Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> werkstations >> Content
Hoe maak je Wall Mount een laptop
Een fout in het ontwerp van de laptop is ontluchting . De warmte die zich opstapelt in de machine moet ergens worden uitgezet . De natuurlijke plaats van de openingen in de onderkant van de laptop . Helaas , wanneer de laptop op je schoot de ventilatieopeningen legen de warmte direct op je . Een muur gemonteerde laptop werkstation kan op maat worden gevormd om uw behoeften en smaak om dit probleem weg en laat de laptop om te ademen . Dit zal het ongemak van de warmte- uitzetting te elimineren terwijl het verlengen van de levensduur van uw laptop door het voorkomen van opbouw . Wat je nodig hebt
Stud finder
Potlood
Meetlint
24 - inch niveau
Board (1 inch bij 8 inch met 24 inch - beitsen of verven van uw voorkeur ) op Twitter 3 1/2-inch houtschroeven
Boor met Philips bit
Buisfittingen montageflens
1 - inch houtschroeven
Multiplex ( 36 cm bij 24 cm bij 5/8 inch ) op 2 stukken van verzinkte buis ( 1 inch bij 24 inch ) op Twitter waterpomptang
3 verzinkte buis koppelingen ( 1 - inch diameter met 90 graden bocht ) op 2 stuks van verzinkte buis ( 1 inch bij 3 inch ) < br > Complete strook van klittenband ( 3 cm bij 9 inch ) op Twitter Toon Meer Aanwijzingen
1

Houd uw stud finder tegen de muur en houd de knop aan de zijkant . Wrijf de vinder over de muur langzaam tot het lampje gaat branden . Plaats een kleine potloodteken op deze plek . Verplaats de stud finder langs de muur . Plaats een ander potlood merk op de plek waar het licht uit gaat . Dit zal u tonen de zijden van een balk in de wand . Blijven bewegen de vinder over de muur , vinden en markeer de plaats van de volgende balk in de wand .

Place 2 het treklipje van uw meetlint tegen de grond en meet de muur . Leg een potlood teken tussen je twee studs op 36 centimeter hoog . Houd uw niveau tegen de muur met de top van het niveau rusten op je 36 - inch merk . Verplaats de zijkanten van de hoogte tot de luchtbel in het niveau ligt tussen de markeringen op de plastic buis . Voer de punt van je potlood over de bovenkant van je niveau .

Plaats 3 van de 24 - inch inch bord tegen de muur met de lange zijde van het bord rusten op het niveau van teken op uw muur. Centrum het bord tussen je twee gemarkeerde muur studs . Lopen drie van de 3 1/3-inch schroeven door de raad van bestuur en in elk stud met de Phillips bit op uw boormachine geven u zes ankers voor een goede supsport .
4

Gebruik uw boormachine om een schroefdraad bevestigen flens naar het midden van het bord op de muur met 1 - inch houtschroeven . Bevestig de tweede flens aan de 36 -inch met 24 -inch stuk triplex met 1 - inch hout schroeven met behulp van de Phillips bit op uw boormachine .
5

Twist een 24 - inch stuk pijp in de flens aan de muur . Behaaglijk de buis in de muur flens met de waterpomptang . Wees voorzichtig niet te vast de buis en beschadigen de verankering van de flens of bord aan de muur . Draai een 90 graden koppeling op het uiteinde van de pijp die u zojuist bevestigd . Snug de koppeling op de buis met de sleutel het verlaten van het open uiteinde van de koppeling wijst recht naar beneden . Draai een 3 - inch stuk buis in de koppeling en knus met de moersleutel .
6

Twist een 90 graden koppeling op de 3 - inch pijp je gewoon gemonteerd op de muur monteren . Knus de koppeling met de sleutel het verlaten van het open uiteinde van de koppeling naar uw werkplek . Draai een 24 - inch stuk pijp in het open einde van de koppeling en knus met de moersleutel . Bevestig een 90 graden koppeling en knus met het open uiteinde naar boven wijst. Draai een 3 - inch stuk pijp aan het open uiteinde van de koppeling . Draai de flens op je triplex op het 3 - inch pijp . Snug het 3 - inch pijp en flens door de multiplex .
7

Schil de steun van document af van de ene kant van het stuk klittenband . Plak de zelfklevende kant op de bovenkant van het multiplex dek van uw muur montage. Schil de steun strip uit van het tegenovergestelde strook van klittenband en bevestig de zelfklevende kant aan de onderkant van uw laptop . Trek de laptop aan het klittenband wanneer u reist met uw computer los te koppelen . Duw de laptop op het multiplex dek , zodat het klittenband ontmoeten als je wilt werken aan uw wand- werkstation .

Previous: Next:
  werkstations
·Hoe maak je een computer Take …
·Hoe voor te bereiden voor Thin…
·Hoe Computer Related Vermoeide…
·Veilige manieren om Power Down…
·Hoe te gebruiken Novell om ber…
·Sun Blade 150 Specs 
·How to Set Up een computer Lab…
·Hoe je naar de Set Up scherm o…
·Hoe maak je Desk Mount een Des…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een Gigabyte P35 - DS3R upda…
·Hoe te Refill Ink in een Canon Pixma iP1…
·Hoe vind ik de juiste laptop computer ? 
·Hoe om bestanden te openen vanaf Jump Dr…
·Hoe controleer ik Dell Power Supplies ? 
·Hoe te openen een IBM Thinkpad Keyboard 
·Hoe maak je een interne laptop harde sch…
·Problemen oplossen met een SD-adapter vo…
·Hoe de batterij Upgrade voor de Asus EEE…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com