterprise 450 Specs
The Sun Ultra Enterprise 450 is een server computer van Sun Microsystems ( nu onderdeel van Oracle computers , hoewel ze onafhankelijk waren toen de Ultra Enterprise werd 450 aangemaakt ) . De server is ontworpen voor ondersteuning van een aantal werkstations ( zoals computers die mensen daadwerkelijk gebruik en die worden ondersteund door de server ) hebben en in het algemeen niet verwacht dat zij wensen te gebruiken . Basics

The Sun Ultra Enterprise 450 wordt geleverd met overal van een tot vier CPU's , afhankelijk van de specifieke configuratie die u koopt . De CPU bereik in snelheid van 250 MHz tot 450 MHz , en al de CPU gebaseerd op de UltraSparc II processor . De CPU's worden geleverd met een 32KB cache op de chip , die hen helpt om sneller te lopen . Bovendien is er een niveau 2 cache , die zit net buiten de CPU extra ondersteuning . De grootte van de level 2 cache varieert 1MB de 250Mhz CPU 4MB voor de 400 en 450 Mhz CPU . De server is uitgerust met tussen de 128 MB en 4 GB RAM , afhankelijk van de configuratie aangeschaft .
Uitbreiding en opslag

The Sun Ultra Enterprise 450 wordt geleverd met 16 DIMM RAM -slots , die kan omgaan met alles variërend van 32 MB RAM-chips tot 256 MB RAM-chips . Ze zijn in sets van vier worden geïnstalleerd . De server wordt geleverd met 10 PCI-slots , waaronder drie die draaien 32 bit PCI -kaarten op 33Mhz en 5 volt ; vier die 32 bit of 64 bit PCI-kaarten , ook draait op 33 MHz en 5 volt aankan , en drie die overweg kan met 32 bits of 64 bits kaarten draait op 33 Mhz of 66 Mhz en dat neem 3,3 volt van de macht . Er zijn ook vier UPA uitbreidingspoorten . De server biedt vier , 12 of 20 harde schijf bays die zijn hot swappable ( dwz ze kunnen worden getrokken en zet in , terwijl de server draait , in plaats van om het systeem af te sluiten ) . Er is ook een SunCD 12 rijden en een 1.44MB floppy drive . Naast deze , is er een drive bay beschikbaar voor een SCSI- tapedrive voor backup .
Havens

De Ultra Enterprise 450 wordt geleverd met twee seriële poorten ( hetzij ERE - 232D of EIA - 423 ) , een Centronics ( parallelle ) poort, een Ethernet 10/100 poort en een toetsenbord /muis -poort ( mini DN8 ) . Er zijn ook van een tot vijf UltraSCSI bussen , die zorgen voor interne harde schijven die kan werken op 40MB per seconde transfer snelheden , en een 68 - pins externe poort voor een cd of cassette SCSI apparaat draait op 20MB per seconde .
< br >
Diversen

graphics
op de server worden geleverd door 256 kleur PGX graphics met Schepper en Creator 3D . De voeding is modulair , en de server kan verwerken een tot drie voedingen draait op een maximum van 560 watt elk met een totaal maximaal 1120 Watt . Architechture van de server is gebaseerd op Sun4u , en het besturingssysteem gebruikt het is Solaris 2.5.1 ( april '97 ) of hoger .

Previous: Next:
  werkstations
·Wat is het verschil tussen een…
·Hoe het opzetten van een typem…
·Hoe voor te bereiden voor Thin…
·Hoe maak je een Video Editing …
·Hoe maak je een POS kassasyste…
·Uitleggen Desktop Workstations…
·Modeling & Design Techniques v…
·De beste laptop Mounts 
·Hoe maak je Wall Mount een lap…
  Related Articles
Sun Blade 2500 Specs 
Sun Blade 150 Specs 
Hoe te Overclock een NVIDIA 8800 Ultra g…
Hoe stel ik een Sun Fire 5120 voor een g…
Voordelen van Sun Directory Proxy Dienst…
Hoe maak je een Sun Sparc System Aankoop…
Hoe maak je een prijs Sun SPARC systeem 
Hoe kan ik verbinding Avocent om Sun Fir…
Enterprise Vs . Desktop Servers 
  Hardware Articles
·Hoe maak je een Dead Hard Drive Reparati…
·Hoe controleert de firmwareversie van ee…
·Hoe maak je een nieuwe interne harde sch…
·HP Printer 1200 Series Installatie 
·Wat is een CF Single Chip 
·Kan ik gebruiken 1600 MHz processors in …
·Desktop PC Moederbordspecificaties 
·Mijn nieuwe videokaart monitor zal niet …
·Hoe de beste computer kiezen voor Colleg…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com