Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> werkstations >> Content
Veilige manieren om Power Down een computer
Er zijn verschillende energiebesparende alternatieven voor het verlaten van uw computer . Deze omvatten het af te sluiten of deze in sluimerstand of de slaapstand , die allemaal te vinden in het menu Start van de computer . Welke optie je ook kiest, hangt af van hoe lang de computer zal worden uitgeschakeld , hoe snel moet je de computer terug opstarten en of u wilt dat de computer in staat zijn om updates te downloaden terwijl deze niet in gebruik is . Slaap

slaapstand
is het dichtst bij het ​​verlaten van de computer op . De computer maakt gebruik van ongeveer een tiende van de macht die zij gebruikt wanneer ingeschakeld , maar het gaat niet dicht -programma's en is in staat om updates te downloaden . Sommige updates kunnen ertoe leiden dat uw computer opnieuw op te starten , dus zorg ervoor dat u uw werk in het geval dat dit gebeurt opslaan of automatische updates uitschakelen . Slaap is de standaardinstelling wanneer u op de knop in het startmenu op een desktop of laptop of sluit het deksel op een laptop . Als u het uitschakelen van de computer slechts voor een paar uur of het wilt hervatten met programma's in gebruik nog steeds openen, kiest slaapstand .
Hibernate

Hibernate is vergelijkbaar te slapen in dat de programma's die u gebruikte terug te komen op wanneer u de computer opnieuw opstart . Echter , in winterslaap , de computer slaat de programma's die u gebruikte om de harde schijf en volledig schakelt de computer uit . Uw computer zal gaan in winterslaap automatisch als de accu te laag wordt , of u kunt ervoor kiezen om ' overwinteren ' in het startmenu . Als je gaat om uit uw computer weg te zijn voor een langere tijd , maar toch wil om snel te beginnen waar je gebleven was , kiest de slaapstand .
Afsluiten
< br >

afsluiten helemaal bevoegdheden van de computer en sluit alle programma's . Gebruik deze optie wanneer u het uitschakelen van de computer voor een lange periode van tijd en hebben geen behoefte om programma's snel te hervatten of houd ramen open die u werkte . Door op "Restart " Ook zal het afsluiten van de computer , dan is het apparaat weer aanzet . Als u nodig hebt om de macht naar beneden omdat je een nieuw programma of updates geïnstalleerd, gebruikt u herstart . De opties af te sluiten en opnieuw te starten zijn te vinden in het startmenu .
Verleggen van de Power-knop

Als uw computer is niet- ontvankelijk, en je kunt niet afsluiten het veilig beneden , houd de knop ingedrukt totdat de computer wordt uitgeschakeld . Dit zal volledig afsluiten van de computer en alle programma's zal sluiten , maar ze zijn niet goed afgesloten , dus deze optie mag alleen worden gebruikt als je met een computer probleem dat niet zal toestaan ​​om te gebruiken stilgelegd . Elke keer met behulp van de power-knop in de zoveel tijd het uitschakelen van de computer mag geen blijvende gevolgen hebben , maar als je het te vaak , kan deze schijf veroorzaken .
< Br >

Previous: Next:
  werkstations
·Benodigde apparatuur voor een …
·Hoe voor te bereiden voor Thin…
·Soorten Computer Werkstations 
·Ergonomische normen voor de co…
·Hoe je apparaten te beschermen…
·Veilige manieren om Power Down…
·Hoe je Custom Build a Gaming W…
·DSL Vs . Draadloos 
·Hoe maak je een grafische comp…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Intel Core 2 Quad Q8200 Vs . Intel Core …
·Hoe te installeren vermogen , Reset Swit…
·eMachines T1115 Specificaties 
·Hoe het opzetten van de Linksys NAS 200 
·Hoe maak je een Microsoft Digital Keyboa…
·HP C6380 Specs 
·Hoe to Change a Zebra Ribbon 
·Negatieve effecten van een oververhitte …
·Hoe je netwerkadapters installeren op ee…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com