Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> werkstations >> Content
Soorten Computer Werkstations
Uw computer bureau heeft een grote impact op uw organisatie , werkgewoonten en houding , alsmede de inrichting van uw huis of kantoor . Workstation opties variëren van uitgebreide tot eenvoudige en komen in een groot aantal looks en configuraties . Computer bureaus maken gebruik van de ruimte op een creatieve manier en kan mengen met een scala aan decors . Met het scala aan opties beschikbaar zijn , kunt u kiezen voor een die past bij uw stijl , ruimte , houding en werkgewoonten . Ergonomische

Ergonomische werkplekken
zijn ontworpen met het werk houding in het achterhoofd . Zij gebruik maken van verstelbare monitor, toetsenbord en muis posities zodat u uw lichaam ontspannen en houding afgestemd te houden terwijl u werkt . Ergonomische computer bureaus zijn ontworpen om terug te verminderen , nek , pols, arm en vermoeidheid van de ogen , voor een gezonde werkomgeving .
Modulaire

Modulaire werkstations
gebruiken onderdelen die mix en af te stemmen op uw ruimtelijke en werkende behoeften tegemoet te komen. Zij kunnen onder meer rekken , file laden , hokken , schrijven en vergaderruimte en keyboard lades en planken beeldscherm en CPU kaartenbakken . U kunt modulaire werkstations configureren in hoek eenheden , U- vormen of eenvoudige , gecondenseerde werkplekken in te passen in zeer kleine ruimtes .
Custom

tegenstelling modulaire werkplekken die kant en klare componenten te gebruiken om uw werkstijl en behoeften tegemoet te komen, aangepaste werkplekken beginnen vanaf nul , zodat u uw materiaal te kiezen en maak de beste configuratie voor uw interieur , ruimte en werk behoeften. Aangepaste werkplekken vaak duurder dan modulaire systemen te zijn , maar bieden een kijkje en ontwerpen van al uw eigen . Gemaakt van massief hout , glas , metaal en andere materialen , bieden zij een onbeperkte serie van looks .
Computer Karren

Mobile werkeenheden
die zijn compact en algemeen goedkoop , computer karren zijn ontworpen om een ​​monitor, toetsenbord , CPU en muis te houden, vaak met een kleine schrijfruimte ook. Ze zijn ideaal voor werkomgevingen waar een computer is nodig, maar niet de belangrijkste focus van de baan. Ze kunnen worden uitgetrokken wanneer dat nodig is , dan gemakkelijk uitgerold uit de weg wanneer deze niet in gebruik is . Nog compactere units zijn beschikbaar voor laptops .
Armoires

Om stijlvol verberg uw computer weg wanneer niet in gebruik , computer kasten moeiteloos op in uw interieur , verhulling uw monitor , printer , toetsenbord en CPU uit het zicht achter de kast deuren . Met uitschuifbare toetsenbord lades , ze bieden een werkplek wanneer open en onopvallende opslag in gesloten toestand . Deze units zijn ideaal voor woningen zonder aparte kantoren , mengen goed in keukens , woonkamers en slaapkamers .

Previous: Next:
  werkstations
·Hoe je ISO Image MS Service Pa…
·Hoe USB & voedingskabels 
·Hoe maak je een werkstation co…
·Computer Cleaning Solution 
·Soorten Computer Werkstations 
·Mobile Laptop Work Stations 
·Hoe om afbeeldingen toe aan uw…
·HP Workstation Heatsink Kenmer…
·Wat is het verschil in Inspiro…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe het nu iTunes University Cursussen v…
Hoe de batterij van uw Apple iPad uitbre…
Hoe maak je een groep van e - mails met …
Vergelijking van de iPad naar de microco…
Hoe je foto's te synchroniseren vanaf uw…
De voordelen van een iPad 
  Hardware Articles
·Wat zijn de oorzaken Mijn Computer te wa…
·Hoe maak je een AMD Turion X2 Ultra Upgr…
·Hoe maak je een Memory Stick Dat Overled…
·Hoe maak je een Power Source installeren…
·Hoe maak je een Compaq Presario F700 Rec…
·Wat is DVD Rippen 
·Hoe een HP netwerkprinter oplossen 
·Hoe maak je een toetsenbord vervangen op…
·Hoe de BIOS Password Reset op een M1530 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com